Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πρώην Ανώτατο Στέλεχος Της Τράπεζας Που Βοήθησε Στην Κατάρρευση Της RBS…, Βρέθηκε Νεκρός Μαζί Με Τη Γυναίκα Και Την Κόρη Του…!


Πέρασαν μόλις δύο εβδομάδες, αφότου ο την πρώην τραπεζίτης της JP Morgan, Kenneth Bellando πήδηξε στον θάνατό του – το Bloomberg, αναφέρει ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ολλανδικής Τράπεζας ABN Amro – ως επίσης, η σύζυγος και η κόρη του – βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους μετά από μια πιθανή «οικογενειακή τραγωδία”…!

CEO_ABN Amro

Αυτός ο νέος περίεργος θάνατος, επεκτείνει τη θλιβερή λίστα αποθανόντων ανώτατων τραπεζικών διευθυντικών στελεχών σε 12… κατά τους τελευταίους μήνες.

Η 57χρονη Jan Peter Schmittmann, φέρεται να ανακαλύφθηκε από την άλλη κόρη του, όταν έφθασε στο σπίτι το πρωί. Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες του θανάτου τους, καθώς και της σύζυγου και της κόρης του…

Αυτό δεν είναι το πρώτο υψηλόβαθμο στέλεχος της ABN Amro, που έχει βρεθεί νεκρό. Το 2009, ο πρώην γενικός διευθυντής Huibert Boumeester, βρέθηκε νεκρός – υποτίθεται αυτοτραυματισμένος – με θανατηφόρα τραύματα από καραμπίνα.

Προφανώς, όσοι κάνουν την βρώμικη δουλειά των διεθνών Ιουδαιο-Χάζαρων Τραπεζιτών, όταν δεν τους είναι πλέον χρήσιμοι…, επειδή γνωρίζουν πολλά τους “στέλνουν” στον άλλο κόσμο…!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου