Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γεωμηχανική και μηχανική κλίματος απειλούν τη Γη (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι όροι «μηχανική κλίματος» και «γεωμηχανική» είναι σχετικά νέες έννοιες στο ευρύ κοινό οι οποίες όμως εφαρμόζονται από κυβερνήσεις και μέσω των αεροψεκασμών για τον έλεγχο του κλίματος. Αυτό τουλάχιστον είναι ότι ισχυρίζεται ο Dane Wigington ένας Αμερικανός μηχανικός και ακτιβιστής του περιβάλλοντος


ο οποίος δραστηριοποιείται στο θέμα της αλλαγής των καιρικών συνθηκών στον πλανήτη μας. Μάλιστα όπως λέει δεν υπάρχει πια αυτό που ονομάζεται «φυσικός καιρός» καθώς όλες οι καιρικές μεταβολές σήμερα δημιουργούνται από τεχνητές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο η «Γεωμηχανική» συνδέεται με μια σειρά μεταβολών που συμβαίνουν στο πλανήτη μας όπως είναι η μείωση των ποσοστών του Όζοντος, η εκπομπή μεθανίου, η δραστική μείωση των πάγων στην Αρκτική, παγκόσμια μείωση των ποσοστών οξυγόνου στην ατμόσφαιρα, ωκεανοί στα πρόθυρα της καταστροφής, μαζικοί θάνατοι ζώων και ψαριών, η εξάπλωση παθήσεων όπως ο αυτισμός, το αλτσχάιμερ και η άνοια, η εξαφάνιση των δασών ή η μόλυνση του εδάφους που δεν επιτρέπει σε σοδειές πλην αυτών των μεταλλαγμένων να αναπτυχθούν.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του Dane Wigington



 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου