Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι 51 βουλευτές που είπαν το "ΝΑΙ" στον δημευτικό φόρο του ΕΝΦΙΑ

Στην ψηφοφορία για τις τροπολογίες του ΕΝΦΙΑ τελικά είπαν «ναι» 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ την τροπολογία καταψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Χρυσής Αυγής, της ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές Χρήστος Αηδόνης, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Καπερνάρος, Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος και Πέτρος Τατσόπουλος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.


Παρών ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου.

Οι αντικαταστάσεις

Περί τις εννιά αντικαταστάσεις βουλευτών, έξι από τη ΝΔ και τριών από το ΠΑΣΟΚ, έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ στη Βουλή.

Η Ν.Δ. αντικατέστησε τους:

Λευτέρη Αυγενάκη (που έχει υποβάλει από την περασμένη εβδομάδα το σχετικό αίτημα με επιστολή), Γιώργο Κωνσταντόπουλο (απουσιάζει στις ΗΠΑ), Μάξιμο Σενετάκη (ασθενής), Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (προσωπικό κώλυμα), την Άννα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη (απουσιάζει στη Λωζάννη).

Το ΠΑΣΟΚ αντικατέστησε τον Νίκο Σηφουνάκη με τον Παναγιώτη Ρήγα και τον Απόστολο Κακλαμάνη (που δεν είχε ψηφίσει ούτε το νόμο του ΕΝΦΙΑ, καθώς απουσίαζε) και τον Θόδωρο Σολδάτο.

Όπως ανακοινώθηκε "51" βουλευτές ψήφισαν Ναι. 38 ψήφισαν "Όχι", εν'ω έξι βουλευτές ψήφισαν παρών.

Αξίζει όμως να δούμε ποιοι ψήφισαν «ναι» διότι όπως και να έχει αυτοί που ψήφισαν «ναι» για άλλη μια φορά έγραψαν ιστορία. Αν και όπως έχει αποδειχθεί η ιστορία του τόπου μας προχώρησε με τα « μεγάλα όχι» και ουχί με τα «ναι».


 

1 σχόλιο :

  1. ξυπνήστε επιτέλους.........συνεπειες της εσχατηςπροδοσιας είναι ο ενφια .. προδοσια που διέπραξαν και οι 300σιοι προδοτες πολιτικοι .. δες λοιπον και κοινοποιησε , διοτι ,, ,Με την παράλειψη των και την κακουργηματική αυτή σιωπή των για την ύπαρξη της δικογραφίας τούτης και για την κακουργηματική παράληψη διώξεων ) , οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να κλέβουν το λαο, να αφηνουν λαθρομετανάστες να εισερχοντε στην Ελλαδα , να φτιάχνουν τζαμιά και να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
    Το μόνον που δεν υπολόγισαν σωστά είναι , ότι το αρθρο 120 βρίσκεται ηδη σε επίσημη ισχύ(το ενεργοποιούν ενόρκως και καθημερινώς χιλιάδες έντιμοι Έλληνες πολίτες) . και ότι είναι αμείλικτο για τους πράκτορες και όλους τους εγχώριους προδότες συνεργούς των .

    ...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή