Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έρευνα: Ποια τρόφιμα έχουν λιγότερα φυτοφάρμακα

 
Έρευνα που διεξήχθη από την οργάνωση «Environmental Working Group» αποκάλυψε τα 15 φρούτα και λαχανικά με την χαμηλότερη περιεκτικότητα σε φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες.
 
Κατά την χρονική περίοδο 2000-2010 οι ερευνητές εξέτασαν 45 τροφές, προκειμένου να ταυτοποιήσουνν τα ευρήματά τους με εκείνα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) και του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.
 
Δείτε την λίστα με τα 15 τρόφιμα, σύμφωνα με το infokids.gr:
 
1. Κρεμμύδια
2. Καλαμπόκι
3. Ανανάς
4. Αβοκάντο
5. Λάχανο
6. Γλυκά μπιζέλια
7. Σπαράγγι
8. Μάνγκο
9. Μελιτζάνες
10. Ακτινίδιο
11. Πεπόνι
12. Γλυκές πατάτες
13. Γκρέιπφρουτ
14. Καρπούζι
15. Μανιτάρια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου