Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ*ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΔ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

*ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΜΟΣΑΝΤ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΣΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ, ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ!!!!

*ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

*ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

*ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕΣΩ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΕΝΩ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΟΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

*ΜΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ!!!!

*ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1982. ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΑ/ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ/ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ, ΕΝΩ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ....ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ 2007 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΜΕΙΡ ΝΤΑΓΚΑΝ....

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου