Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η καταστροφή του ΔΝΤ




Μια συμμορία που ελέγχει και λεηλατεί τα πάντα στην Ελλάδα Βενιζελισμός και Νέα Τάξη.
 
Όλα θα πήγαιναν τέλεια και για πάντα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς συνέβησαν πράγματα, τα οποία ήταν πέρα από τις δυνάμεις τους να ελέγξουν. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 συνέβη ένα τρομερό κοσμοϊστορικό γεγονός. Ο σοβιετικός «δράκος» του αμερικανικού «παραμυθιού» πέθανε. Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε και μαζί της παρέσυρε και το Ανατολικό Μπλοκ. Η PAX AMERICANA βρέθηκε στον «αέρα». Χωρίς εχθρό ήταν αδύνατον να επιβιώσει. Ως εκ τούτου το σύνολο των δεδομένων αυτής της Τάξης έπρεπε να αναθεωρηθεί.
 
[Διάβασε τα 2 πρώτα κείμενα Α και Β]

Μέχρι τότε οι Αμερικανοί έλεγχαν τα κράτη με ιδεολογικούς περιορισμούς και φόβητρα και ελλείψει εχθρών έπρεπε ν’ αλλάξει ο σχεδιασμός. Δεν μπορούσαν πλέον να ελέγξουν τα κράτη με τον γνωστό αγγλοσαξονικό-αντικομμουνιστικό τρόπο. Έπρεπε, είτε να γυρίσουν «πίσω» στην εποχή που τα εθνικά κράτη ανταγωνίζονταν για τα εθνικά τους συμφέροντα είτε να δημιουργήσουν ένα νέο «παραμύθι». Το πρώτο δεν συνέφερε τους Αμερικανούς, γιατί θα έχαναν τα κέρδη της «κηδεμονίας». Το δεύτερο ήταν δύσκολο, γιατί θα «έμπαιναν» σε έναν «απάτητο» χώρο και εκεί δεν υπήρχε γνώση να τους προστατεύσει.
 
Οι Αμερικανοί, ως άσχετοι, έκαναν αυτό, το οποίο συνήθως κάνει ο άσχετος. Ρίσκαραν. Με «όπλα» το δολάριο, τις πολυεθνικές και τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, θεώρησαν ότι μπορούσαν να «κατακτήσουν» το κόσμο. Σκεπτόμενοι ως άσχετοι, θεώρησαν έξυπνο τους άλλοτε «ομήρους» τους να τους «αγοράσουν». Είχαν στο πλευρό τους και τους ειδικούς του χρήματος και θεώρησαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι Εβραίοι μπήκαν επικεφαλής του σχεδιασμού και έφτιαξαν την Νέα Τάξη. Τη Μονεταριστική Νέα Τάξη. Αυτό γνώριζαν, αυτό έφτιαξαν. Τοκογλύφοι ήταν και τοκογλυφικό σύστημα έφτιαξαν. Ειδικοί του χρήματος ήταν και αυτό μπορούσαν να κάνουν.
 
Έκαναν «επίθεση» με χρήμα, για να υπερχρεώσουν τα κράτη, ώστε στη συνέχεια να τα «αγοράσουν». Στόχος φιλόδοξος, αλλά και πρωτοφανής στην ιστορία. Ποτέ και κανένα αυτοκρατορικό σύστημα δεν επιχείρησε ποτέ να κατακτήσει μέσω κοινής αγοραπωλησίας τα κράτη που το ενδιέφεραν. Έμοιαζε βέβαια με την περίπτωση των Ινδιάνων, οι οποίοι πουλούσαν τη γη τους στους Αμερικανούς για λίγο ουίσκι και μερικές χάντρες … αλλά. Έμοιαζε, η περίπτωση, αλλά δεν ήταν ίδια. Οι Ινδιάνοι ήταν νικημένοι στρατιωτικά και οι Δυτικοί με τις «χάντρες» απλά αγόραζαν «νομιμότητα». «Αγόραζαν» ηθική νομιμοποίηση, για να «σκεπάσουν» ένα ανήθικο έγκλημα.
 
Η περίπτωση της Νέας Τάξης έμοιαζε, αλλά δεν ήταν ίδια. Τα κράτη και οι λαοί δεν ήταν νικημένοι από τους Αμερικανούς. Θα «ξεπουλούσαν» τις πατρίδες τους, χωρίς να έχουν νικηθεί στρατιωτικά και αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο είχε ξανασυμβεί. Η υπερχρέωση μπορεί να γινόταν εύκολα με διεφθαρμένες ηγεσίες και αυτοκτονικά δάνεια, αλλά κανένας δεν μπορούσε να γνωρίζει πώς θ’ αντιδρούσαν τα κράτη την ύστατη ώρα.
 
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, ήταν ότι το δοκίμασαν. Με επικεφαλής τον Ροκφέλερ και τον Ρότσιλντ, οι οποίοι «κηδεμόνευαν» στην ουσία την οικογένεια Μπους, «χτίστηκε» η Νέα Τάξη …Η Νέα Τάξη, η οποία θεωρητικά θα ήταν μια νέα εκδοχή της PAX AMERICANA, αλλά, όπως εξελίχθηκε στην πραγματικότητα, έγινε μια PAX HEBRAICA.


Με επικεφαλής τον Γκρίσπαν της FED και όλη τη συμμορία των Σόρος, των Μπλανκφέιν, Τρισέ, Καν, Μπενράνκε κλπ., «επιτέθηκαν» στον κόσμο. Επιτέθηκαν στα κράτη και στους λαούς. Με φτηνό χρήμα, που τύπωναν αβέρτα στα υπόγεια της FED, ανέβαζαν συνεχώς τα χρέη των αφελών κρατών και λαών. Επί δύο σχεδόν δεκαετίες υπερχρέωσαν τους πάντες και τώρα υποτίθεται περιμένουν να «κατακτήσουν» τον κόσμο με κατασχέσεις. Να τον «κατακτήσουν» όχι με στρατούς, αλλά με ΔΝΤικούς «κλητήρες» και «τροϊκανούς» λογιστές.
 
Στο τέλος αυτή η κατ’ όνομα μόνον PAX AMERICANA έγινε τόσο αμιγώς HEBRAICA, που επιτέθηκε στις ίδιες τις ΗΠΑ και τις ρήμαξε. 14 τρις δολάρια εξωτερικό χρέος έχει η δήθεν Πλανητάρχισσα. Πεινάει ο θεωρητικά κυρίαρχος λαός του Πλανήτη. Άνεργος, υπερχρεωμένος και άστεγος. Ζεσταίνεται γύρω από βαρέλια και κατοικεί σε αντίσκηνα. Μόνον οι Εβραίοι των ΗΠΑ ευημερούν στις ΗΠΑ, εφόσον η δική τους Τάξη Πραγμάτων επικράτησε.
 
Αλλάζοντας λοιπόν ο παγκόσμιος σχεδιασμός, έπρεπε ν’ αλλάξει και ο τρόπος ελέγχου κρατών όπως η Ελλάδα. Άλλαξε η Τάξη Πραγμάτων και θα έπρεπε ν’ αλλάξει και το «παραμύθι» της. Ελλείψει κομμουνιστικού «δράκου», το μόνο που τους απέμενε ήταν η «τρομοκρατία». Τότε ήταν που ο «θεόσταλτος» Μπους κήρυξε τον παγκόσμιο πόλεμο στην «τρομοκρατία». Με «θεία φώτιση» μπήκε ο ίδιος επικεφαλής της πανανθρώπινης εκστρατείας. Έβαλε επικεφαλής τις ΗΠΑ με «υπαρχηγό» το Ισραήλ των συνεταίρων του.
 
Αναγκαστικά λοιπόν η παλιά συμμορία, η οποία παρίστανε τους «επαναστάτες» —αλλά βολευόταν με την εξουσία— έπρεπε κι αυτή να προσαρμοστεί. Ιδεολογία δεν μπορούσαν να «πουλήσουν», για να εξυπηρετήσουν τις ΗΠΑ, αλλά μπορούσαν να «πουλήσουν» τα ίδια τους τα κράτη για την ίδια εξυπηρέτηση. Τότε έγιναν όλοι οι πρώην «επαναστάτες» βαθύπλουτοι. Τότε έγινε η επίθεση της διαφθοράς στα πολιτικά συστήματα. Οι πολιτικοί άρχισαν να εμπλέκονται σε οικονομικά συμφέροντα και άρχισε να στήνεται αυτό, το οποίο ονομάζουμε Διαπλοκή.
 
Τα πρόσωπα στην εξουσία παρέμεναν ίδια, αλλά δεν θα περιορίζονταν μόνον στην πολιτική. Θα γίνονταν πλέον και μπίζνεσμαν. Θα χρησιμοποιούσαν την ισχύ των κρατών που κυβερνούσαν, για να γίνουν και οι ίδιοι πλούσιοι. Όλοι είδαμε την περίπτωση Σρέντερ. Μετά την αποστράτευσή του προσλήφθηκε ως σύμβουλος και άρα ως υπάλληλος σε ρωσική εταιρεία, με την οποία είχε προηγουμένως κλείσει κρατική συμφωνία ως Καγκελάριος. Το ίδιο έκανε και ο Μπλερ, ο Πρόντι, ο Κλίντον κλπ. Οι πάντες ζουν πλέον σαν μεγιστάνες, εξαιτίας προνομιακών σχέσεων που καλλιέργησαν με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες κατά τη διάρκεια των πολιτικών τους θητειών.
 
Όταν αυτά γίνονται στα λεγόμενα ισχυρά κράτη, που για τυπικούς λόγους επιδιώκουν να φαίνονται και πιο «καθαρά», είναι δυνατόν να μην γίνουν και στις Μπανανίες; Άρα; Άρα ήταν θέμα χρόνου να γίνουν τα ίδια και στην Ελλάδα. Έπρεπε και το βενιζελικό καθεστώς της Ελλάδας να διαφθαρεί, ώστε να φτάσει η ώρα που η Ελλάδα θα «ξεπουλιόταν» στη νέα ιδιοκτησία. Έπρεπε οι «παρακατιανοί», που το κυβερνούσαν, να διαφθείρονταν σε τέτοιον βαθμό, ώστε η προσωπική τους σωτηρία να εξασφαλίζεται από τα «αφεντικά», τα οποία έχουν κέρδος από την καταστροφή της χώρας μας.
 
Όμως, αυτό δεν είναι κάτι, το οποίο γίνεται από στιγμή σε στιγμή. Αυτό είναι κάτι, που, για να φτάσουμε στη σημερινή αθλιότητα και το εβραϊκό ΔΝΤ, απαιτούσε μια ολόκληρη διαδικασία. Η Ελλάδα ήταν μια αστική δημοκρατία και όχι μια Τζαμαχιρία, ώστε να αρκεί η θέληση του «ηγέτη» για να την «πουλήσει». Άρα, απαιτούσε προπαρασκευή η αλλαγή του σχεδιασμού …Του σχεδιασμού, ο οποίος θα «ωθούσε» την Ελλάδα από την «παλαιολιθική» σοσιαλιστική «επανάσταση» στις «μοντέρνες» καπιταλιστικές «μπίζνες»
 
Του σχεδιασμού, ο οποίος από την εθνικά «υπερήφανη» κοινωνική πολιτική των «σοσιαλιστών» θα πήγαινε στην υπερεθνική «ανταγωνιστικότητα» Του σχεδιασμού, ο οποίος θα μετέτρεπε τους «περήφανους» πολίτες σε μανιακούς καταναλωτές. Του σχεδιασμού, ο οποίος θα υποθήκευε περιουσίες και θα έπαιρνε «περήφανα» δάνεια. Του σχεδιασμού, στον οποίο κράτος και πολίτες θα «υποθήκευαν» το μέλλον τους στις τράπεζες των Εβραίων τοκογλύφων.
 
Ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος της χώρας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Όταν οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι είχαν αντιληφθεί το τέλος του κομμουνιστικού «δράκου» και έτρεχαν να προλάβουν τις εξελίξεις. Ο βενιζελικός Ανδρέας έκανε μια πρώτη «αρπαχτή» με τον Κοσκωτά και κατόπιν παρέδωσε τη σκυτάλη στον βενιζελικό Μητσοτάκη. Πήρε μια προκαταβολή από «pampers», για να έχει να πορεύεται, αλλά παρέδωσε την εξουσία στον παλιό του «συνέταιρο». Γιατί; Για να νομοθετήσει η «παλατιανή» Δεξιά και άρα να χρεωθεί η ίδια αυτά, τα οποία θα εισέπραττε στη συνέχεια το «σοσιαληστρικό» καθεστώς των βενιζελικών.
 
Συνέβη για άλλη μια φορά αυτό, το οποίο συμβαίνει πάντα από την Αποστασία κι εντεύθεν. Η «παλατιανή» Δεξιά παίρνει την εξουσία μόνον όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει την «παρακατιανή». Συνήθως «εγκληματεί», για να επωφελείται η «παρακατιανή». «Εγκληματεί» η ίδια εις βάρος της και αυτοπαγιδεύεται, ώστε να μην υπάρχει ποτέ αντίδραση. Όταν ο εγκληματίας αυτοπληγώνεται, δεν μπορεί ούτε καν να φωνάξει για βοήθεια. Αυτό παθαίνει μόνιμα η «παλατιανή» Δεξιά καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Επειδή εξουσιάζεται από τους προδότες της ή από «παρακατιανούς», κάνει πάντα ό,τι βολεύει τους «απέναντι». Οι «παλατιανοί» εγκληματούν εις βάρος του λαού και «αυτοτραυματίζονται». Μετά αναλαμβάνουν οι «παρακατιανοί» να μας «σώσουν» και να επωφεληθούν, έχοντας ατράνταχτο άλλοθι, εφόσον οι «παλατιανοί» ήταν εκείνοι, που έκαναν τις ηλιθιότητες.
 
Η «παλατιανή» Δεξιά στήνει Χούντες που καταστρέφουν την ίδια και συμφέρουν την «παρακατιανή». Η «παλατιανή» Δεξιά καίει τους φακέλους των εγκληματιών, που συμφέρουν την «παρακατιανή» …Η «παλατιανή» Δεξιά, η οποία ήταν κι εξακολουθεί να είναι το «γαϊδούρι» της μεταπολίτευσης. Το ίδιο θα γινόταν και τώρα. Η «παλατιανή» Δεξιά θα νομοθετούσε, για να «κονομήσουν» τα μέλη της «παρακατιανής» Δεξιάς. Αυτή ήταν μόνιμα ο εύκολος στόχος του Ανδρέα, για να «ξεφορτώνεται» τις πολιτικές, οι οποίες θα είχαν κόστος γι’ αυτόν.
 
Έβαζε άλλους να κάνουν τη «βρόμικη» δουλειά. Ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρναν μόνον τα κέρδη των πολιτικών και όχι τα κόστη τους. Το κόστος της αθλιότητας, που μας οδήγησε στη σημερινή χρεοκοπία, το φορτώθηκε η «παλατιανή» Δεξιά, γιατί της το φόρτωσε ο πρώην φίλος και σύντροφος του βενιζελικού Ανδρέα …ο βενιζελικός Μητσοτάκης.
 
Ο προδότης Καραμανλής ο πρεσβύτερος είχε παροπλιστεί και την αυτοκτονική μεθόδευση της «παλατιανής» Δεξιάς θα την αναλάμβανε ένας αυθεντικός «παρακατιανός». Ο Μητσοτάκης. Από τότε μεθοδευόταν αυτό, το οποίο βιώνει σήμερα ο λαός ως απόλυτη καταστροφή. Από τότε σχεδίαζαν να μας βάλουν στο ΔΝΤ, για να μας τ’ αρπάξουν όλα. Απλά αυτό δεν έπρεπε να το «φορτωθεί» το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ΝΔ. Δεν έπρεπε να το «φορτωθεί» το φιλοαμερικανικό «μαγαζί», αλλά το παλαιοδεξιό «μαγαζί». Το ΠΑΣΟΚ θα «φορτωνόταν» μόνον το χρήμα. Θα «φορτωνόταν» μόνον τις προμήθειες από αυτό το ξεπούλημα. Θα φορτωνόταν μόνον τις βαλίτσες με τα χρήματα.
 
Γι’ αυτόν τον λόγο τούς ήταν απαραίτητος ο βενιζελικός Μητσοτάκης. Ο «φουνταριστός» του βενιζελισμού. Ο πιο αδίστακτος βενιζελικός της ιστορίας. Ποιον άλλον θα χρησιμοποιούσαν και βεβαίως θα πλήρωναν, για να κάνει τη βρόμικη δουλειά; …Τη βρόμικη δουλειά, για ν’ ανοίξει τον δρόμο στον Ανδρέα; Αυτόν, τον οποίο τον γνώριζαν, τον είχαν ξαναπληρώσει και βέβαια τον εμπιστεύονταν. Αυτόν, που είχε ξανακάνει την ίδια δουλειά. Αυτός, ο οποίος μας πέρασε από την PAX BRITANNICA στην PAX AMERICANA, θα ήταν ο ίδιος, που θα μας έβαζε στην PAX HEBRAICA. Ο αμερικανόφιλος Αποστάτης του Κέντρου, που, ως «φουνταριστός», είχε κατορθώσει στο μεταξύ να καταλάβει την ηγεσία της παραδοσιακής Δεξιάς.
 
Ξανά τα ίδια κόλπα μέχρι να γίνει η δουλειά τους. Πρόκληση αστάθειας μέσω «τρομοκρατίας», πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, πιστόλια, σφαίρες …αλλά και αίμα. Χάρη στη θυσία του Μπακογιάννη τελικά γίνεται ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και τα πάντα δρομολογούνται όπως βόλευε τους Αμερικανούς. Αυτό, το οποίο λέμε, δεν απαιτεί κάποιες μυστικές πληροφορίες, για να το καταλάβει κάποιος. Όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη «χαλαρότητα» του συστήματος, στο ξεπούλημα των στρατηγικών ΔΕΚΟ και στις σκανδαλώδεις προμήθειες του δημοσίου, είναι μητσοτακικής εμπνεύσεως. Ποιοι ήταν τότε επικεφαλής των οικονομικών επιτελείων της «παλατιανής» Δεξιάς; Ο Στέφανος Μάνος και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Κατά σύμπτωση καί οι δύο απόφοιτοι του βενιζελικού Κολεγίου Αθηνών.
 
Τότε απελευθερώθηκε η ενημέρωση από τον Έβερτ και άρα από έναν δεξιό «ανακουφισμένο» από τους Αμερικανούς. Τότε «άνοιξε» το χρηματιστήριο στον «λαό». Στην ουσία τότε δημιουργήθηκε η Διαπλοκή. Η Διαπλοκή, η οποία σήμερα έχει λεηλατήσει τα πάντα και μας έβαλε στο ΔΝΤ. Τότε μετατράπηκαν οι φτωχομπινέδες σε μεγιστάνες με χρήματα του λαού, ταΐζοντάς τον νεοταξικά και φιλελεύθερα «φούμαρα» από τα κανάλια τους. Κατά σύμπτωση και πάλι στο σύνολο τους από τον βενιζελικό χώρο. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν δημιουργηθεί από τη Χούντα και είχαν προοδεύσει στη «σοσιαλιστική» μεταπολίτευση, έγιναν μεγιστάνες της νεοταξίτικης Διαπλοκής. Όλοι τους σχεδόν με «αγωνιστικό» παρελθόν και βέβαια βενιζελικής «καταγωγής». Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες, Μπομπολαίοι, Λαμπράκηδες, Τεγόπουλοι κλπ.
 
Το ΔΝΤ μέχρι τότε ήταν μια άγνωστη λέξη στην Ελλάδα. Μια λέξη, η οποία αφορούσε μόνον κάποιες χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και βέβαια της Λατινικής Αμερικής. Όμως, αυτήν τη λέξη τη γνώριζαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι «κατάπιναν» τις οικονομίες και τις πατρίδες των φτωχών λαών και βέβαια τη γνώριζε και ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης, που είναι προφανές ότι είχε λάβει εντολές να στρώσει το «δρόμο» προς το ΔΝΤ. Έναν «δρόμο», που θα του χάριζε το «κατιτίς» του από προμήθειες και μέσω ομολόγων θα μας οδηγούσε ως λαό στη σημερινή χρεοκοπία.
 
Τότε έκανε την περιουσία του το Μητσοτακαίηκο. Τότε «τσιμέντωσε» τον πλούτο του, μέσω της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά ότι μια εταιρεία με το όνομα Siemens δίνει «χαρτζιλίκια» σε κόμματα και πολιτικούς. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά πώς «ξεπλένεις» χρήματα με Mayoffshore εταιρείες. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά ότι ένα κράτος μπορεί με τα ομόλογα να «δανείζεται», χωρίς να «δανείζεται». Να γίνεται επένδυση «τζόγου» για την ανάπτυξή του.
 
Όλα αυτά στήθηκαν από τον Μητσοτάκη και βέβαια από το Κολέγιο του Μάνου και του Ανδριανόπουλου. Όλα αυτά έγιναν μεταξύ 1990 και 1993. Τότε, που ο κόσμος δεν γνώριζε ούτε το ΔΝΤ αλλά ούτε και τα ομόλογα. Χάρη στην πολιτική Μητσοτάκη βαδίσαμε στο δρόμο εκείνον, που οδηγεί στις «αγκαλιές» του ΔΝΤ. Στον δρόμο εκείνον, που άνοιξε με τα ομόλογα. Τα ομόλογα, τα οποία διαχειρίζονταν οι καλοί μας «δανειστές». Αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας απειλούν με απόλυτη καταστροφή. Αυτοί, οι οποίοι μας απειλούν ότι θα μας τα πάρουν όλα. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι και η παρέα τους.
 
Σ’ αυτούς μας οδήγησε ο Μητσοτάκης με τη συνεργασία των γνωστών Κολεγιόπαιδων, οι οποίοι στο μεταξύ —και εξαιτίας του— είχαν «αλώσει» την «παλατιανή» Δεξιά. Μεταξύ αυτών και ο Σαμαράς. Ο εγγονός των «παρακατιανών» Μπενάκηδων, οι οποίοι ήταν εκ των βασικών εμπνευστών του βενιζελισμού και βέβαια του Κολεγίου. Αδερφός του ίδιου του προέδρου των αποφοίτων του Κολεγίου. Μιλάμε για την απόλυτη «άλωση» της «παλατιανής» Δεξιάς από τους «παρακατιανούς».
 
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας, είναι ότι ο Μητσοτάκης έκανε τη δουλειά του όπως προβλεπόταν και στη συνέχεια κάθισε στην «άκρη». «Χρέωσε» την «παλατιανή» Δεξιά με όλα τα νομοθετικά αίσχη, για να της βουλώσει προκαταβολικά το «στόμα», όταν θα γίνονταν τα «παρακατιανά» αίσχη και θα επανερχόταν στο προσκήνιο ο Ανδρέας. Ο μόνιμος κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού.
 
Θα επανερχόταν θριαμβευτής και «καθαρός» από το Ειδικό Δικαστήριο ο πάτερ φαμίλιας του καθεστώτος. Ο Εβραίος και βενιζελικός Παπανδρέου —και επίσης απόφοιτος του Κολεγίου θα ήταν ο ηγέτης μας στη νέα Εβραϊκή Τάξη Πραγμάτων. Τι πιο φυσικό ένας Εβραίος να ηγείται της Ελλάδας στην PAX HEBRAICA; Όμως, ο Παπανδρέου αρρώστησε βαριά και πέθανε.
 
Τότε τον διαδέχθηκε ένας άλλος όμοιός του με ένα συμβολικό όνομα.  Ο Σημίτης. Ο Σημίτης θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας στην Παγκόσμια Σημιτική Εποχή.
 
Τότε έγιναν τα αίσχη. Λεηλατήθηκαν τα πάντα. Τότε «μαγειρεύονταν» τα δημοσιονομικά στοιχεία. Σημίτης και λοιποί συμμορίτες είχαν φέρει την Goldman Sachs και «μαγείρευαν» τα δημοσιονομικά στοιχεία. Με ποιο στόχο; Μήπως για να ξεγελάσουν τους ξένους; Όχι βέβαια. Αυτά έγιναν, για να δώσουν στους ξένους τα μέγιστα αποτελέσματα. Για να οδηγήσουν με ψεύτικα στοιχεία στον δανεισμό μέχρις αυτοκτονίας τη χώρα. Με ποιον στόχο; Να την υπερχρεώσουν και αφού τη βάλουν στο ευρώ, να επιτρέψουν στους ξένους να μπουν μέσα και να τη λεηλατήσουν. Χάρη στη ζώνη του Ευρώ το ελληνικό κράτος έμεινε αθωράκιστο και λεηλατήθηκε σε πρώτη φάση.
 
Για να μπούμε όμως σ’ αυτήν τη ζώνη της λεηλασίας και από εκεί να φτάσουμε στο ΔΝΤ, έπρεπε να δανειστούμε πέρα από τις δυνάμεις μας και άρα με ψεύτικα στοιχεία. Με αυτά τα ψεύτικα στοιχεία μπορούν να μας λεηλατούν και να μας κατηγορούν ταυτόχρονα για απάτη. Οι ανήθικοι ιμπεριαλιστές εξασφαλίζουν «ηθική» νομιμότητα για τα εγκλήματα που κάνουν. Συνένοχοί τους έγιναν όλοι οι βενιζελικοί επιχειρηματίες, οι οποίοι έγιναν απίστευτα πλούσιοι στην εποχή της λεηλασίας.
 
Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με τους βενιζελικούς, όταν τους «δίνεις» κάτι, μπορείς και να τους «ζητάς». Επειδή πάντα ήταν και είναι εκβιάσιμοι, την προδοσία την έχουν σχεδόν ρουτίνα. Την έχουν για σίγουρη «αντιπαροχή». Όσο πιο μεγάλα τα κέρδη, τόσο πιο μεγάλη η αντιπαροχή. Εκείνη την εποχή τούς ζητήθηκε άλλη μια προδοσία. Στην πραγματικότητα τους ζητήθηκε να ολοκληρώσουν αυτό, το οποίο είχαν ξεκινήσει με τον Λαμπράκη. Την καταστροφή της Κύπρου.
 
Τους ζήτησαν να στηρίξουν το παντελώς ανθελληνικό Σχέδιο-Ανάν. Αυτό και έγινε. Όλο το «παρακατιανό» κράτος και παρακράτος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το Σχέδιο-Ανάν. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι υποστήριζαν με πάθος το Σχέδιο-Ανάν και είναι μαθηματικά βέβαιον ότι θα καταλήξει στους βενιζελικούς και στο Κολέγιό τους. Ο Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να απειλεί τους Κύπριους και κατά τα γνωστά βενιζελικά «ήθη» να οργανώνει συνομωσίες εις βάρος του Παπαδόπουλου στο σαλόνι του σπιτιού του.
 
Από τη στιγμή που έδωσαν την «αντιπαροχή», άσχετα αν εξαιτίας του Παπαδόπουλου δεν τους «εξυπηρέτησαν» με τις ψήφους τους οι Κύπριοι, ήταν θέμα χρόνου η «ανανέωση» της κυριαρχίας τους. Μέσα σ’ αυτήν την εποχή της βενιζελικής κυριαρχίας βάζουμε και την περίοδο του Καραμανλή του νεότερου. Δεν μπορούσε το «παλατιανό» γαϊδούρι να λείπει. Γιατί;
 
Γιατί κάποιος έπρεπε να «φορτωθεί» τις ευθύνες αυτών, που είχαν δρομολογήσει οι «παρακατιανοί». Ποιος ήταν ο καταλληλότερος να φορτώσει την «παλατιανή» Δεξιά με την κατηγορία της εθνικής καταστροφής; Ο «παρακατιανός» Μητσοτάκης ή μήπως ένας προδότης Καραμανλής; Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε ο Καραμανλής —και όχι η Ντόρα— να κυβερνήσει τη ΝΔ την επίμαχη περίοδο. Επαναλήφθηκε ένα έργο, το οποίο το έχουμε ξαναδεί.
 
Όπως τότε με τη Μικρασιατική Καταστροφή, που οι «παρακατιανοί» εμπνευστές και δρομολογητές της ήταν εκείνοι, οι οποίοι έδειχναν και εκτελούσαν τους «παλατιανούς», οι οποίοι απλά τη διαχειρίστηκαν. Το ίδιο έγινε και τώρα. Έπρεπε να υπάρχει «εγκληματίας» έτοιμος, όταν θα ερχόταν η ώρα να παραδοθεί η χώρα στους κατακτητές της. Να παραδοθεί από τους «καλούς», οι οποίοι θα έπρεπε με «βαριά» καρδιά να «πληρώσουν» τις συνέπειες των εγκλημάτων των «κακών». Η περίοδος Καραμανλή ήταν απαραίτητη, για να «χρεωθεί» το προμελετημένο έγκλημα του ΔΝΤ σ’ αυτούς που έπρεπε. Έπρεπε να γίνει μια «παλινδρόμηση». Τα γνωστά κόλπα των «παρακατιανών».
 
Άλλος να κλέβει, άλλος να πιαστεί να κλέβει και ο πρώτος να νομιμοποιείται να καταγγέλλει.
 
Η περίοδος Καραμανλή γι’ αυτόν τον λόγο έγινε. Ήταν μια περίοδος σαν αυτήν του θείου του. Οι βενιζελικοί, που έκλεβαν επί κυβέρνησης Σημίτη —και όλοι τους γνώριζαν ως «σύστημα ΠΑΣΟΚ»— ήταν αυτοί, οι οποίοι έκλεβαν και στην επόμενη περίοδο. Στην περίοδο Καραμανλή. Έκαναν αυτό, το οποίο έκαναν πάντα, ενώ τυπικά στην εξουσία ήταν η ευνουχισμένη «παλατιανή» Δεξιά. Πρακτικά κονομούσαν οι ίδιοι που κονομούσαν πάντα.
 
Οι «παρακατιανοί» του βενιζελισμού. Ο προδότης των «παλατιανών» —Καραμανλής ο νεότερος— γι’ αυτό τούς ήταν χρήσιμος. Τους άφηνε —ή τουλάχιστον δεν τους εμπόδιζε— να «ολοκληρώσουν» τις δουλειές που είχαν ξεκινήσει στην περίοδο Σημίτη. Το παιδί με την πλατυποδία, που έτρεχε σαν δρομέας μόνον για τις τυρόπιτές του.
 
Τυπικά προήδρευε στην εποχή της δικής του διακυβέρνησης, εφόσον όλοι γνώριζαν ότι το πραγματικό κουμάντο το έκανε ο Μητσοτάκης και βέβαια το Κολέγιο. Το Κολέγιο, το οποίο, σε μια εποχή που η δικαιοσύνη έπρεπε να ψάχνει τη λεηλασία του ΠΑΣΟΚ και να αποτρέπει θεωρητικά τη λεηλασία της ΝΔ, είχε τοποθετήσει ως υπουργό δικαιοσύνης τον κολεγιόπαιδα Δένδια.
 
Το Κολέγιο, το οποίο σε μια εποχή που μοιράζονταν τα χρήματα στους παλαιούς «παίκτες», είχε στο Υπουργείο Οικονομικών —και άρα στο κατάλληλο Υπουργείο— τον κολεγιόπαιδα Δούκα. Το ΥΠΕΧΩΔΕ το είχε αναλάβει ο παλαιός «παρακατιανός» κεντρώος και άρα βενιζελικός Σουφλιάς και το φαγοπότι συνεχιζόταν ακάθεκτο.
 
Αφού τα λεηλάτησαν όλα, τους «ανέτρεψαν». Γιατί; Για να τους κατηγορούν. Το «γαϊδούρι» έπρεπε να ξαναφορτωθεί το «σαμάρι». Έπρεπε να εμφανιστεί ο «κακός», για να τον δείχνουν οι «καλοί» με το δάκτυλο …Η συμμορία των «καλών» συγκεκριμένα. Γι’ αυτό τούς ήταν απαραίτητος ο χοντρός με τις τυρόπιτες. Τούς ήταν απαραίτητος, για να τους εξασφαλίσει το «άλλοθι». Αυτόν θα εμφάνιζαν σαν αποκλειστικά υπεύθυνο για το κακό χάλι της οικονομίας.
Οι «παρακατιανοί» για μια ακόμα φορά λεηλάτησαν τα πάντα και οι «παλατιανοί» θα τα χρεώνονταν πάλι. Ό,τι έγινε με τη Χούντα, που οι ευεργετημένοι της παρίσταναν τους «αντιστασιακούς» και τους «τιμητές» της. Οι «αντιστασιακοί» και «κινηματίες» Λαμπράκηδες, Βαρδινογιάννηδες και Λάτσηδες. Κάτι ανάλογο έγινε και με την περίοδο Καραμανλή. Ούτε καν τα πρόσωπα που επωφελήθηκαν δεν άλλαξαν. Και πάλι αυτοί οι «ήρωες» «αντιστέκονταν», αλλά ο «διεφθαρμένος» Καραμανλής δεν τους άφηνε να «σώσουν» την οικονομία.
Αυτοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν εκείνη την περίοδο, είναι οι ίδιοι που επωφελήθηκαν περισσότερο από τον καθένα. Ποιος Έλληνας επωφελήθηκε παραπάνω από τον Λαμπράκη ή τον Βαρδινογιάννη ή τον Λάτση εκείνη την εποχή; Ποιος κοινός Έλληνας επωφελήθηκε παραπάνω από τους βενιζελικούς του Κολεγίου; Και όμως. Αυτοί ξεσηκώθηκαν, για να καταγγείλουν τον «ανίκανο» χοντρό. Έβαλαν τα γνωστά φερέφωνά τους να τον κατηγορούν. Τρέμηδες και Πρετεντέρηδες, οι οποίοι στην περίοδο Καραμανλή έλαβαν αυξήσεις λόγω των μεγάλων κερδών των αφεντικών τους, βγήκαν να κατηγορούν την κυβέρνηση τη δολιότητας. Οι «άγγελοι» του ΔΟΛιου συγκροτήματος. Του συγκροτήματος, το οποίο υπήρξε περιουσία των Ναζί.
Το γνωστό παραμύθι των «παρακατιανών». Ακόμα και σήμερα ο τραυλός Vlakogiorgo μόνον αυτό ξέρει να λέει «φαρσί»: «Εσείς κύριε Καραμανλή μας «αναγκάσατε» να υποκύψουμε στο ΔΝΤ». Τους «ανάγκασαν» να ξεπουλήσουν, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Αν μπορούσαν να φορτώσουν στην «παλατιανή» Δεξιά και το ίδιο το ξεπούλημα, θα το έκαναν, αλλά δεν μπορούν. Πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν γίγαντες του δημοσίου κεφαλαίου και αυτό δεν μπορεί να το κάνει η «παλατιανή» Δεξιά, ακόμα κι αν το ήθελε.
 
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, μόνον οι ίδιοι μπορούν να το κάνουν και αυτό είναι το επικίνδυνο. Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να το κάνει αυτό και κανένας άλλος. Μόνον κάποιος, ο οποίος είναι όμοιος και συνένοχος με τους Βαρδινογιάννηδες, τους Μπόμπολες, τους Λαμπράκηδες, τους Τεγόπουλους μπορεί να «φιμώσει» έναν λαό, ο οποίος οδηγείται σαν «πρόβατο» στη «σφαγή» Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πολυζωγόπουλους, Πρωτοπαπάδες, Παπασπύρους και Παναγόπουλους μπορεί να «παραλύσει» την αντίδραση μιας χώρας, η οποία «σφάζεται» Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες και Καψήδες μπορεί να προκαλέσει «σύγχυση» με τις άναρθρες «κραυγές» του. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε ο αναγνώστης να θυμάται μόνιμα τις φάτσες όλων αυτών, όταν θα διαβάζει το κείμενο.
 
Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να προκαλέσει στον λαό γενική «σύγχυση», πλήρη «παράλυση» και στη συνέχεια το μόνο πράγμα που ν’ ακούγεται να είναι ένα ασυνάρτητο «παραλήρημα» Μόνον ένας Παπανδρέου μπορεί να σε βάλει στο ΔΝΤ και να σου λέει ότι θα ήθελε να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει εναντίον του ΔΝΤ. Αν ένας Κωστάκης ή μια Ντορούλα ή ένας Αντωνάκης, ως εκπρόσωποι της «παλατιανής» Δεξιάς, τολμούσαν να κάνουν αυτό, το οποίο κάνει σήμερα ο Γιωργάκης στο όνομα του «πατριωτισμού», θα ήταν ήδη κρεμασμένος στο Σύνταγμα και θα τον είχαν μισοφάει τα σκυλιά.
 
Την Ελλάδα μπορούσε να την ξεπουλήσει μόνον ο αρχηγός του βενιζελικού καθεστώτος και άρα ένας Παπανδρέου. Ο κληρονομικώ δικαίω νεοδιορισμένος πάτερ φαμίλιας του συνόλου της Διαπλοκής στην Ελλάδα …Ο κληρονόμος της «επανάστασης» της Αλλαγής. Ο αρχηγός των «πρασινοφρουρών».  Το είδωλο των Πακιστανών. Ο πρόεδρος των Σοσιαλιστικών Διεθνών, που, όταν χρειάζεται βοήθεια, του στέλνουν ολόκληρες καραβιές με μετανάστες, οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν να ψελλίζουν στα ελληνικά είναι το «Bravo Giorgo». Μόνον αυτός μπορούσε να μας βάλει στο ΔΝΤ, γιατί η συμμορία, στην οποία ανήκει —και τυπικά ηγείται—, ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα και έχει τις πιο ισχυρές πλάτες στον κόσμο. Τις «πλάτες» της αμερικανικής πρεσβείας και τα «χέρια» της Σοσιαλιστικής Διεθνούς των μεγιστάνων του «σοσιαλισμού».
 
Αυτός ο προδότης μάς έβαλε στο «σφαγείο» του ΔΝΤ, προφανώς για να πάρει και τη δική του προμήθεια. Προμήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ με βάση τις τιμές της πιάτσας. Δεν είναι δυνατόν από το δικό του «ρίσκο» να κονομάνε όλοι οι διαπλεκόμενοι και αυτός να μην πάρει το κατιτίς του. Τι θα πει ο Νικολάκης; Δεν πρέπει και οι «σοσιαλιστές» να τα κονομήσουν λίγο;
 
Και πάλι προδοσία από τους ίδιους ανθρώπους. Για να επιβιώσουν και στην νέα Τάξη Πραγμάτων, μας ξαναπρόδωσαν. Έδωσαν και πάλι τη γνωστή «αντιπαροχή», για να παραμείνουν κυρίαρχοι και στη μετά ΔΝΤ περίοδο. Στην περίοδο που η Ελλάδα θα παραδοθεί στους ξένους και από τους Έλληνες θα «επιβιώσουν» μόνον οι έχοντες και άρα οι ίδιοι βενιζελικοί που φρόντισαν να λεηλατήσουν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε.
 
Απλά πράγματα. Για τα συμφέροντα της κλίκας των βενιζελικών μπήκαμε στο «σφαγείο» του ΔΝΤ. Για τα συμφέροντα πενήντα οικογενειών ένας ελληνισμός χιλιετιών έχει μπει σε κίνδυνο. Με απλή λογική και ένα κομπιουτεράκι μπορείς να το βγάλεις αυτό το συμπέρασμα. Δεν είναι δυνατόν μια μικρή και φτωχή Ελλάδα να έχει «παράγει» τόσους πολλούς δισεκατομμυριούχους σε τόσο μικρό διάστημα. Δεν είναι δυνατόν μέσα σε μια δεκαετία μια τόσο μικρή Ελλάδα να βάλει τόσα άτομα στη λίστα του Forbes. Δεν έχει την αντίστοιχη αγορά, για να το καταφέρει αυτό.
 
Δεν έχει τον αντίστοιχο πληθυσμό καταναλωτών, για να το καταφέρει αυτό. Άρα; Άρα όλοι αυτοί έκλεβαν το ίδιο το κράτος. Στην πραγματικότητα στη λίστα του Forbes έμπαιναν κομμάτια της ίδιας της Ελλάδας. Κομμάτια, τα οποία μόνον τυπικά ανήκαν σ’ αυτούς που έκλεβαν τον ελληνικό λαό. Σ’ αυτούς που έκλεβαν το παρελθόν του, το παρόν του, αλλά και το μέλλον του. Υποθήκευσαν ακόμα και το μέλλον των Ελλήνων, που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Όλα αυτά γιατί; Για να γίνουν πλούσιοι οι ίδιοι.
 
Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, για να καταλάβει κάποιος πώς έγινε αυτό. Η «καλοσύνη» του Μητσοτάκη, η «ομορφιά» του Σημίτη, η «κορμοστασιά» του Κωστάκη ή η «ευφυία» του Γιωργάκη μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Για να μπορούν αυτά τα άθλια και δύσμορφα ανθρωποειδή να μας κυβερνούν, μας «πουλούσαν» στους διαπλεκόμενους. Τους έκαναν δισεκατομμυριούχους με την εξουσία που είχαν στα χέρια τους.
 
Για να μπορούν λοιπόν αυτοί οι «δισεκατομμυριούχοι» διαπλεκόμενοι να έχουν τις ανάλογα «μεγάλες» δουλειές ως προμηθευτές και εργολάβοι ενός μικρού και φτωχού κράτους, το έβαζαν να δανείζεται σε βαθμό αυτοκτονικό, εκδίδοντας ομόλογα. Γι’ αυτό «μαγείρευαν» τα δημοσιονομικά στοιχεία οι υπάλληλοι, οι φίλοι και οι συμμαθητές του Κολεγίου. Για να μπορεί να δανείζεται το κράτος πέρα από τις δυνάμεις του και πέρα από κάθε λογική.
 
Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Όλοι αυτοί παρίσταναν τους εθνικούς προμηθευτές και εργολάβους αυτού του κράτους, παίρνοντας ως αμοιβή αυτά τα ομόλογα. Κολεγιόπαιδες «μαγείρευαν» τα στοιχεία, για να δίνουν δουλειές και προμήθειες σε συμμαθητές τους. Στη συνέχεια οι ίδιοι άνθρωποι μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Γιατί; Για να πληρωθούν σε πραγματικό χρήμα αυτά τα «πέτσινα» ομόλογα, τα οποία είχαν ήδη στην κατοχή τους. Ναι μεν αυτοί οι ίδιοι πληρώνονταν με τα ομόλογα, αλλά με το ΔΝΤ πληρώνονται τα ίδια τα ομόλογα.
Υποθήκευσαν το σύνολο της πατρίδας μας, για να πληρωθούν τα «κατορθώματά» τους. Καταστρέφουν έναν ολόκληρο λαό, για να συνεχίσουν να κάνουν με τα γιότ τους βόλτες στο Αιγαίο και να παριστάνουν τους Celebrities.
Όλα αυτά έγιναν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτούς, τους οποίους αναζητούμε και γνωρίζουμε πλέον πώς θα τους βρούμε …Τους ανθρώπους, οι οποίοι ναι μεν κρύβονται πίσω από αξιώματα και εταιρείες, αλλά που μπορείς να τους εντοπίσεις αν γνωρίζεις να ψάχνεις. Απλά πράγματα. Δεν είναι κάποιος τυχαίος αυτός, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Ήταν ο Παπακωνσταντίνου του Κολεγίου. Απόφοιτος της τάξης του ’80. Δεν είναι η Eurobank ή η Τράπεζα Πειραιώς που μας «έσπρωξαν» στο ΔΝΤ. Είναι η τράπεζα του Σπύρου Λάτση και η τράπεζα του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Είναι η τράπεζα που διευθύνει ο Νανόπουλος και η τράπεζα που διευθύνει ο Μάνος. Ποιο είναι το κοινό στοιχείο όλων αυτών; Συμμαθητές στο Κολέγιο Αθηνών είναι όλοι τους. Συμμαθητές με τον Γιωργάκη, που μας έβαλε στο ΔΝΤ, αλλά και με τον Αντωνάκη, που δήθεν «αντιστέκεται».
 
Μια συμμορία που ελέγχει και λεηλατεί τα πάντα. Μια συμμορία που ελέγχει απόλυτα τον δικομματισμό, όχι μόνον ηθικά, αλλά και οικονομικά. Τα κόμματα των κολεγιόπαιδων δεν είναι «πιστά» στο Κολέγιο μόνον για λόγους ιδεολογίας, αλλά και για λόγους οικονομικούς. Οι τράπεζες του Κολεγίου είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες και άρα και εκβιαστές του δικομματισμού. Εντελώς παράνομα —και παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας πάνω στο θέμα των χορηγιών— κατέστησαν τα δύο μεγάλα κόμματα ομήρούς τους. Τώρα, δηλαδή, δεν έχουν ανάγκη ούτε προδότες τύπου Καραμανλή, για να εκβιάσουν την «παλατιανή» Δεξιά. Τούς αρκεί να πάρει τηλέφωνο ένας ταμίας τους και κάνουν τη δουλειά τους.
Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον λόγο που τα κόμματα επιμένουν να χρηματοδοτούν διαρκώς τις τράπεζες. Σε ένα κράτος, το οποίο βυθίζεται από χρέη 300 δισεκατομμυρίων ευρώ, κατόρθωσαν και βρήκαν εκατό δισεκατομμύρια, για να τα δώσουν στις τράπεζες. Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι σ’ αυτό το έγκλημα είναι, είτε κολεγιόπαιδες είτε υπάλληλοι των κολεγιόπαιδων, δεν υπάρχει μυστήριο. Όταν ο Παπακωνσταντίνου είναι συμμαθητής και κολλητός με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν είναι περίεργο που παίρνει χρήματα από τις τσέπες των Ελλήνων, για να σώσει τις τράπεζες των συμμαθητών του.
Ποιος θα τον ελέγξει γι’ αυτό το έγκλημα; Ο πολιτικός του προϊστάμενος και επίσης συμμαθητής του Γιώργος Παπανδρέου; Θα τον ελέγξει ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας του ελληνικού κράτους, που είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας; Ο Προβόπουλος; Ο πρώην υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων στην Τράπεζα Πειραιώς;
Τώρα καταλαβαίνει ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί έβαζαν το κράτος να «δανείζεται» ασυστόλως. Γνώριζαν ότι στο τέλος όλα αυτά θα πληρωθούν εις βάρος του λαού. Γνώριζαν την αξία της Ελλάδας και είχαν αρχίσει να τη «ροκανίζουν» προκαταβολικά. Γι’ αυτό μπήκαμε στο ΔΝΤ. Για να πληρωθούν τα ομόλογα των τοκογλύφων και των εθνικών μας προμηθευτών και εργολάβων. Τα ομόλογα του Κολεγίου.
 
Τώρα αυτά τα «δάνεια» θα πρέπει να ξεπληρωθούν, για να «κλειδώσει» ο πλούτος των διαπλεκομένων κολεγιόπαιδων. Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, τα οποία έχουν φορτωθεί οι τράπεζες των διαπλεκομένων και οι κατασκευαστικές των συναδέλφων τους. Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, για να γεμίσουν χρήμα οι τράπεζες των διαπλεκομένων και άρα και οι τράπεζες του Κολεγίου. Άρα ήταν θέμα επιβίωσης για τη Διαπλοκή να ξαναδανειστεί το κράτος με απεχθείς όρους από το ΔΝΤ, ώστε να ξεπληρώσει τα ομόλογα. Υποθήκευσαν την πατρίδα μας ολόκληρη, για να πάρουν τα χρήματα που μας έκλεψαν.
 
Αυτή η συμμορία των «παρακατιανών» μάς έβαλε στο ΔΝΤ. Η συμμορία του Κολεγίου, η οποία ελέγχει όλα τα ΜΜΕ. Η συμμορία, η οποία θα περιμένει από τους κολεγιόπαιδες τύπου Παπαχελά, Καψή ή Στραβελάκη να κάνουν την «πλύση» εγκεφάλου στο κοινό. Η συμμορία, η οποία θα επιστρατεύσει τους κολεγιόπαιδες «γκουρού» τύπου Μάνου ή Ανδριανόπουλου, για να μας «μαλώσει» όταν θυμώνουμε με το ΔΝΤ. Μιλάμε για πραγματική συμμορία, η οποία έχει μέσα της όλους τους ρόλους, είτε αυτοί είναι πρωταγωνιστικοί είτε όχι.
 
Η βενιζελική συμμορία των Λάτσηδων, των Λαμπράκηδων, των Βαρδινογιάννηδων και των Μπομπολαίων, που ελέγχει όλα τα μεγάλα κανάλια. Αυτοί «νέκρωσαν» και αποχαύνωσαν τον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά στα εγκλήματα της κυβέρνησης των δωσίλογων. Της κυβέρνησης του Γιωργάκη, ο οποίος ξεπουλάει την πατρίδα μας με υπογραφή του επίσης κολεγιόπαιδα και συμμαθητή του Τζίγγερ Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 
Όμως, το πλέον εξοργιστικό είναι πως επιμένουν να μας υποτιμάνε. Έχοντας την άποψη πως είναι «ανώτεροι», που δεν γίνονται αντιληπτοί από «κατώτερους», εξακολουθούν να «παίζουν» με τη νοημοσύνη μας. Επειδή μάς έχουν για ζώα και μας υποτιμούν, εξακολουθούν και «παίζουν» διάφορα παιχνίδια, τα οποία μπορούν να μας αποσπάσουν την προσοχή. «Παιχνίδια», τα οποία βασίζονται στα πάθη των ηλιθίων και του οπαδισμού. Ελέγχουν τις δύο «μεγάλες ομάδες» της χώρας και «παίζουν» παιχνίδια εντυπώσεων. Το Παναθηναϊκό των κολεγιόπαιδων Τζίγγερ και Γόντικα τον βάζουν απέναντι στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, ο οποίος είναι γιος του «κολλητού» και ευεργετημένου του Μητσοτάκη.
 
Το θέμα όμως είναι πως, άσχετα με το τι νομίζουν αυτοί, σημασία έχει το τι ισχύει. Το πρόβλημα γι’ αυτούς έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο. Πάρα πολύ μεγάλο και τους απειλεί με αφανισμό. Γιατί; Γιατί φόρτωσαν το «γαϊδούρι» της Δεξιάς με το «πίτουρο», αλλά φορτώνονται οι ίδιοι το «αλεύρι» της προδοσίας. Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Το κόλπο με την «παλατιανή» Δεξιά παίχθηκε αριστοτεχνικά. Στο τέλος κατάφεραν και σχεδόν έπεισαν τον κόσμο ότι για όλα φταίει η «παλατιανή» Δεξιά του Καραμανλή.Όπως έφταιγε η «παλατιανή» Δεξιά για τη Μικρασιατική Καταστροφή, για τη Χούντα ή την Κύπρο.
 
Εδώ όμως το πράγμα διαφέρει. Η σημερινή κατάσταση απλά μοιάζει με τις προηγούμενες, αλλά δεν είναι ίδια. Σήμερα εξασφάλισαν το «άλλοθι», αλλά το έγκλημα αναγκάζονται να το πραγματοποιήσουν οι ίδιοι. Δεν εξασφάλισαν το «άλλοθι», βάζοντας τους άλλους να κάνουν το έγκλημα, όπως συνέβαινε στις προηγούμενες περιπτώσεις. Το έγκλημα ενδιαφέρει τον κόσμο και όχι το «άλλοθι». Αυτό σημαίνει πως είναι «εκτεθειμένοι». Αν τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος, θα είναι δύσκολο να γλιτώσουν.
 
Όσο χειροτερεύουν τα πράγματα στην οικονομία, τόσο πιο επικίνδυνα γίνονται τα πράγματα γι’ αυτούς. Γιατί; Γιατί, όσο συνεχίζεται η οικονομική κρίση, «κοσκινίζεται» η «παράταξή» τους. «Ξεκολλάνε» από τις «ασπίδες» τους και μένουν μόνοι τους. Θα πάθουν οι βενιζελικοί ό,τι έπαθαν οι Βαρδινογιάννηδες με τον Παναθηναϊκό. Όταν έπαψαν να δίνουν «πρωταθλήματα» και άρα τη μοναδική «ευχαρίστηση» του οπαδού, αυτοί απαίτησαν να φύγουν. Τον «μπούλο» να πάρουν, έγραφαν τα συνθήματα. Το ανάλογο μπορεί να συμβεί και με την πολιτική.
 
Όσο περισσότεροι Έλληνες μένουν «πίσω» οικονομικά, τόσο μικρότερη γίνεται η «μάζα» αυτών, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι «Παναθηναϊκοί» και υποστηρίζουν την ηγεσία του, χωρίς να έχουν συμφέρον. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Η κρίση απομονώνει τους πραγματικούς βενιζελικούς από εκείνους, οι οποίοι απλά νομίζουν πως είναι βενιζελικοί. Απομονώνει αυτούς, οι οποίοι βγάζουν τεράστια κέρδη από τον βενιζελισμό, από εκείνους, οι οποίοι το κάνουν τζάμπα. Εδώ όμως μιλάμε για προδοσία και όχι για πρωτάθλημα. Αν στον Τζίγγερ οι Παναθηναϊκοί έδειξαν την «πόρτα», σ’ αυτούς οι Έλληνες θα δείξουν την κρεμάλα.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ 2011
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου