Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

"Τι ακούνε τα αυτιά μας". Δύο βίντεο που απέχουν 15 χρόνια. Δείτε τα.


Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

Αυτά για τα οποία προειδοποιούσα εδώ και δεκαπέντε χρόνια, είναι πλέον προ των πυλών. Το πλήρες φακέλωμα και η μετατροπή των πολιτών σε κατοικίδια με τα τσιπάκια είναι γεγονός.

Τα δύο βίντεο που ακολουθούν, τα δίνω μαζί, γιατί τελειώνουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την ίδια αντίδραση των ανθρώπων που συμμετέχουν.
 
 
Τόσο ο Δημήτρης Καψάλας πριν από δεκαπέντε χρόνια, όσο και η Πόπη Τσαπανίδου πριν μερικές μέρες, έκλεισαν με τον ιδιο τρόπο. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους αυτά που άκουγαν.

Ο μεν Δημήτρης Καψάλας, πριν από δεκαπέντε χρόνια, ήταν δικαιολογημένος, η Πόπη Τσαπανίδου όμως που είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια, έμεινε έκπληκτη από το που έφτασε η εφαρμοσμένη τεχνολογία παρακολούθησης των πολιτών.
 
 

 
Προς τιμήν της αντέδρασε στην ιδέα να την παρακολουθούν και το τονίζω αυτό, γιατί έχουμε και βοοειδή στον χώρο της δημοσιογραφίας που βρίσκουν "πολύ καλή" την ιδέα της παρακολούθησης των πάντων καθώς και την αναφκαστικής χρήσης πλαστικού χρήματος.

Εγώ πάντως με τρόπο πλέον απόλυτο και ωμό προειδοποιώ τους πάντες.

Μην πάρετε πάνω στο σώμα σας σε μορφή αυτοκόλητου, ή τατουάζ, ή εμφυτεύσιμου τσιπ, στο χέρι ή στο μέτωπο, οτιδήποτε με το οποίο αναγκαστικά θα πληρώνετε και θα πληρώνεστε.

Όποιος το πάρει είναι τελειωμένος από χέρι.

Αυτό είτε το θέλουν μερικοί ή όχι, είτε το πιστεύουνε ή όχι έχει προφητευθεί από τις Σίβυλλες στην αρχαία Ελλάδα και είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.


 Η Σίβυλλα η Κυμαία είπε για την εποχή του παγκόσμιου δικτάτορα:

«Σήμα δε τοις τότε πάσι βροτοίς, σφραγίς επίσημος» (στ. 28), δηλαδή «θα υπάρχει τότε σημάδι σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή επίσημη σφραγίδα».

Στην Αποκάλυψη έγραψε ο Ιωάννης:

κεφ. 13.16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'.

που σημαίνει, 16.και θα κάνει τους πάντες και μικρούς και μεγάλους και πλούσιους και φτωχούς και ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους, να τους δώσουν χάραγμα (σφραγίδα) στο χέρι το δεξί, ή στο μέτωπο 17. ώστε να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά αυτός που έχειτο χάραγμα, το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό (λεξάριθμο) του ονόματός του. 18. Ιδού η σοφία, όποιος έχει μυαλό ας  λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, διότι αριθμός ανθρώπου είναικαι ο αριθμός είναι 666.

Είναι επομένως ξεκάθαρο ότι όπως είπε ο Χριστός:

Ματθ.κεφ.6.24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.

Δηλαδή, κανείς δεν μπορεί να δουλεύει για δύο αφεντικά, διότι ή τον ένα θα μισήσει και τον άλλο θα αγαπήσει, ή τον ένα θα αντέξει και τον άλλο θα απορρίψει. Δεν μπορείτε να δουλεύετε και για τον Θεό και για το χρήμα.

Πριν έρθει η ώρα λοιπόν της απόφασης, πρέπει ο καθένας και η κάθε μία, να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του αν θα πάρει στο χέρι ή στο μέτωπο την επίσημη κρατική σφραγίδα, χωρίς την οποία, η ζωή του ή η ζωή της,  στον κόσμο αυτό θα τελειώσει εκεί και τότε.

Ο Χριστός τόνισε ότι τότε θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Και η ίδια η εκκλησία να σας λέει να το πάρετε, να το αρνηθείτε, αφού θα πρόκειται για την επιλογή μεταξύ Χριστού και Σαμαέλ Σατανά.

Καλό βόλι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου