Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ???
Τουλάχιστον πέντε αγόρια που έπαιζαν μπάσκετ, σκοτώθηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν από τα πυρά ενόπλων, δήλωσε ένας αξιωματούχος.

«Τα νεαρά αγόρια, που ήταν μαθητές σχολείου, έπαιζαν μπάσκετ σε ένα χωριό στην περιοχή Αλινγκάρ όταν μια ομάδα ενόπλων από ένα γειτονικό χωριό τα σκότωσε» δήλωσε ο Σαρχντάι Ζουάκ εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Λάγμαν.


«Οι δράστες, που σίγουρα είναι μέλη της ένοπλης αντιπολίτευσης, διέφυγαν» πρόσθεσε ο Ζουάκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι για τη δολοφονία των αγοριών ευθύνονται οι Ταλιμπάν.

«Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν τα παιδιά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι εχθροί του Αφγανιστάν δεν μπορούν να ανεχθούν τα σπορ. Οπότε καταφεύγουν σε άνανδρες επιθέσεις» υπογράμμισε ο ίδιος.

Την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές σκοτώθηκαν στη νότια επαρχία Κανταχάρ, όταν μια ρουκέτα, την οποία φέρεται να εκτόξευσαν Ταλιμπάν, έπεσε στο γήπεδο όπου έπαιζαν.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου