Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑ

 
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
 
Υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος της ασφάλειας αποκάλυψε στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf ότι το Ισραήλ σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Γενικό Γραμματέα της Χεζμπολλάχ, Sayed Hassan Nasrallah, κατά την δέκατη ημέρα της Achoura , προσθέτοντας ότι ένα υλικοτεχνικό εμπόδιο ακύρωσε αυτό το σχέδιο.

 
10731018_669397643158217_2825478315831858323_n
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από την Mersad news, αυτός ο ανώτερος αξιωματούχος της Ε.Ε. δήλωσε υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, ότι το Ισραήλ ενεργοποίησε ένα σχέδιο δολοφονίας του Nasrallah που θα υλοποιούνταν στην επόμενη ομιλία του.
 
 


 

Πράγματι η ισραηλινή ειδική μονάδα διεξήγαγε έρευνες στη βάση δεδομένων επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του Nasrallah στον εορτασμό της Achoura.
 
gugugolgol
 
Ο ίδιος στρατιωτικός παράγοντας ο οποίος εργάζεται στην πρεσβεία μιας δυτικής χώρας στο Tel Aviv,είπε ότι το σχέδιο δολοφονίας βασίζεται στην εκτόξευση ενός τηλεκατευθυνόμενου πυραύλου με χαμηλή καταστροφική δύναμη έτσι ώστε να υπάρξει σύγχιση και να επικρατήσει η άποψη ότι επρόκειτο για μια βόμβα ή για μια επίθεση αυτοκτονίας.
Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν οι ειδικές δυνάμεις της Χεζμπολλά


Από την ίδια πηγή επιβεβαιώνουμε ότι η αποτυχία της ισραηλινής μονάδας οφείλεται στην ανάπτυξη και παρουσία για πρώτη φορά  των ειδικών μονάδων της Χεζμπολλά κατά  μήκος όλης της διαδρομής που ακολούθησε ο  Νασράλλα για να μεταβεί στο σημείο της δημόσιας ομιλίας του.
 
Σύμφωνα με τον αξιωματικό τα κράνη που φορούσαν οι μαχητές των  μονάδων ήταν συνδεδεμένα με ρωσικά ραντάρ που έχουν εγκατασταθεί στο όρος Cheikh και ήταν σε θέση να προσδιορίσουν το σημείο εκκίνησης των πυραύλων και κάθε ενδεχόμενη παραβίαση του εναέριου χώρου του Λιβάνου.
 
 
Ο αξιωματικός πρόσθεσε:
“Δεν περιμέναμε η Χεζμπολλά να διαθέτει αυτή την υποδομή αν και είχαμε ενημερωθεί ότι έχει στην κατοχή της ρωσική τεχνολογία”.
 
Η ίδια ολλανδική εφημερίδα προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού ο οποίος όμως αρνήθηκε να σχολιάσει.


 
ακροβολισμένοι για την ασφάλεια του Νασράλα



ο Νασράλα αναπαύεται πριν την ομιλία


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου