Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ο μυστικός χάρτης της CIA. Ποιο είναι το κρυφό σχέδιο της Αμερικής για τη μέση ανατολή;


Χρύσης Πετούσης

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα επιμορφωτική διάλεξη με τίτλο: «Η Τουρκική εξωτερική πολιτική και οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή» με εκλεκτούς ομιλητές τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Μάριο Ευριβιάδη και τον διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών Χρίστο Ιακώβου. 


Οι δύο ομιλητές ανάπτυξαν με σπουδαία επιστημονική επιχειρηματολογία τις γεοστρατηγικές πολιτικές που αναπτύχθηκαν, από τον 18ον αιώνα μέχρι σήμερα, από τα δυτικά κράτη και τα κράτη της Μέσης Ανατολής. Ανέδειξαν το μεγάλο πρόβλημα και αδιέξοδο που έχουν φέρει την Τουρκία η δυαρχία των Τζιχαντιστών πολιτικών της με τις σουλτανικές Νεοθωμανικές βλέψεις.
Εδώ ακριβώς Ελλάδα και Κύπρος είναι που πρέπει να αναπτύξουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα μέσω φανερών και μυστικών συμμαχιών, έτσι ώστε να οδηγήσουν την Τουρκική πολιτική σε πλήρες αδιέξοδο. Απώτερος στόχος θα πρέπει να είναι, εκτός όλων των άλλων και η δημιουργία του μεγάλου Κουρδικού κράτους. Του κράτους που εάν με την βοήθεια του Θεού γίνει πραγματικότητα θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για την γείτονα χώρα. Έτσι θα επιβεβαιωθούν και οι μυστικοί σχεδιασμοί των Αμερικανών που βλέπουν σαν «παντοκράτορες» με μακροστρατηγικές τις παγκόσμιες εξελίξεις στα γεοστρατηγικά. Εδώ είναι που ο καθηγητής Ευριβιάδης παρουσίασε τον μυστικό χάρτη της CIA που δείχνει πως η Αμερικανοί βλέπουν να αλλάζει ο χάρτης των χωρών στη Μέση Ανατολή. Προσέξετε το μεγάλο Κουρδιστάν, την Συρία που μένει σχεδόν ως έχει σήμερα, το μεγάλο μέρος που χάνει η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία αλλά και την δημιουργία τριών νέων κρατών του Σουνιτικού Ιράκ, του Αραβικού Σιητικού κράτους αλλά και του Ισλαμικού κράτους. Το Ισραήλ πάει στα σύνορα που είχε πριν το 1967 αλλά και τα σύνορα της Ιορδανίας μεγαλώνουν.

Δυστυχώς η Ελλάδα είχε, προδοτικά και άμυαλα, παραδώσει στα χέρια των Τούρκων τον πολιτικό ηγέτη των Κούρδων Α. Οτσαλάν. Τώρα που ο μεγαλύτερος φόβος των Τούρκων αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα τι έχουν να μας πουν οι ευφυέστατοι Έλληνες πολιτικοί; Πρέπει οι Ελλάδα να ανακηρύξει άμεσα ΑΟΖ για να προλάβει τα γεγονότα πριν να είναι πάλι αργά. Πρέπει να δείξουμε επιτέλους πολιτικό θάρρος και θράσος την κατάλληλη στιγμή.

Εύχομαι και προσεύχομαι, ο Πανάγαθος Λατρευτός Πατέρας να μας ανοίξει τα φώτα της ψυχής και του μυαλού. Τον παρακαλώ με πόνο ψυχής να κόψει ένα κομμάτι από τον Παράδεισο και να το φυτέψει στην Ελλάδα, την Μεγάλη Ελλάδα! Όχι γιατί είμαστε οι καλύτεροι. Έχουμε κάνει τα αίσχιστα. Όπως μου είπε πριν τρείς εβδομάδες ο πολυαγαπημένος μου Γέροντας Γαβριήλ (κελί Οσίου Χριστοδούλου Άγιο Όρος): “τα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν ένας Παράδεισο μπροστά στο τι είναι σήμερα η Ελλάδα μας”! Όμως εμείς είμαστε ο πυρήνας και από τον πυρήνα θα ξαναγεννήσει την κτήση.

Ας μετανοήσουμε αδελφοί μου. Να γονατίσουμε και να παρακαλέσουμε με δάκρυα ψυχής, Αυτόν που έγινε άνθρωπος για να γίνει ο άνθρωπος Θεός, να μας δώσει απλόχερα την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ. Επιτέλους ας του δείξουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μας και θα μας ανταποδώσει, σαν στοργικός Πατέρας που είναι, με μια απέραντη αγκαλιά.

Ας παρακαλέσουμε όλοι των Πατέρα, τον Αδελφό μας, τον Βασιλιά μας να δικαιώσει όλους τους προφήτες του, από τον Πατροκοσμά μέχρι τους σύγχρονους. Αυτούς που η Θεία Χάρη επέτρεψε να δουν την μεγάλη Ελλάδα. Τότε, χωρίς άλλο, ο χάρτης της CIA θα αλλάξει και θα γίνει πιο γαλανός!

Χρύσης Πετούσης

Λεμεσός – Κύπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου