Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές σκοτώνουν με σφαίρες... made in USA!


Σφαίρες από τις ΗΠΑ και την Κίνα χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Τη στιγμή που οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις επιδρομές τους κατά θέσεων τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, ενώ οι εξτρεμιστές περικυκλώνουν το Κομπάνι, έκθεση αποκαλύπτει πως τα πυρομαχικά που χρησιμοποιούν οι άνδρες του ΙΚ είναι… made in USA.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση The Conflict Armament Research (CAR) που έχει έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ.

 
Η ανάλυση των φυσιγγίων που κατασχέθηκαν σε Συρία και Ιράκ έδειξε πως προέρχονται από την Αμερική, τα οποία είναι κατασκευής 1945 έως και το 2014. Παρόλα αυτά την πρώτη θέση καταλαμβάνουν εκείνα κατασκευασμένα στην Κίνα και ακολουθούν εκείνα από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Η οργάνωση ανέλυσε περίπου 1.700 φυσίγγια που συγκέντρωσε τους περασμένους Ιούλιο και Αύγουστο, σε συνεργασία με τους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά.

Όπως επισημαίνει η έκθεση οι περισσότερες από τις σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ είχαν σταλεί από την αμερικανική κυβέρνηση στο Ιράκ για την ενίσχυση του στρατού ώστε να ανατραπεί ο Σαντάμ Χουσείν.

Λέγεται, λοιπόν, πως πέρασαν στα χέρια των τζιχαντιστών όταν κατέλαβαν αποθήκες με πυρομαχικά που εγκαταλείφθηκαν από τις ιρακινές δυνάμεις.

 
Τα υπόλοιπα φυσίγγια που εντοπίστηκαν προέρχονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και άλλες χώρες.
 

1 σχόλιο :

  1. Ξυπνήστε επιτέλους ***τώρα**** (και όχι οταν ο λαιμός σας βρεθεί μεταξύ πέτρας και λεπίδας ..........μαθε ότι ξένοι πράκτορες με οπλισμό( και με την ανοχή των 300σιων προδοτών πολιτικών) , έχουν ηδη καταλύσει την Ελλαδα και περιμένουν το σύνθημα να μας πνίξουν στο αιμα ...........Δώστε ***τώρα ** στην αστυνομία εξουσία .Ώστε τουτη την περίοδο κατοχής ...εκείνη , να μπορεί να προχωρά σε ελέγχους και χωρίς να χρειάζεται ένταλμά
    και να δρά αυτοβούλως ..............καταθέστε .....................τουτη την δηλωση εφαρμογής του άρθρου 120 ..... ώστε να λύσετε ν τα χέρια της αστυνομίας (ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ) και πάρτε επικυρωμένο αντίγραφο ... σαν ετούτα που βλέπετε σε τούτη τη σημείωση ... (δες τις πρώτες 40 σειρες )... ΛΕΜΕ επίσης ***ΝΑΙ ***ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΌΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ,, Με προυπόθεση τον απόλυτο σεβασμό των στο άρθρο 120 παράγραφος 2 . και στους 'Έλληνες πολίτες που κατέθεσαν την ιερή δήλωση ( τούτα καταθέτουμε από σήμερα στα ΑΤ με παραλήπτη και τα ΑΤ και την εισαγγελία και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο ...) κοινοποιήστε .(για ό,τι απορίες ΡΩΤΉΣΤΕ) ..............................https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%84/791904164186267

    ΑπάντησηΔιαγραφή