Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Υποτιθέμενο φάντασμα εμφανίζεται στην οροφή ενός σχολείου στην Οδησσό - Ουκρανία!!!!!!!!!!!!!!!!



Μια απίστευτη ιστορία ήρθε απευθείας από την Ουκρανία, που αφορά μια περίπτωση μίας εμφάνισης ενός φαντάσματος στην οροφή ενός σχολείου στην Οδησσό. Η εικόνα, ελήφθη τυχαία από έναν μαθητή, και είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι το σχολείο είναι δίπλα στο πεδίο Kulikov και στο Παλάτι των Συνδικάτων, είναι μία περιοχή των συγκρούσεων μεταξύ των κυβερνητικών υποστηρικτών και αποσχιστών που συνέβησαν στις (2 Μαΐου 2014), που οδήγησε στο θάνατο 38 ανθρώπους.
 
Υπάρχουν εκείνοι που αναλαμβάνουν, ως εκ τούτου, ότι το φάντασμα στην οροφή δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν από αυτούς που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σφαγής.

 

Κοιτάζοντας προσεκτικά την εικόνα, μερικοί άνθρωποι έχουν αισθανθεί την παρουσία μίας ξύλινης ασπίδας και ένα είδος ραβδί που φαίνεται να εμφανίζεται μαζί με τη μυστηριώδη φιγούρα.

Φυσικά, αυτή η φωτογραφία είναι αυτή τη στιγμή στα χέρια ορισμένων τοπικών κυνηγών φαντασμάτων , οι οποίοι θα επαληθεύσουν την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Εμείς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα που οφείλεται σε φυσικά αίτια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου