Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ήταν ο αποκεφαλισμός του James Foley άλλη μία επιχείρηση ψευδούς σημαίας (False FLag) σχεδιασμένη απο τη Mossad;; (Σκληρές εικόνες 18+)

 
Το επίμαχο βίντεο έχει απαγορευτεί στην Αγγλία.
 
Ας προσέξουμε μερικά ενδιαφέροντα σημεία σε δύο στιγμιότυπα του επίμαχου βίντεο:

 
 Μπορείς να πείς ότι το σώμα αντιστοιχεί σε μια CPR-Κούκλα (ομοίωμα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης);; Το ήξερα ότι θα μπορούσες!
 
  • Παρατηρείστε στο πρώτο στιγμιότυπο της παραπάνω εικόνας ότι δεν υπάρχει αίμα καθώς ο τρομοκράτης  ράπερ Abdel-Majed Abdel Bary ''πριονίζει το λαιμό του θύματος αρκετές φορές. Επίσης είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τη θέση του θύματος.
  • Θα ήταν σημαντικό να επισημανθεί η θέση του θύματος στην πρώτη εικόνα καθώς αν συνέβαινε ο αποκεφαλισμός κατά αυτόν τον τρόπο θα προκαλούσε πολλές συσπάσεις και σπασμωδικές κινήσεις από το θύμα. Γιατί η άμμος είναι ''καθαρή'' γύρω από το σημείο που έγινε ο αποκεφαλισμός;; Το αίμα κατά τον αποκεφαλισμό και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα έπρεπε να είχε εκτοξευτεί παντού τριγύρω και όχι μόνο στο σημείο που ''χύθηκε'' κατά την πτώση, που είναι αυτή η ακαταστασία;;
  • Επίσης ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι: πώς θα μπορούσε αυτό το μικρό μαχαίρι να πριονίσει και να κόψει το λαιμό του θύματος από μπρός εώς πίσω και να παραμείνει καθαρό πάνω στην άμμο ''όσο και τη τοποθέτηση της κεφαλής ανθρώπινου ομοιώματος σ'ενα κατάστημα''
Άλλο ένα ''καλό'' σημείο: Η απόχρωση του δέρματος του σώματος του ομοιώματος δεν ταιριάζει με το ομοίωμα κεφαλής τύπου Hollywood.

Hollywood: Do you need a body, or do you just want the head? Mossad: NO, people will be too stupid to see the mis matched skin color, just send the head, we want this cheap.

Hollywood: Χρειάζεστε ένα σώμα ή μόνο το κεφάλι;;
Mossad: Όχι, οι άνθρωποι είναι πολύ ηλίθιοι για να αντιληφθούν αν τα ''αποκομμένα'' τμήματα ταιριάζουν. Το θέλουμε φθηνό

Ο υποτιθέμενος αποκεφαλισμός της ISIS είναι άλλη μια ακόμα ψυχολογική επιχείρηση.

Περίμενα να πώ οτιδήποτε σχετικά με το βίντεο του Nick Berg επειδή ήταν ψεύτικο, όπως επίσης ψεύτικος ήταν και ο αποκεφαλισμός. Βασιστείτε πάνω σε αυτό. Ο άνδρας που πράττει τον αποκεφαλισμό μιλάει με άπταιστη βρετανική προφορά και η βρετανική αστυνομία απαγόρευσε την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο (και όχι άλλων με παρόμοιο περιεχόμενο σε Συρία-Ιρακ) με την αιτιολογία ότι η προβολή του βίντεο είναι μια τρομοκρατική πράξη (σχετικό άρθρο εδώ: British police say watching the video is an act of terrorism). Η προβολή του βίντεο απαγορεύτηκε από την βρετανική αστυνομία γιατί το βίντεο είναι φανερά ψεύτικο που σημαίνει ότι κανένας δημοσιογράφος δεν σκοτώθηκε και είναι όλα μέρος της παράστασης των μυστικών υπηρεσιών.

 
Έχουμε και λέμε:
  1. Ο James Foley φαίνεται να γελάει σε κάποια σημεία του βίντεο.
  2. Ο δήμιος έχει άπταιστη βρετανική προφορά.
  3. Όταν ξεκινάει ο αποκεφαλισμός δεν αναβλύζει αίμα από το λαιμό του θύματος.
  4. Λείπει το αποτρόπαιο κομμάτι της διαδικασίας του αποκεφαλισμού από το βίντεο (σταματάει αρχικά στο κόψιμο του λαιμού) και
  5. Καθώς το βίντεο επιστρέφει μας δείχνει το ακέφαλο σώμα.
  6. (Μύθος ή Πραγματικότητα) Το συγκεκριμένα βίντεο προβλήθηκε ταχύτατα από τα συστημικά παγκόσμια ΜΜΕ όταν συστηματικά αποσιωπούνται από αυτά παρόμοια βίντεο που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια σε Συρία και Ιρακ. Το θύμα είναι αναγνωρισμένο και όχι ένας απλός πολίτης των ΗΠΑ και χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει το αίσθημα της παγκόσμιας κοινής γνώμης σε μια ακόμη επιχείρηση μαζικού προγραμματισμού της.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ (κατάλληλο για 18+) αγνοώντας την προειδοποίηση, προσέξτε ότι κατά την έναρξη του αποκεφαλισμού δεν υπάρχει καθόλου αίμα, καθώς το βίντεο επιστρέφει παρατηρήστε την τοποθέτηση της κεφαλής (στην οποία έχουν ρίξει ψεύτικο αίμα, προσέξτε τις κηλίδες του αίματος, είναι εμφανές ότι έχουν πέσει από ψηλά ) πάνω στο ψεύτικο σώμα και την απουσία πιτσιλιών αίματος στην ''καθαρή'' άμμο γύρω από το σώμα.

Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα σημεία;

  • Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά προσέξτε τά αντιβράχια του ομοιώματος του Foley καθώς δεν παρατηρείται καμία τρίχα! Αν δεν είναι ομοίωμα τότε ο ίδιος ή οι απαγωγείς του ξύρισαν τα χέρια του Foley (ακούγεται αστείο).
  • Παρατηρώντας το εκτεθειμένο δέρμα στο βίντεο κυρίως του δεξιού ποδιού του ''θύματος'' διαπιστώνουμε ότι γυαλίζει υπερβολικά δίνοντας την αίσθηση πλαστικού δέρματος.
  • Το δέρμα της κεφαλής δεν ταιριάζει με το δέρμα του σώματος, αν ήταν στον ήλιο για αρκετή ώρα για να πάρει αυτή την απόχρωση  θα έπρεπε τουλάχιστον και τα χέρια του θύματος να ταίριαζαν σε αυτό. Έτσι χρησιμοποιήθηκε μια κεφαλή σιλικόνης (εύκολη δουλειά για τη βιομηχανία του Hollywood) η οποία περιέχει τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του και στην οποία έδωσαν τον κατάλληλο τόνο του δέρματος, όμως το υπόλοιπο σώμα ανήκει σε ένα πλαστικό ομοίωμα CPR το οποίο μοιάζει κατά πολύ σε ένα ανθρώπινο γιατί σχεδιάστηκε για να έχει το βάρος και τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ασυνείδητου ανθρώπινου σώματος. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποίησαν ένα ομοίωμα τύπου CPR και όχι ένα απλό ομοίωμα είναι όπως αναφέρθηκε εξαιτίας των παραπάνω  ''ανθρώπινων'' χαρακτηριστικών του και έτσι μπορούν εύκολα να του δέσουν τα χέρια σε μια φυσική θέση παρόλα αυτά το παραδόξως λαμπερό άτριχο σώμα έχει έντονη πλαστική αίσθηση που αυτό προκαλεί είναι προφανή, όπως επίσης προφανή είναι και η έλλειψη πιτσιλιών αίματος από στην άμμο και η ''λουσμένη'' με ψεύτικο αίμα κεφαλή σιλικόνης του ''θύματος'' δεν είναι λοιπόν περίεργο γιατί η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι η παρακολούθηση του βίντεο αποτελεί τρομοκρατική πράξη;; Οι απατεώνες που ανέβασαν αυτό το δημιούργημα θα έχουν ένα λόγο για να φοβούνται.
  • (Μύθος ή Πραγματικότητα) Ο διάσημος τζιχαντιστής ράπερ Abdel-Majed Abdel Bary: Απορίας άξιο αποτελεί η επιλογή του συγκεκριμένου δήμιου για την τέλεση της σκηνής του αποκεφαλισμού καθώς η βρετανική προφορά του και τα χαρακτηριστικά του θα μπορούσαν να τον προδώσουν από χιλιόμετρα όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει απασχολήσει τις αρχές σε πολλές υποθέσεις τρομοκρατίας και ήταν ήδη φακελωμένος. Μια ταυτοποίηση που έγινε σε χρόνο ρεκόρ και η οποία αντιστοιχεί σε ''Ευρωπαίο'' τζιχαντιστή και συγκεκριμένα ''βρετανό'' προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς δεν πιστεύουμε στις αυτοκτονικές τάσεις του ιδίου.
  • Στο βίντεο απευθυνόμενος στον Ομπάμα απειλεί με θάνατο Αμερικανούς πολίτες, όπως ακριβώς έκανε τότε και ο Osama bin Laden για να προκαλέσει τρόμο στο κοινό αίσθημα και να δώσει πάτημα στην Αμερικάνικη κυβέρνηση να δικαιολογήσει την εισβολή στις χώρες τις μέσης ανατολής.
 
Διαδώστε το για να αποτραπεί η επόμενη 11/9 
 
Από  τον Mike Rivero του whatreallyhappened.com
Αυτή τη στιγμή τα συστημικά ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει μια στημένη σκληρή επίθεση ενάντια στην ISIS παρόμοια με εκείνη που είχαν ξεκινήσει για την Αλ Κάιντα ύστερα από το περιστατικό των δίδυμων πύργων της 11/9 το οποίο είχε δώσει την αφορμή για να ξεκινήσει η εκστρατεία κατά της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν. Αυτά τα σημάδια δείχνουν το πόσο πολύ απελπισμένη είναι η Αμερικανική κυβέρνηση για να αναβιώσει ξανά την ατζέντα του πολέμου δημιουργώντας μια επίθεση ψευδούς σημαίας (false-flag attack) μεγαλύτερη και πιο αιματηρή από τα γεγονότα του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου και το θάνατο χιλιάδων αθώων πολιτών.

jimstonefreelance


Μετάφραση-επεξεργασία
ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου