Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στίβεν Σιγκάλ: Ο Πούτιν είναι ο σημαντικότερος ηγέτης στον κόσμο!


Μετά τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ο Στίβεν Σιγκάλ ...
είναι έτοιμος να μεταναστεύσει στη Μόσχα.


Στενός φίλος και ένθερμος υποστηρικτής του Βλάντιμιρ Πούτιν, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Υπεράνω του νόμου» υπερασπίστηκε την επέμβαση του ρωσικού στρατού στην Κριμαία σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rossiskaya Gazeta και στήριξε την
πολιτική του Ρώσου προέδρου.


Ο σκληρός του Χόλιγουντ, ο οποίος μοιράζεται το ίδιο πάθος για τις πολεμικές τέχνες με τον Πούτιν, επισήμανε πως η επιθυμία του προέδρου της Ρωσίας να προστατεύσει τους ρωσόφωνους, την περιουσία τους και τη στρατιωτική βάση στη Σεβαστόπολη, είναι απόλυτα λογική.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «ηλίθια» τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στην ουκρανική κρίση, μην αποκλείοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντερπαρντιέ, και να ετοιμάσει τα χαρτιά του για Μόσχα, ζητώντας ρωσική υπηκοότητα.
«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ηγέτες του κόσμου αν όχι ο σημαντικότερος, μου αρέσει να τον θεωρώ αδελφό μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να αναλάβει την προώθηση ειδικού προγράμματος άθλησης που φέρει τον τίτλο «Έτοιμοι για Εργασία και Άμυνα» και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Σότσι, όπου διεξάχθηκαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.
Μάλιστα, ο Πούτιν αναφορικά με το φιλόδοξο πρόγραμμα που έχει στόχο οι νέοι να αθλούνται, πιθανώς για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να θέσουν σε εφαρμογή όσα έμαθαν, δήλωσε πως οι Ολυμπιακοί και οι Παραολυμπιακοί απέδειξαν ότι η Ρωσία γίνεται ένας από τους ηγέτες στον παγκόσμιο αθλητισμό. Κάλεσε, δε, τον κόσμο να πάρει μέρος στην προπόνηση που θα περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση, σκι, αναρρίχηση.

Π/Θ
ΠΗΓΗ
Η μοναξιά της αλήθειας

STEVEN SEAGAL IN RUSSIA
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου