Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πρόβες αστυνόμευσης…


Όποιος ήθελε να πάει την Τετάρτη στο Σύνταγμα με τα πόδια  έπρεπε να κάνει κύκλους, αφού τα πάντα ήταν κλειστά προς υποδοχή των… «Ευρωπαίων». Πήραμε λέει την Προεδρία της ΕΕ. Για έξι μήνες η Ελλάδα θα κυβερνήσει με  πλήρεις δημοκρατικές ελευθερίες την Ευρώπη. Βέβαια! Χάριν αυτού του «μεγάλου γεγονότος» εκατοντάδες αστυνομικοί έλεγαν στον κόσμο προς τα που επιτρέπεται η διέλευση και που όχι.


Έτσι για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά οι πολίτες στα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης που με δικαιολογία την… «ασφάλεια των πολιτών» τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Πολλοί δε αστυνομικοί γίνονται, δίχως να το γνωρίζουν, άβουλα όργανα των παγκοσμιοποιητών.

Παράλληλα με την σύμπραξη ορισμένων μέσων, τα οποία μεταδίδουν ακάθεκτα αποπροσανατολιστικές και διόλου τυχαίες «ειδήσεις», η αστυνόμευση έχει αυξηθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας υπό τον «φόβο» τρομοκρατικού χτυπήματος μετά την περιβόητη απόδραση…


Ο κόσμος ασχολείται λοιπόν με αυτά που του σερβίρουν, ενώ οι πραγματικοί συνωμότες δουλεύουν ανενόχλητοι υπονομεύοντας τις ζωές όλων μας. Η πολιτική έχει απαξιωθεί, τα σκάνδαλα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, έτσι ώστε αυτοί, οι οποίοι είχαν τόσο καιρό συνηθίσει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο έναν ή τον άλλο κρατικό ή κομματικό μηχανισμό, να μην γνωρίζουν πλέον σε ποιον να απευθυνθούν.


Πράγματι ο κόσμος τα έχει χαμένα. Δεν ξέρει πλέον ποιον να εμπιστευτεί. Ακριβώς όπως θέλει το πολύπλοκο διεθνές σύστημα με τα χιλιάδες παρακλάδια και φαινομενικά αφεντικά τους «διοικητές» των οικονομικών οίκων του πλανήτη, προκειμένου να επιβληθεί η παγκόσμια λύση, την οποία, εφόσον φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πάνω στην απελπισία τους πολλοί θα την δεχτούν με «χαρά». Δυστυχώς…


ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου