Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

 
— Το τι απίθανα άκουσα στη τηλεόραση και διάβασα στο διαδίκτυο, για τον μιλιταριστή αμερικάνο ηθοποιό Robin Williams, δεν λέγεται. Κι΄ όμως «λέγεται» επιτηδείως με τα διεθνή ΜΜΕ, και εγκλωβίζουν τις μάζες.
 
Robin Williams USS Enterprise
 
— Λες και έζησα σε άλλη εποχή και δεν ξέρω τίποτα για τον βρόμικο αμερικάνικο πόλεμο στο Βιετνάμ και τον πούστικο ρόλο της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ταινίας, αμερικανοεβραίικης παραγωγής «good morning vietnam» που μοναδικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό είχε, τη τόνωση του πεσμένου ηθικού του ηττημένου αμερικάνικου στρατού εισβολής στο Βιετνάμ!!!! Για άλλη μια φορά το μαύρο γίνεται ταχυδακτυλουργικά άσπρο και ένας στρατοκράτης ηθοποιός, μας τον παρουσίασε το εβραιοκρατούμενο σταρ-σύστεμ, σαν…. ακτιβιστή και…. αντιπολεμιστή!!!!… Θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου!!!!

 
Robin Williams 15 ΔΕΚ 2004 at Camp Victory in Iraq 

— Το να κρίνει ο καθένας, το υποκριτικό ταλέντο του Robin Williams, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και ότι να πει έκαστος, σεβαστό και δεν σηκώνει αντιπαραθέσεις. ΟΜΩΣ ο Robin Williams δεν περιορίστηκε ποτέ στις καλλιτεχνικές του απασχολήσεις, αλλά τις ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ στα πολιτικοστρατιωτικά του πιστεύω και τις έθεσε ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και της Αμερικάνικης στρατοκρατικής αυτοκρατορίας, μέχρι σχεδόν το τέλος της ζωής του.

Robin Williams 2010 in Iraq 
— ΕΠΕΙΔΗ οφείλουμε να είμαστε πολιτικοποιημένα όντα και όχι ως αγέλη αγόμενα και φερόμενα ζώα, αυτή τη πολιτικοστρατιωτική στάση ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΗΣ του Robin Williams ως δημοσίου και παγκοσμιοποιημένου προσώπου, πρέπει να τη ξεσκονίζουμε και να τη διαπερνάμε με ακριβοδίκαιο μικροσκόπιο, ώστε, αν δίκαια έπραξε συμμετέχοντας ενεργά σε όλους τους αμερικάνικους πολέμους, να τον τιμήσουμε σαν μέλη μιας διεθνούς κοινωνίας, αλλά αν διαπιστώνουμε, ότι η όλη πολιτικοστρατιωτική δραστηριότητα του, ήταν αντίθετη με το συμφέρον της παγκόσμιας κοινότητας, πρέπει να τον βάλουμε δίπλα σε κάθε δολοφόνο αμερικάνο πρόεδρο και να τον καταδικάσουμε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ, ώστε να μην αποτελέσει η περίπτωση σαν την δική του, πλαστό παράδειγμα προς μίμηση, όταν για τέτοια, έχουμε να διαλέξουμε πολλούς, ανάμεσα σε χιλιάδες πραγματικά παγκόσμιους γίγαντες ανθρωπιστές.

Robin Williams και Βιετνάμ 

 — ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν, ο Robin Williams, έκανε πολλά δημοσίως για να επιδείξει και να διαδώσει με φανατισμό τις πολιτικοστρατιωτικές ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις του (και με αφήνει παγερά αδιάφορον αν αυτά τα έκανε κατ΄ επάγγελμα και επ΄ αμοιβή) και επειδή αυτή του τη πολιτικοστρατιωτική (=μιλιταριστική) συμπεριφορά, τη μεταφέρουν έντεχνα τα πουλημένα διεθνή ΜΜΕ, στα πλαίσια αποχαύνωσης και υποταγής των μαζών, και επειδή αυτήν τη κατάμαυρη προπαγάνδα κατασκευής προτύπων ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ, την θεωρώ επικίνδυνη για τις επόμενες γενιές,

  === ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Ο Robin Williams είναι περίπου συνομίλικός μου. Σε αυτή τη «παράλληλη» διαδρομή, οι πολιτικές και ανθρωπιστικές και διεθνείς θέσεις της ταπεινότητάς μου, ήσαν πάντα, άκρως αντίθετες με τις φασιστικές πολιτικές επιλογές του αμερικανού ηθοποιού. Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους θαυμαστές του. Αυτές είναι οι δικές μου αλήθειες και δεν τις αλλάζω και δεν υποκύπτω στους τελάληδες της νέας εποχής.-

…. «ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ????…«
…. «ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ Μ΄ ΕΝΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ????…»


Οι γνωστοί επωδοί του ναζισμού!!!!

ΤΟΣΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ….


ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου