Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Νέα αλητεία από την Τρέμη – Έβγαλε υποψήφια της ΝΔ ως… αγανακτισμένη στο κοινό

Νέα αλητεία από την Τρέμη – Έβγαλε υποψήφια της ΝΔ ως… αγανακτισμένη στο κοινό
 

Η εικονιζόμενη ξανθιά κυρία, που εμφανίστηκε στο πάνελ των Τρέμη – Ευαγγελάτου, με την ίδια την Τρέμη στο πλευρό της, ως πολίτης αγανακτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα έχει και μια ακόμα ιδιότητα.

Είναι στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας! Η κ. Ευαγγελία (Λίλιαν) Βασιλείου Καρτσάτου ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β΄ Αθηνών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και εκλεγμένο μέλος, όπως αναγράφει στο προφίλ της, της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα μεμπτό στο να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, καλά κάνει. Αλλά να εμφανίζει η κ. Τρέμη ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ως «αγανακτισμένο πολίτη», αυτό αποτελεί τεράστια δημοσιογραφική αλητεία!

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη δημοσιογραφική αλητεία της κ. Τρέμη, θυμάστε όλοι το βίντεο που «έκοβε» τον Γλέζο με νόημα στον Ευαγγελάτο.

Από την πλευρά της η κ. Καρτσάτου δεν το έκρυψε ότι θα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου. Το είχε αναρτήσει και στο προφίλ της στο Facebook:
Ούτε είναι κακό που ποζάρει όλο νάζι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επίσης κάνει νάζια που την έχει στο πλευρό του. Τα νάζια είναι ανθρώπινα…Η κ. Καρτσάτου είναι ειλικρινής και δεν κρύβει ποια είναι… Με την Όλγα Τρέμη και το κανάλι της είναι το θέμα τι γίνεται. Γιατί αγαπητέ πρωθυπουργέ και εσύ αξιολάτρευτε Νίκο Παππά, 5 μήνες αριστερά, μια χαρά εκπέμπουν όλοι αυτοί οι παράνομοι πειρατές. Σωστά; Σωστά…

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου