Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δεν ειναι οι εχθροί σου; δες τα συμβολα των Αμερικανικών κατασκοπευτικών δορυφόρων...τι νομιζεις;


Αν ειναι δυνατόν η πτήση MH370 της Malaysia Airlines να εχει ξεφύγει από τους αμερικανικούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους; Οι δορυφόροι που ελέγχονται από μία από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, την NROL (National Reconnaissance Office), το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης εχει ιδιαιτερη προτιμηση στα συμβολα που χρησιμοποιει.....

 
Μέσω αηδιαστικων λογότυπων, μας δειχνουν ποιος πραγματικά εχει τον έλεγχο στη γη; Ποιοι ειναι εδώ τα αφεντικά των λαων και πως εκφραζουν την λατρεια τους στους θεους τους.

" Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της NROL, Karen Ferguson το χταπόδι είναι ένα πολύ κατάλληλο λογότυπο : " η NROL - 39 εχει σαν σύμβολο ένα χταπόδι , ενα ευπροσάρμοστο και ιδιαίτερα νοήμον ον. Αυτό δείχνει ότι η Αμερική είναι σε θέση να παρακολουθει παντού τους εχθρούς της οπουδήποτε και να εχουν κρυφτει ".


Για να προχωσήσουμε παρακατω και να δουμε ποιος είναι πίσω από αυτές τις οργανώσεις , ετσι να παρουμε μια καλύτερη εντύπωση. Ενδιαφέρον να δούμε ποια ηταν τα προηγούμενα λογότυπα:


Τον Ιούνιο του 2012, χρησιμοποιήθηκε το εξής. Ο αιγυπτιακός Anubis , ο Θεός των νεκρών , με ένα μεγάλο δόρυ που έχει ως στόχο να σκοτώσει τους εχθρούς του πατέρα του, θεού Ρα.

Το επόμενο λογότυπο σχεδιάστηκε τον Ιούνιο του 2011 για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της NRO και δείχνει ένα μαύρο γεράκι να βγαινει μεσα από τις φλόγες με την αμερικανική σημαία στο παρασκήνιο και σύνθημα στα λατινικά : " Melior diabolucus quem SCIES ". Που σημαίνει : " είστε σε καλύτερη θέση με το διάβολο που ξέρετε . " Το γερακι συμβολίζει τον αιγυπτιακό θεο Horus.


 Τον Φεβρουάριο του 2011, εκαναν μια νέα εκτόξευση. Το λογότυπο αυτή τη φορά ηταν ένας διάβολος που πετουσε πάνω από τη γη με δύο φορές τον αποκρυφο αριθμό 66 .



Το παρακάτω λογότυπο είναι από το Νοέμβριο του 2010. Το σύμβολο της χρυσής πυραμίδας με τον Πανόπτη οφθαλμό, μάτι του Ρα :


Στη συνέχεια, πάμε ακόμα πιο πίσω στο χρόνο , το 2003 όπου ένας δράκος κρατα τον κόσμο με τα νυχια του, στην ουρά του καταλήγει ένα μεγάλο διαμάντι. Ο δρακος εχει υπο τον ελεγχο του τη σοφια και το φως (συμβολισμος διαμαντιου).


 Τον Αύγουστο του 2000 χρησιμοποιήθηκε το λογότυπο μιας κουκουβάγιας πάνω από τον πλανήτη μες το σκοταδι, με τις λέξεις : " Η νύχτα είναι στην κατοχή μας''.


 Αυτά είναι μερικα απο τα μηνύματα των ανωμάλων που εξουσιάζουν τον κόσμο στον οποιο ζεις. Οι φιλοι και σύμμαχοι του κρυπτο-Σαμαροεβραιου και του κρυπτο- Τριπροεβραιου συμβολιζουν την παρακολούθηση σου με σατανάδες. Οι σατανάδες με ολες τις δυνάμεις τους, κυβερνάνε ενα κοσμο που τον παρουσιάζουν πολιτισμενο, ελευθερο και προοδευτικό..αλλα...και μόνιμα σε κίνδυνο. Ο προστάτης και εχθρος ειναι οι ιδιοι!..τη γνωστη φόρμουλα, αγοραζεις ενα και το δευτερο ειναι δωρο του μαγαζιου.


ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου