Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γκίκας Χαρδούβελης και club Bilderberg

 
Ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Στουρνάρα στο τιμόνι του Υπουργείου Οικονομικών, ποια όμως η σχέση του με το σύστημα;

για να δούμε τα στοιχεία:




 
bilderbergmeetings.org/participants_2011


Πρόκειται για την λίστα των ονομάτων στο συνεδρία του club Bilderberg το 2011. Μέσα στην μεγάλη και ενδιαφέρουσα λίστα βλέπουμε από πλευράς "Ελλάδος" τα εξής ονόματα:

GRC Hardouvelis, Gikas A. - Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG

GRC David, George A. - Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.

GRC Tsoukalis, Loukas President, ELIAMEP

(για σχέσεις Δαυίδ, Τσούκαλη, Bilderberg, ΕΛΙΑΜΕΠ και Τριμερή Επιτροπή κάντε κλικ
ΕΔΩ)



Στην προσωπική ιστοσελίδα του νυν Υπουργού Οικονομικών (για να δείτε το επίσημο σαιτ κάντε κλικ
ΕΔΩ) βλέπουμε ότι έχει διατελέσει μεταξύ άλλων σύμβουλος του Παπαδήμου όταν ήταν Πρωθυπουργός, το ανάλογο με τον Σημίτη, ήταν στην Εθνική Τράπεζα και στην Τράπεζα της Ελλάδος, φυσικά μετά από Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Ελλάδος αναλογιζόμενοι τα μέσα ή την καταγωγή του οι πόρτες ήταν ανοιχτές και για την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα κ.α.

Το βιογραφικό του όπως είδατε στην ιστοσελίδα του είναι βαρύ, έχει βραβευτεί ως ένας από τους 50 κορυφαίους στον κόσμο στον ευρύτερο τομέα της εφαρμοσμένης οικονομετρίας (βλ. Badi H. Baldagi, «Applied Econometrics Rankings: 1989-1995» κ.α. Για να μην λέμε πολλά, με δεδομένη και προεξοφλημένη την αποτυχία στο να καλυτερέψει το αύριο των Ελλήνων, ο κάθε ένας θα μπορεί να διακρίνει πια ότι τα βαριά βιογραφικά αυτού του είδους δημιουργούνται όταν ευημερούν τα νούμερα και πεινάει ο λαός, εν ολίγοις τα αφεντικά (Ρότσιλντ & Ροκφέλερ) δίνουν βραβεία σε όσους καταφέρνουν να κάνουν να ευημερούν τα νούμερα, καθόσον η ιστορία καταγράφει νούμερα ως αποδείξεις και ξεχνά την πραγματικότητα αφού η μνήμη του όχλου είναι μικρή σαν την διανόηση τους.

Τι σύμπτωση πάντως είναι αυτή... όλες οι θέσεις κλειδιά να τις γεμίζουν από πρόσωπα που υπόκεινται στον Διεθνισμό...


₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου