Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

H ζωή στη Λιβύη του "δικτάτορα" Καντάφι κι ο "εκδημοκρατισμός" της χώρας από την "πολιτισμένη" δύση, τη νεοναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση...
"Και τώρα θέλω να δω
πως ακριβώς θα
ξεφύγετε, ηλίθιοι (μαλάκες)"
Μουαμάρ Καντάφι


Αυτά ήταν από τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου από την "πολιτισμένη" δύση Μ. Καντάφι.
 
Αξίζει να δούμε, συνοπτικά, πως ήταν η ζωή των Λίβυων στο "δικτατορικό" καθεστώς Καντάφι και ν' αναλογιστούμε πως είναι σήμερα, που οι ηγέτες της ναζιστικής ΕΕ των τραπεζιτών, εγκατέστησε τοποτηρητές-"εκδημοκρατιστές" τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, που για μία ακόμη φορά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στ' αφεντικά τους.
 
Η ζωή των Λίβυων, πριν τον "εκδημοκρατισμό"
 
1 – Η Λιβύη ήταν τελευταία στη λίστα των χωρών όλου του κόσμου, με χρέος. Το "χρέος" ήταν στο 3,3% του ΑΕΠ. Η Γαλλία, πρωτοστάτησε στη δολοφονία του Καντάφι, στο 84,5%! Στο 88,9% οι ΗΠΑ και στο 225,8% η Ιαπωνία!

2 – Το ηλεκτρικό ρεύμα ήταν δωρεάν παροχή προς όλους!

3 – Δίκτυο θερμενόμενου νερού δωρεάν προς όλους!

4 – Η βενζίνη κόστιζε 0,08 ευρώ το λίτρο!

5 – Οι τράπεζες της Λιβύης έδιναν δάνεια με 0% επιτόκιο!

6 – Οι πολίτες δεν πλήρωναν φόρους και ο ΦΠΑ ήυταν άγνωστος στηυ Λιβύη!

7 – Κάθε Λιβυκή οικογένεια απολάμβανε -με την παρουσίαση του Οικογενειακού Βιβλιαρίου- επιδόματος 300 ευρώ το μήνα!
 
8 – Κάθε Λίβυος πολίτης, άνδρας ή γυναίκα, απολάμβανε μετά το 18ο έτος της ηλικία του 700 ευρώ μηνιαίως!
 
9 – Σε οποιονδήποτε φοιτητή ήθελε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η "δικτατορική" κυβέρνηση του παρείχε ΔΩΡΕΑΝ Υποτροφία, που ήταν το ποσό των 1627,11 ευρώ το μήνα, μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών του!
 
10 – Η έξοδος από τη χώρα ήταν μια φυσιολογική διαδικασία και ποτέ δεν υπήρξε Λίβυος στα πλωτά φέρετρα που οι δουλέμποροι ψυχών διακινούν στη Μεσόγειο με μετανάστες!
 
Στη δική μας πατρίδα, πάντα στα πλαίσια αυτού του ναζιστικού μηχανισμού που συνεχίζει να έχει την ονομασία "Ενωμένη Ευρώπη", είμαστε ευτυχισμ΄νοι που έχουμε "εθνικό" νόμισμα το ευρώ και αυξάνουμε ραγδαία το "χρέος" -προς όφελος των τοκογλυφων τραπεζιτών-, ώστε ν' αποχαιρετίσουμε τον κόσμο, σίγουροι πως εγγόνια κι εγγόνια των εγγονιών μας θα πληρώνουν και θα πλουτίζουν τους κεφαλαιοκράτες του πλανήτη!
 
Και δεν αρκεί η αποικία χρέους... έχουμε ένα πολιτικό προσωπικό, που ενώ θα έπρεπε να έχει καταδικαστεί σε ισόβια (ίσως για την προδοσία θα έπρεπε να επανέλθει η απάνθρωπη θανατική ποινή δια τουφεκισμού και φυσικά η δίκη από λαϊκούς δικαστές κι όχι τους δικαστές που τηλεφωνούσε ο πρωθυπουργός κι έδινε εντολή ποιον να γαμήσουν), είναι στην πρώτη υπηρετική-δουλική υπηρεσία των τραπεζιτών, με τη δολοφονία μέσω γενοκτονίας του ελληνικού Λαού και την προσφορά υπηρεσιών για τα διεθνή εγκλήματα των νεοαποικιοκρατών.
 
Με την ελπίδα της απόδοσης δικαιοσύνης από την κυβέρνηση Τσίπρα, ας θαυμάσουμε ποιοι αλήτες, υπηρέτες ξένων συμφερόντων, κυβερνούσαν την πατρίδα μας:
 
Κι η Ελλάδα της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μπροστάρης στον "εκδημοκρατισμό" και την στήριξη των τζιχαντιστών, ως προσωπική υπόθεση του Ευρωπαίου ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Αβραμόπουλου. Και τον Βενιζέλο να θέλει να εξαπολύσει πόλεμο στη Συρία για τα "χημικά" όπλα...
 
 
Αυτούς εξοπλίζει, χρηματοδοτεί, στηρίζει πολιτικά η Ε.Ε. για να "εκδημοκρατίσουν" την Συρία...
 
 
Ο Δ. Αβραμόπουλος στην 4η Συνάντηση των "Φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο
 
 
Μάλιστα, η Ελλάδα συμμετέχει -μαζί με την «Βόρεια Κύπρο», δηλαδή το ψευδοκράτος, μαζί με το Κόσοβο και την «Μακεδονία», δηλαδή τη FYROM και τις γνωστές χώρες των τραπεζοϋπαλλήλων της ΕΕ-, στην Ομάδα Φίλων του Λαού της Συρίας (τους μισθοφόρους τρομοκράτες)...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου