Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ, το τερατώδες προεκλογικό πρωτογενές πλεόνασμα, του αιωνοβίου… ελλείμματος!!!


— Μετά από ειδική συμφωνία με το ΔΝΤ και τους γκαγκάδες της τρόϊκα, εισβάλαμε στα άδυτα του αιωνοβίου ελλείμματος και φωτογραφίσαμε πρώτοι και μοναδικοί, το τερατώδες πρωτογενές πλεόνασμα, στο οποίο, μετά από πολύμηνες… διαπραγματεύσεις, θα καταλήξουν σε συμφωνία Στουρνάρας και Σαμαράς και Βενιζέλος με τους τροϊκάνους!!!



— Το πρωτογενές έχει και φοινικικές ιδιότητες, αφού ήδη, πριν καν ανακοινωθεί η ύπαρξη αποδοχή του, κατάφερε να το αναλώσει πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης, για οικονομική ενίσχυση των νεκροταφείων, και εν συνεχεία αναγεννήθηκε στα χέρια του Σαμαρά, ο οποίος και έβγαλε το γνωστό διάγγελμα, περί χρήσεως του πρωτογενούς πλεονάσματος του αιωνοβίου ελλείμματος, υπέρ της θανατώσεως και των υπόλοιπων μικροσυνταξιούχων!!!!

— Προς αποφυγήν δε πάσης παρεξηγήσεως, ο Στουρνάρας αποσαφήνισε, ότι η διόγκωση του αιωνοβίου ελλείμματος, είναι αναγκαία, για τη βιωσιμότητα εντός των σπλάχνων του, του τερατώδους πρωτογενούς πλεονάσματος!!!!!!!!!!!

— Καταλάβατε?????…… ΟΧΙ…?


— Ούτε κι΄ εγώ!!!….

— Ούτε κι΄ η τρόϊκα, αλλά στο τέλος θα κάνει ξανά τη προεκλογική πάπια, ώστε να συνεχίσει να εισπράττει τα τοκοχρεολύσια κλεμμένων δανείων!!!!!!

Η αρχική εικόνα, εθεάθη τελευταία φορά στον



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου