Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ- ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ δύο Δημοσιογράφοι γιατί ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ την Νεοταξική MONSANTO- ΔΕΙΤΕ τη ΛΙΣΤΑ με τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ της που καταναλώνουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Οι δύο δημοσιογράφοι απολύθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι FOX NEWS όταν αποκάλυψαν ότι γάλα της Monsanto περιείχε την αυξητικήορμόνη των βοοειδών. Η Monsanto είχε πείσει με συντονισμένη καμπάνια ενημέρωσης τα Πανεπιστήμια, τους δημοσιογράφους και το ευρύ κοινό ότι το προϊόν της είναι ασφαλές.
Η συγκεκριμένη ορμόνη απορροφάται πολύ εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό και θεωρείται κύρια αιτία για πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Όπως αναφέρουν στο βίντεο οι δύο δημοσιογράφοι, η Monsanto απαίτησε από την Fox Corporation να μην γίνει μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης. Ο διευθυντής του Fox News ζήτησε από τους δύο δημοσιογράφους να αλλάξουν την ιστορία για να μην προκαλέσουν πανικό στους καταναλωτές. Όταν ο Steve και η Jane αρνήθηκαν, ήρθε η απόλυση…
 

 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εύχρηστη λίστα με όλες τις εταιρείες πίσω από τις οποίες κρύβεται η Monsanto. Εκτυπώστε την για να την έχετε σαν οδηγό όταν κάνετε τα ψώνια σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς τρώμε…

LISTA
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου