Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Σε παντελώς ηλιθίους κάφρους απευθύνεται ο ανηψιός του Παττακού, ο κρυπτο, ο Alex / Axel Τσίπρας




Δείτε τι δήλωνε το Α. Τσίπρας το 2008





και εδώ καμαρώστε τον στην ορκωμοσία των βουλευτών



Τη βοήθεια του κκ Βαρθολομαίου για να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική ζήτησε ο Τσίπρας




Να υποθέσουμε, Αλέξη, ότι αυτή η ... αλλαγή μεταναστευτικης πολιτικής, σημαίνει, ότι ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ;
Θεέ μου, τι άλλο θα δούμε από την συνάντηση των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ;;;;;;;


Πόπη Σουφλή

Τη βοήθεια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αλλά και άλλων Εκκλησιών «στο ουμανιστικό πανανθρώπινο αίτημα να υπάρξει αλλαγή στάσης και αλλαγή της εφαρμοζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής που έχει δυστυχώς μετατρέψει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο ψυχών και τις χώρες υποδοχής σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών» ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον κ. Βαρθμολομαίο.

Όπως επισήμανε ο κ.  Τσίπρας το μεταναστευτικό είναι «ίσως εξίσου σημαντικό με το θέμα του συσσωρευμένου χρέους».

«Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο αλλά και η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής είναι δύο σημεία στα οποία συμπλέουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τις αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησία» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την καμπάνια της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν επικεντρώνοντας την τοποθέτησή του σε τρία θέματα:

– Την οικονομική κρίση και την ανάγκη να υπάρξει άμεσος τερματισμός της λιτότητας γιατί όπως επισήμανε «βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανθρωπιστική κρίση, πράγμα που δεν συνάδει με τις αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

- Την προστασία του περιβάλλοντος.

- Την επαναδιαπραγμάτευση της μεταναστευτικής πολιτικής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών Βουλευτής Ρένα Δούρου, ο υπεύθυνος από την Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα Βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστικής της Θεματικής Θρησκευμάτων Μάκης Λυκόπουλος ενώ από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρόντες ήταν οι Μητροπολίτες Περγάμου Ιωάννης, Γαλλίας Εμμανουήλ και Ικονίου Θεόληπτος














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου