Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ: «ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣΟι Βρετανοί αστυνομικοί ερευνούν μια υπόθεση μετά από ένα σημείωμα που κοινοποιήθηκε για τους περιπατητές σκυλιών σε ενα πάρκο στο Λονδίνο να απομακρυνθούν επειδή αποτελεί μια "ισλαμική περιοχή" και ότι "Στους Μουσουλμάνους δεν αρέσουν τα σκυλιά".

Το «ανησυχητικό και διχαστικό" σημείωμα εντοπίστηκε σε ένα πάρκο στο Poplar, ανατολικά του Λονδίνου.

Η αστυνομία ανέφερε για το σημείωμα από τον τοπικό νομοθέτη Jim Fitzpatrick.


Ισχυρίστηκε ότι το σημείωμα θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί από «θρησκευτικούς ζηλωτές» ή μια ρατσιστική ομάδα που προσποιείται ότι είναι ισλαμιστές.

Πρόσφατα στην Αθέατη γνώση είχαμε αναφέρει σχετικά με τον Ισλαμικό νόμο Σαρία ότι έχει κατοχυρωθεί αποτελεσματικά στο βρετανικό νομικό σύστημα, για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες δικηγόρων για συμμόρφωση με τη Σαρία.

Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία ισχύει, σύμφωνα με μια πρωτοποριακή καθοδήγηση, που παράγεται από το Law Society, High Street οι δικηγόροι να είναι σε θέση να γράψουν την ισλαμική διαθήκη που αρνούνται στις γυναίκες το ίσο μερίδιο των κληρονομιών.Τα έγγραφα, τα οποία θα αναγνωρίζονται από τα δικαστήρια της Βρετανίας, θα αποτρέπουν επίσης τα παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου - ακόμη και εκείνα που έχουν υιοθετηθεί - να προσμετρώνται ως νόμιμοι διάδοχοι.


Όποιος παντρευτεί σε εκκλησία, ή με πολιτικό γάμο, θα εξαιρείται από τη διαδοχή βάσει της αρχές της Σαρίας, την οποία αναγνωρίζουν μόνο οι γάμοι των μουσουλμάνων για σκοπούς κληρονομίας.


«Ο Νόμος της Σαρία άρχισε να χρησιμοποιείται στην Αγγλία σε μια αυστηρά περιορισμένη μορφή, που ασχολείται κυρίως με στενά θέματα όπως τις ισλαμικές χρηματοοικονομικές συμβάσεις. «Αλλά, καθώς αυξάνεται ο μουσουλμανικός πληθυσμός και το διάχυτο δόγμα της πολυπολιτισμικότητας γίνεται όλο και πιο ισχυρό,ο νόμος της Σαρία έχει ήδη αναπτυχθεί ταχύτατα σε επιρροή εντός ορισμένων κοινοτήτων.

Το Κοράνι προτρέπει τους Μουσουλμάνους να συμπεριφέρονται με συμπόνοια στα ζώα (Σχόλιο: Εδώ γελάμε! ειδικά στο χοιρινό)και να μην τα κακοποιούν. Η πλειοψηφία όμως των Μουσουλμάνων θεωρούν ακάθαρτα τα σκυλιά. 


Αθέατη γνώση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου