Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΣΚΩΤΙΑΣ: Δαμάζοντας τον Βουκεφάλα….

 
 — Μπορεί στην Αθήνα να μην έχει άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου, έχει όμως στο Εδιμβούργο της Σκωτίας…..
 

  — Μπορεί στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα της μίζερης Ελλάδας του 21ου αιώνα να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα άγαλμα του μέγιστου των Ελλήνων Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην… »Αθήνα του Βορρά» όμως, στο Ενδιμβούργο της Σκωτίας στέκει περήφανα ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη από τον 19ο αιώνα!!!…

 

  — Να σημειωθεί ότι το Ενδιμβούργο έχει το προσωνύμιο »Αθήνα του Βορρά» εξ’αιτίας των πολλών κτηρίων της πόλης που είναι κτισμένα σύμφωνα με την περίτεχνη αρχαία Ελληνική αρχιτεκτονική σε αντίθεση με εμάς τους… »εξυπνάκιδες» νεοέλληνες που έχουμε γεμίσει τις πόλεις μας με κακαίσθητα γκρίζα μπετά.

 

  — Μήπως είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη επιτέλους την προχειρότητα και την θολοκουλτούρα, και να επιστρέψουμε και πάλι στις κλασσικές Ελληνικές μας ρίζες;……

 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 2 ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ


Αναρτήθηκε από taxalia

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:


 >>> Δεν είναι προχειρότητα…. Δεν είναι θολοκουλτούρα…. Δεν είναι, έτσι απλά, βίτσιο κάποιων εξυπνάκηδων κυβερνοκοπριτών της Αθήνας….


 >>> Ας προσέξουμε τι συνέβη τα τελευταία 60 χρόνια στην Ακρόπολη…. Τίποτα δεν απέμεινε και κάθε τόσο φορτώνουν καταστροφές του μνημείου στην…. επικράτηση του Χριστιανισμού….


 >>> Ας προσέξουμε ποιοι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ διετέλεσαν υπουργοί πολιτισμού μας και μερικοί έγιναν και πρωθυπουργοί, από το 1945 και εντεύθεν…..


 >>> Ας προσέξουμε, με τι γελοία μυθολογία και με συμπαιγνία της στρατιωτικής δικτατορίας με το ΚΙΣ, διαστρεβλώθηκε η ιστορία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940, για να ηρωοποιηθεί ένας εβραίος, ο οποίος, σε όποιο μέτωπο συμπτωματικά βρέθηκε (Ρωσία, Μικρά Ασία, Αλβανία) ήταν μια απόλυτη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ…..


 >>> Ας προσέξουμε, πόσα αγάλματα έσπειραν σε όλη την Ελλάδα, για αυτόν τον εβραίο που δεν προσέφερε τίποτα στη πατρίδα μας, ενώ ο εδραιωμένος στη χώρα μας ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, εξαφανίζει κάθε στοιχείο για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!!!!!!

 

ΠΗΓΗ: ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου