Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ IPHONE - IPAD ''ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ'' Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΖΑΚ ΙΒ ΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ Ο STEVE JOBS (Βίντεο)

 
Η τεχνολογία του iphone, ipad δεν είναι γήινη.

Το iphone συγκαταλέγεται στην κατηγορία των έξυπνων κινητών smartphones, συσκευών που συνδυάζουν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, και κινητό τηλέφωνο.

Μπορούν τρία μόνο εργοστάσια στον κόσμο να παράγουν όλα τα iphone (350.000.000) της αγοράς σε ένα χρόνο; Κάθε μέρα πωλούνται 1 εκατομμύριο iphone δηλ. 350 εκατομμύρια τον χρόνο . Τα τρία εργοστάσια που υπάρχουν για την παραγωγή των iphone κατασκευάζουν μόνο 10 εκατομμύρια .


Πως καλ...ύπτεται η ζήτηση; Ποιά η σχέση του Steve Jobs, του Barak Obama, της BP και του Jacques-Yves Cousteau; Δείτε ένα ρωσικό βίντεο έρχεται να ταράξει την κοινή λογική, βάζοντας κάτω τα πράγματα, και μιλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ για υψηλή τεχνολογία που βρίσκεται ‘άφθονη’ στο βάθος θαλασσών και ωκεανών και δεν ανήκει στην γνωστή ανθρωπότητα.

Το smartphone που δημιούργησε από μόνο του μία νέα κατηγορία έξυπνων κινητών και έφερε την Apple στο προσκήνιο (από σχεδόν νεκρή επιχειρηματικά εταιρία) καθιστώντας την το Νο1 στους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, από το πουθενά, δεν γεννήθηκε μάλλον σε κάποιο γκαράζ του Jobs.

Αυτό που πραγματικά δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως η Apple κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια αυτό που δεν κατάφεραν άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες με πείρα δεκάδων ετών και τονίζουμε το ‘μέχρι σήμερα’ γιατί το βίντεο που ακολουθεί ρίχνει φως στα σκοτεινά μυστικά του iphone αποκαλύπτοντας ότι η συσκευή ανακαλύφθηκε τον Ιούνιο του 1997 σε υποβρύχιες έρευνες του Γάλλου ωκεανογράφου Ζακ-Υβ Κουστώ και είναι έργο εξωγήινης τεχνολογίας που βρίσκεται θαμμένη στους Ωκεανούς.

Αναφέρει για μια συσκευή που μοιάζει με τηλεόραση και στην οθόνη εμφανίζονται εικονίδια των οποίων δεν καταλαβαίνει το σκοπό ύπαρξής τους.
 
 
Πολλές φορές έχει περιγράψει στα ημερολόγια του μοναδικές ανακαλύψεις που έκανε στις αποστολές του. Μετά το θάνατό του τα ημερολόγια πωλήθηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση και κάτοχος τους έγινε ο Steve Jobs, ο ιδρυτής της Apple.

Χρόνια αργότερα η Apple αγόρασε ένα μεγάλο μερίδιο της BP και μετά από καιρό ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της κινητού που κατέκλυσε την παγκόσμια αγορά.

Πως να μη γινόταν αυτό αφού είχαν έτοιμα αποθέματα, το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να προσθέσουν τη στάμπα τους το δαγκωμένο μήλο.

Δείτε το βίντεο:
 

 
 

2 σχόλια :

  1. Γεια σου
    Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: deguep.rodrigue@outlook.fr
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας, κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη τόσο επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email:renardluc56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή