Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ


Ομολογώ, ότι είχα εντυπωσιαστεί εδώ και χρόνια και αισθάνθηκα «υπερήφανος» με την «επαναστατικότητα» του κ. Τράγκα

Κύριοι Βουλευτές,

Ομολογώ, ότι είχα εντυπωσιαστεί εδώ και χρόνια και αισθάνθηκα «υπερήφανος» με την «επαναστατικότητα» του κ. Τράγκα.

Βέβαια έτρωγε πολλούς η περιέργεια, πως ήταν δυνατόν ένας τέτοιος «επαναστάτης» ως ο κ. Τράγκας, να φιλοξενείται, όχι μόνον σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια (για ένα διάστημα και στο ΣΚΑΪ), αλλά κυρίως και στο ραδιόφωνο REAL και στο Μπλογκ Enikos του ετέρου αντιμνημονιακού» αστέρα κ. Χατζηνικολάου.


Θυμηθείτε επίσης «το Ευρωεκλογές 2014: Καβγάς Χατζηνικολάου – Μαριά », και πολλά άλλα που έχουν διαχρονικά επισημανθεί για τον «αντιμνημονιακό» αστέρα μας αυτόν.

Και ήρθε ή ώρα ο κύριος Τράγκας να αποβάλει το αντιμνημονιακό του προσωπείο.

Χθες στη νυκτερινή εκπομπή του EXTRA, ο «αντιμνημονιακός» κ. Τράγκας, δεν άφηνε θρασύτατα να μιλήσει τον Καθηγητή κ. Βαμβούκα, προσπαθούσε να μην τον αφήσει να πει τα ατράνταχτα και επίσημα στοιχεία που διέθετε και επιπλέον προσπαθούσε να τον γελοιοποιήσει.

Δείτε εδώ: Βάμβουκας προς Τράγκα: Κατάντησες μνημονιακός και γράσο του Συστήματος!

"Τα δημοσιογραφικά λαμόγια του καθεστώτος παραπληροφορούν τους πολίτες και κρύβουν την αλήθεια για την πραγματική κατάσταση της Εθνικής μας οικονομίας.

Γιατί κ.Χαρδούβελη και κ.Τράγκα το 2014 τα τοκοχρεολύσια για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους εκτιμώνται σε 143δις ευρώ και τα πιστωτικά έσοδα του Ελληνικού δημοσίου σε 140δις ευρώ;

Σε ποιούς παράγοντες οφείλεται η τρομακτική αύξηση των δαπανών εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους;

Γιατί κ.Τράγκα δεν με άφηνες από την εκπομπή σου να πληροφορήσω τους τηλεθεατές για την πραγματική κατάσταση των δημοσίων οικονομικών;" σχολίασε στο προφίλ του στο facebook, ο καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου, Γιώργος Βάμβουκας .

Με τον κ. Λυκουρέντζο που ως υπουργός του κ. Σαμαρά γκρέμισε κάθε εικόνα που υπήρχε για αυτόν, αντί να ντρέπεται, να γελά δήθεν ειρωνικά, αλλά ουσία γελοία.

Και ως επιμύθιο, ο «αντιμνημονιακός» κ. Τράγκας, επικαλούμενος μία «ύποπτη» ως όλες οι δημοσκοπήσει του μνημονιακού καθεστώτος δημοσκόπηση (του ετέρου πλέον προσεκτικού προβαλλόμενου ποικιλοτρόπως «αντιμνημονιακού, ποντίκιου» αστέρα), υπέβαλε στους ακροατές του, ό,τι, δεν μπορεί να υπάρξει λύση με εκλογές και ότι μόνη λύση είναι ο κ. Σαμαράς, που πρέπει να αφεθεί να μας «σώσει».

Άφεριμ κ. Τράγκα. Χαιρετίσματα στη κ. Μέρκελ

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


ΠΗΓΗ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου