Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

TEVA LUXLEAKS – Αποκάλυψη: Στέλνουν τον Έλληνα στον τάφο με πακιστανικά γενόσημα για να γεμίζουν λογαριασμοί οφσορ στις Βερμούδες!


ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

“ΡΙΧΤΑΔΙΚΟ” ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΣΤΗΣΕ Η TEVA ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ; ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Εδω πέφτουν οι μάσκες για τα καθάρματα του ΔΝΤ, που έβαλαν τα ¨βρωμικα” γενόσημα από την πίσω πόρτα, όπως ακριβώς στην Αργεντινή.

Το να προωθεί ένα ολόκληρο “πρόγραμμα” προϊόντα που κατασκευάζονται στο Πακιστάν, φορολογούνται στο Λουξεμβούργο και ξεπλένονται στις Βερμούδες, αποτελεί καταστροφή για την ίδια την οικονομία! Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά αυτό που υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή:

TEVALUXEMBURG

Όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία. Η Αργεντινή χρειάστηκε 13 ολόκληρα χρόνια για να συνέλθει από τον εφιάλτη των κορακιων του φαρμάκου, που εξόντωσαν την τοπική βιομηχανία αφήνοντας την χώρα έρμαιο του εκβιασμού του ΔΝΤ. Είχε άξιους ηγέτες όμως και κατάφερε να τους εξοντώσει, σώζοντας τον λαό της.


TEVA LUXEMBOURG 2

Στην Ελλάδα όμως εκτός από την γενοκτονική πολιτική, με αυτή την αποκάλυψη των Luxleaks μιλάμε πλέον και για οικονομική δολοφονία! Δηλαδή το δημόσιο χρήμα κατευθύνεται σε εταιρείες που εξασφάλισαν “κέλυφος” Λουξεμβούργου με αντίκλητο στις …Βερμούδες! Όλως τυχαίως με το που μπήκαν από την πίσω πόρτα στην Ελληνική αγορά.

Ο οικονομικος εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει τώρα και να βάλει τέλος στο πλιάτσικο από τα παγκόσμια κοράκια. Η συγκάλυψη είναι συνενοχή.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου