Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε τί συμβολίζει ο (Εβραϊκός) χαιρετισμός τού Σαμαρά…


 
 
 
Ο Εβραίος ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόι στο γωστό ρόλο του Σπόκ. Ο “εξωγήινος” χαιρετισμός είναι εμπνευσμένος απο ….ραββινική χειρονομία που συμβολίζει το Γυναικείο Όνομα του …Γιαχβέ !
 
 
Τάφοι ραββίνων με τη χειρονομία που συμβολίζει το γυναικείο όνομα του Γιαχβέ!
 
 
Κατά τα άλλα, κάθε   χρόνο  πάει στον Επιτάφιο για …ξεκάρφωμα.
ΠΗΓΗ
Το είδαμε εδώ: astikosmythos
 
 
Ανάποδα ο Σταυρός στην Ελληνική Σημαία, έτσι; Και η χειραψία, ε, καλά, μασωνική...esxatianasxesi.blogspot.gr

4 σχόλια :

  1. Ολοι τους χαιρετανε και κανουν χειραψία έτσι! Να 'ταν μόνο ο Σαμαρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai egw etsi tous xeretaw alla me to meseo daxtylo prws ta katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα είμαι Mason Diego, ένα αξιόπιστο & διαπιστευμένο προσωπικό δάνειο δανειστή που δίνει ζωή χρόνο ευκαιρία δάνεια. Δίνουμε έξω όλα τα είδη του ΔΑΝΕΊΟΥ με ένα πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εγχώριας, Φοιτητικό Δάνειο, δάνειο επαγγελματικής, Επενδυτικό δάνειο, σταθεροποίηση χρέους, και περισσότερο. Έχουν απορριφθεί από τις τράπεζες και άλλες οικονομικές υπηρεσίες; Χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; Αναζήτηση πλέον όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματα σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς δάνειο κεφαλαίων έξω να άτομα & εταιρεία ανάγκη από οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 2%. Δεν αριθμός κοινωνικής ασφάλισης που απαιτείται και δεν πιστωτικό έλεγχο που απαιτείται, 100% εγγυημένα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσουμε ότι μας καθιστούν αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο. Έτσι μας σήμερα στο email: diegoloancompany@yahoo.com να υποβάλλει αίτηση για ένα δάνειο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως χρειάζεστε μια γεωργική, φοιτητής, το χρέος, την κατασκευή, ή δάνειο εξυγίανσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε Yakubu Afentokhai επιχειρήσεις δανείου LTD στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (yakubuafentokhai@yahoo.com) ή (yakubuafentokhailoans@admin.in.th).

    ΑπάντησηΔιαγραφή