Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ''ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΑ'' ΚΟΜΜΑΤΑ

 
Καρατζαφέρη - Μπαλτάκε, αφήστε το, «σάς πήραν όλοι είδηση» (πάλι)
 
 
Παρουσία του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (20/03/2016) εκδήλωση του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη.
 
Η κοινή παρουσία των Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου θεωρείται ορόσημο για την έναρξη της κοινής τους πορείας με την ίδρυση του νέου κόμματος.

Στη σύντομη παρέμβαση του από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε αυτό που αγαπήσαμε, αυτό που κατηχηθήκαμε, αυτό για το οποίο κλάψαμε ή πονέσαμε. Και αυτό είναι δύο σημαίες», αναφερόμενος στην ελληνική και της Ορθοδοξίας. Όπως σημείωσε, «πρέπει να επαναλαμβάνουμε αυτό που επαναλαμβάνουν επί επτά μήνες οι βατραχάνθρωποι του πολεμικού ναυτικού, τη φράση ‘’δεν εγκαταλείπω’’. Αυτό λένε αυτοί επί επτά μήνες αντέχοντας σε όλες τις αντιξοότητες. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντέξουμε κάθε πιθανή αντιξοότητα και να μην εγκαταλείψουμε τις σημαίες», είπε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος ο κ. Μπαλτάκος.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου