Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Πυραμίδες και εξωγήινες κατασκευές στη Σελήνη, μια συγκάληψη όσο καμία άλλη!!!

 
  • Πήγαμε πραγματικά στη Σελήνη;;
  • Ποιες είναι οι δύο θεωρίες;;
  • Τι αντίκρισαν στην επιφάνεια της οι πρώτοι αστροναύτες;;
  • Τι προσπαθεί να κρύψει η NASA;;
  • Τι αποκάλυψε η επεξεργασία της φωτογραφίας του Apollo 17 που πάρθηκε στην κοιλάδα του Ταύρου;;
  • Γιατί για 30 χρόνια η NASA τη χαρακτήριζε σαν κενό καρέ βγάζοντας την από τον άτλαντα φωτογραφιών του Apollo 17.
  • Τι είδε ο αστροναύτης Eugen Cernan;;
  • Το μυστήριο με το έμβλημα της αποστολής του Apollo 17 και ο θεός Απόλλωνας
  • Γιατί η NASA απέρριψε τα εμβληματα που σχεδιάστηκαν από τον πιλότο του Apollo 17 Harrison H. Schmitt
  • Τι αναπαριστούσαν αυτά;;

Όταν ο πρώτος άνθρωπος πάτησε το πόδι του στη Σελήνη (Neil Alden Armstrong, 21 Ιουλίου, 1969) μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα ανέτειλε. Πάψαμε να περιοριζόμαστε στο δικό μας πλανήτη κάτι που έκανε τον κόσμο μας να φαίνεται ακόμα πιο μικρός. Υπάρχουν όμως πολλοί που υποστηρίζουν ότι η προσσελήνωση του Neil Alden Armstrong ήταν ένα εικονικό γεγονός που δεν συνέβει ποτέ.
 
Έτσι, έχει πατήσει πραγματικά πόδι ο άνθρωπος στον κοντινότερο κοσμικό μας γείτονα; ή απλά έχουμε πέσει θύματα μιας εικονικής σεληνιακής προσεδάφισης που δεν συνέβει ποτέ στην πραγματικότητα. Θα μπορούσαν και οι δύο αυτές θεωρίες να είναι σωστές.
 
Η συνωμοσία της προσγείωσης στη Σελήνη είναι ένα από τα πλουσιότερα και αμφιλεγόμενα θέματα με πολλούς φανατικούς υποστηρικτές και από τις δύο πλευρές. Η μέχρι στιγμής αποδεκτή θεωρία είναι ότι η προσσελήνωση του ανθρώπου είναι πραγματική και υπάρχουν εκατοντάδες ώρες βίντεο που το αποδεικνύουν αυτό. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλοί ανένδοτοι συνωμότες που υποστηρίζουν ότι τα βίντεο αυτά είναι στημένα.
 
Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν και τις δύο απόψεις.
 
Τι θα συνέβαινε όμως αν και οι δύο θεωρίες είναι σωστές;;
 
Θα μπορούσε η επιφάνεια της Σελήνης να αποτελεί το σπίτι για κάτι περισσότερο από βράχους και κρατήρες;;
 
Το να βρεις τεχνητές σεληνιακές δομές μη γήινής προέλευσης θα αποτελούσε ένα σοβαρό λόγο για να μην αποκαλύψεις την ύπαρξη τους στο ευρύ κοινό. Εάν οι πληροφορίες για αυτές τις εξωγήινες κατασκευές στο πλανητικό μας κατώφλι γίνοντας ευρέως γνωστές από την πρώτη στιγμή της ανακάλυψης τους αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό να αλλάξει τα πάντα για το status quo. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί ακόμα και τώρα;;
 
Οι υποστηρικτές της σκηνοθετημένης ανθρώπινης προσσελήνωσης διαβεβαιώνουν ότι το ευρύ κοινό  έχει δεί πολύ λίγο έγχρωμο βίντεο από τη σεληνιακή επιφάνεια. Τα περισσότερα από τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έχουν κινηματογραφηθεί σε ένα στούντιο και αυτά που είναι πραγματικά γνήσια ποτέ δεν απεικονίζουν κάποια από τις ασυνήθιστες δομές του δορυφόρου της γής.
 
Πολλές φωτογραφίες υπόκεινται σε επεξεργασία ή είναι εσκεμμένα θολές με σκοπό να κρύψουν ευαίσθητες πληροφορίες. Επίσης η περίφημη υπόθεση του Apollo 11 με τις χαμένες βιντεοκασέτες που έγινε με τέτοιο τρόπο για να κατευναστεί η έντονη κριτική.  Μια έρευνα που διενεργήθηκε πριν από 20 χρόνια περίπου αποκάλυψε ότι η NASA είχε σβήσει και επαναχρησιμοποιήσει το καταγεγραμένο οπτικοακουστικό υλικό του Apollo 11. Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι η NASA ποτέ δεν θα μπορούσε να δείξει τόσο μεγάλα σημάδια αμέλειας και ότι σκοπίμως επαναχρησιμοποιήθηκε επεξεργασμένο.
 
Το ηχογραφημένο υλικό των σεληνιακών αποστολών αν και έχει επεξεργαστεί σε μεγάλο βαθμό, είναι αυθεντικό. Ένα ενδιαφέρον κομμάτι του διαλόγου εμφανίζεται προς το τέλος του πρώτου διαστημικού περιπάτου της αποστολής του Apollo 17, στην τελευταία επίσημη αποστολή στο φεγγάρι. Κατά την επιστροφή του στη διαστημική μονάδα ο αστροναύτης Eugen Cernan είδε κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν πρόκειται να δούνε ποτέ.
 
Η αντίδραση του ήταν:
 
Hey, τι είναι αυτά τα πράγματα που πηγαίνουν προς τα πέρα; Τι είναι αυτά Jack;; κάτι μόλις χτύπησε εδώ πέρα.
 
 
Η παραπάνω εικόνα δείχνει μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες που πάρθηκαν στην κοιλάδα του Ταύρου-Littrow, κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 17. Η δομή που αχνοφαίνεται στην υπερεκτεθημένη φωτογραφία ονομάστηκε βράχος Geophone. 
 
Για 30 χρόνια η NASA κατέταξε αυτή την εικόνα του Apollo 17 σαν κενο καρέ και δεν έκανε καμία αναφορά για την ύπαρξη της ούτε την συμπεριέλαβε στον διαδικτυακό άτλαντα του Apollo 17.
 
Αν στην παραπάνω εικόνα εφαρμόσουμε ένα φίλτρο μείωσης του θορύβου και αυξήσουμε την αντίθεση της τότε θα διαπιστώσουμε με έκπληξη αυτό:
 
 
Με τι σας μοιάζει η παραπάνω εικόνα;
 
Αυτή η ανωμαλία με το πυραμιδοειδές σχήμα τι θα μπορούσε να είναι? είναι απλώς ένα τεχνικό σφάλμα ή κάτι άλλο;;
 
Αυτή δεν είναι η μοναδική εικόνα από τα τόσα άλλα παράξενα αντικείμενα που φέρεται να έχουν φωτογραφηθεί στην επιφάνεια της σελήνης.
 
 




 
Μυστηριώδης κατασκευές στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης
 
 
 
  
 
 
 
 
Άλλο ένα αμφιλεγόμενο θέμα είναι το έμβλημα της αποστολής του Apollo 17 το οποίο σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Robert McCall  και δείχνει τον Έλληνα θεό Απόλλωνα με τον Αμερικάνικο αετό.
 
 
Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι το σχέδιο αυτό δεν ήταν το πρώτο που δώθηκε για έγκριση από τη NASA, στην πραγματικότητα τα δύο πρώτα είχαν σχεδιαστεί από τον πιλότο του Apollo 17 Harrison H. Schmitt αλλά λόγω των παραστάσεων που αποτύπωναν η NASA τα απέρριψε.
 
Δείτε την παρακάτω εικόνα:
 
 
Πολλοί πιστεύουν ότι τα μέλη του πληρώματος του Apollo 17 γνώριζαν για την ύπαρξη μεγαλιθικών κατασκευών στην επιφάνεια της Σελήνης.
 
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αστροναυτών πιστεύουν ακράδαντα στην ύπαρξη νοήμονος εξωγήινης ζωής
 
Μήπως αυτοί οι αστροναύτες γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε;; 
 
Τι τους κάνει να πιστεύουν σε εξωγήινους;;
 
Φυσικά, αυτή η θεωρία συνωμοσίας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κερδοσκοπία, αλλά τελικά φέρνει στην επιφάνεια μερικά σημαντικά ζητήματα. Υπάρχουν κενά και αντιφάσεις στο πλαίσιο των πληροφοριών που παρέχονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος  Και ενώ την πλήρωση αυτών των κενών με εξωπραγματικές θεωρίες είναι επικίνδυνη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: υπάρχουν πράγματα στη Σελήνη που η NASA δεν θέλει να δούμε.
 
Δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ της Ισπανικής τηλεόρασης που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα και προβληματιστείτε:

locklip.com
 

 
Μετάφραση και επεξεργασία:
Μύθος ή Πραγματικότητα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου