Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ένας (ακόμη) κλασσικός, κωλοτούμπας νεοέλληνας πολιτικάντης...Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην βουλευτή του Λάος Αστέριο Ροντούλη (δεξιά), κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Ροντούλης, πριν πάει πίσω στη ΝουΔούλα, είχε περάσει και από τους ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου για λίγο...Αστ. Ροντούλης: Οι επόμενες γενιές θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά

 

Για τιτάνια προσπάθεια από πλευράς του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την ύφεση έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Λάρισας (ΛΑΟΣ) και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε ο κ. Ροντούλης, όσοι καταμαρτυρούν διάφορα εναντίον του Πρωθυπουργού μπορούν να το πράττουν, στα πλαίσιο της δημοκρατίας, ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την ύφεση πρέπει να συνδράμουν «όλοι οι νουνεχείς Έλληνες» , καθώς ο κ. Σαμαράς «ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του ελληνικού λαού». Επίσης, ο κ . Ροντούλης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι « ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα, κ. Τσίπρα».

Πηγή: ΑΜΠΕ
 


 
 
Φάε κι εσύ μια πίτσα ρε Ροντούλη, είναι φτηνό το μαγαζί...
 

1 σχόλιο :