Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ δηλητηρίασαν με φαγητό 1200 τζιχαντιστές – Δήλωσαν ως “ΜΑΓΕΙΡΟΙ”, καταφέρνοντας να τους δηλητηριάσουν ομαδικά!

 

Περίπου 1200 τζιχαντιστές έχουν πεθάνει από τροφική δηλητηρίαση η οποία προκλήθηκε από πράκτορες που έχουν διεισδύσει στο ‘Ισλαμικό κράτος’, ενώ άλλοι 15 βρίσκονται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Το γεγονός συνέβη σε ορισμένα στρατόπεδα του ‘Ισλαμικού κράτους’, στα οποία ξένοι πράκτορες διείσδυσαν και δήλωσαν ως ‘μάγειροι’, καταφέρνοντας να δηλητηριάσουν ομαδικά τους τζιχαντιστές.


Οι πράκτορες αυτοί, αφού μοίρασαν το φαγητό στους εξτρεμιστές κατάφεραν να διαφύγουν από τα στρατόπεδα, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 1200 νεκρούς τζιχαντιστές.

Πιστεύεται ότι οι πράκτορες που ανάμειξαν με το φαγητό τοξικά στοιχεία είναι πρώην στρατιώτες του συριακού τακτικού στρατού, που κατάφεραν να ενταχθούν σε ομάδες τζιχαντιστών.

Για την καταστροφή των τζιχαντιστών, οι μυστικές υπηρεσίες έχουν αναζητήσει χιλιάδες τρόπους και η δολοφονία από δηλητηρίαση των τροφίμων είναι ένας από αυτούς.

Οι πράκτορες κατάφεραν να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των ηγετών των ομάδων των τζιχαντιστών και κατόπιν να δράσουν.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το αλβανικό πρακτορείο ‘Ιλλυρία’, το οποίο δεν επικαλείται κάποια πηγή, σημειώνει ο echedoros-a.gr


Πολεμικό Ημερολόγιο

Alert51.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου