Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΧΟΙΡΩΝ ΣΕ ΧΥΛΟ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει στομάχια απο χοιρινά τα οποία είχαν τραφεί με γενετικά τροποποιημένη σόγια και καλαμπόκι σε σύγκριση με στομάχια χοιρινών τα οποία δεν είχαν τραφεί με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, η φωτογραφία μας δείχνει την έκταση της βλάβης που έχει υποστεί το στομάχι τους το οποίο κυριολεκτικά έχει μετατραπεί σε ''χυλό''
 
  • Συγκλονιστική αποκάλυψη, τι έδειξε η έρευνα που πραγματοποίησε η  Dr. Judy Carman  για τη χρήση γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών;;
  • Τι έπαθαν τα πειραματόζωα που κατανάλωσαν τέτοιες ζωοτροφές;;
  • Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία απο την αυτοψία.
  • Γιατί οι εταιρείες παραγωγής μεταλλαγμένων και οι υποστηρικτές τους επιτέθηκαν στην έρευνα;; τι ισχυρίστηκαν;;
 
By: Mike Adams



Αν έχετε πρόβλημα με το στομάχι σας ή γενικά άλλα γαστρεντερικά προβλήματα, μια νέα μελέτη που διεξήχθη με επικεφαλής την Dr. Judy Carman μπορεί να σας δώσει την απάντηση.
 
Χοιρινά τα οποία τρέφονταν με γενετικά τροποποιημένη σόγια και καλαμπόκι παρουσίασαν  κατά 267% περισσότερο φλεγμονή του στομάχου σε σύγκριση με εκείνα που τρέφονταν με μη γενετικά τροποποιημένη  σόγια και καλαμπόκι. Στα αρσενικά το ποσοστό ήταν ακόμη μεγαλύτερο και άγγιζε το 400% (για την ιστορία: τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά είναι αγόρια και σχεδόν όλα τους αντιμετωπίζουν σοβαρή φλεγμονή στα έντερα).
 
Η μελέτη διεξήχθη απο οκτώ ερευνητές σε όλη την Αυστραλία και τις ΗΠΑ πάνω σε 168 νεαρά χοιρίδια μέσα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον ενός αγροκτήματος και διήρκεσε 23 εβδομάδες. 
 
Η Dr. Judy Carman είναι από το Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας και Περιβάλλοντος στο Kensington Park της Αυστραλίας.
 
 Η μελέτη έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα ''βιολογικά συστήματα'' ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.
 
Η μελέτη είναι η πρώτη που δείχνει πως συνδέεται  η κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών με το μέγεθος και την έκταση της φλεγμονής και βλάβης στο στομάχι των ζωων που πήραν μέρος στην έρευνα.
 
Οι έρευνες έδειξαν επίσης οτι υπήρξε και μια υπερπλασία της μήτρας στα θηλυκά χοιρίδια του πειράματος γεγονός που γεννά περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με την βλάβη που προκαλούν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα στο αναπαραγωγικό σύστημα.
 
Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν γενετικά τροποποιημένα προϊόντα αλλά και οι υποστηρικτές τους, επιτέθηκαν αμέσως στην έρευνα υποστηρίζοντας οτι μέχρι στιγμής γι΄αυτούς δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τους ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) με βλάβες σε οποιοδήποτε ζώο και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αγνοούν και να αμφισβητούν επιλεκτικά το παλιρροϊκό κύμα των επιστημονικών μελετών που δείχνουν κατ 'επανάληψη οτι οι ΓΤΟ συνδέονται με σοβαρές βλάβες, καρκινικούς όγκους  και πρόωρο θάνατο.
 


Ανεπιθύμητες ενέργειες ... τοξικές επιδράσεις ... σαφείς αποδείξεις "


 


Η μελέτη ανακοινώθηκε από κοινού από την GM Watch and Sustainable Pulse.

Η Επικεφαλής συντάκτρια της μελέτης Dr. Judy Carman δήλωσε: '' βρήκαμε τις ανεπιθύμητες αυτές επιπτώσεις όταν τα ζώα τρέφονταν με ένα μείγμα γενετικά τροποποιημένων οργανισμών που περιείχαν τρία γενετικά τροποποιημένα γονίδια και τις γενετικά τροποποιημένες πρωτεΐνες που αυτά παρήγαγαν.

Ωστόσο πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει ρυθμιστική αρχή στα τρόφιμα που να απαιτεί μια ασφαλή εκτίμηση για πιθανές τοξικές επιδράσεις απο τέτοιες προσμίξεις.

Τα αποτελέσματά μας παρέχουν σαφείς ενδείξεις ότι οι ρυθμιστικές αρχές θα πρέπει να αξιολογούν την ασφάλεια των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών που περιέχουν μίγματα γενετικά τροποποιημένων γονιδίων ανεξάρτητα αν αυτά περιέχονται μαζί απο το εργαστήριο παραγωγής ή καταναλώνονται ταυτόχρονα με την τροφή, ακόμα και αν οι ρυθμιστικές αρχές έχουν εξετάσει και αξιολογήσει γενετικά τροποποιημένα φυτά που περιέχουν μονά γενετικά τροποποιημένα γονίδια στο μείγμα.

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τα έντερα ενός χοιριδίου που τράφηκε με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς σε αντίθεση με τα έντερα απο ενα άλλο χοιρίδιο που τρέφονταν με μη γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, όπως βλέπετε στη φωτογραφία το χοιρινό το οποίο τράφηκε με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς πάσχει απο σοβαρή φλεγμονή του στομάχου!.

Κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουν ζωή και καριέρα για να φέρουν στο φώς τέτοιες έρευνες, ένας απο αυτούς είναι και η Dr. Judy Carman.. Κοινοποιήστε..


ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Περισσότερα για την έρευνα εδώ .. Continue here: http://www.naturalnews.com/040727_GMO_feed_severe_inflammation_pig_stomachs.html#ixzz2W0dvDWCn


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου