Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Σφάζουν το λαό μου, πουλάνε τις γυναίκες στα σκλαβοπάζαρα ! ! ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Το γύρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης κάνει το βίντεο με την Ιρακινή βουλευτή, η οποία εκπροσωπεί το έθνος των Κούρδων ζωροαστριστών Γιαζίντι (στο βόρειο Ιράκ), που απειλούνται με ολοκληρωτική σφαγή ως «ειδωλολάτρες» από τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους, να ξεσπά μέσα στο κοινοβούλιο του Ιράκ.

Με τρεμάμενη φωνή, η βουλευτής, απευθύνεται στο Σώμα και λέει: «Κύριε Πρόεδρε, με το σύνθημα “δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ’, 500 άνδρες και αγόρια των Γιαζίντι σφάχτηκαν». Και συνέχισε η ίδια:

«Οι γυναίκες μας πιάστηκαν αιχμάλωτες και πουλήθηκαν σε σκλαβοπάζαρα. Σας παρακαλώ αδέλφια, σας παρακαλώ αδέλφια, μια γενοκτονία εις βάρος των Γιαζίντι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Σας εκλιπαρώ κύριε Πρόεδρε της Βουλής, ο λαός μου σφάζεται αυτή τη στιγμή! Σφάζονται όπως κι άλλοι Ιρακινοί, Σιίτες, Σουνίτες, Χριστιανοί, Τουρκμένοι και Σαμπάκ, σήμερα σφάζονται οι Γιαζίντι.

Αδέλφια, πέρα από τις πολιτικές μας διαφωνίες, ζητάμε ανθρώπινη αλληλεγγύη. Μιλώ στο όνομα της ανθρωπότητας. Σώστε μας, σώστε μας!


 
Τις τελευταίες ώρες 30.000 οικογένειες έχουν καταφύγει στο όρος Σιντζάρ, χωρίς τροφή και νερό.

Μέχρι τώρα 70 παιδιά έχουν πεθάνει από τη δίψα και την ασιτία! 50 γέροντες πέθαναν από τις αντίξοες συνθήκες.

Κύριε Πρόεδρε, απευθύνομαι στο κοινοβούλιο του Ιράκ να επέμβει αμέσως να σταματήσει αυτή η σφαγή! Οι Γιαζίντι επιβιώσαμε από 72 γενοκτονίες και τώρα αυτό επαναλαμβάνεται στον 21ο αιώνα.


Μια ολόκληρη θρησκεία σβήνει από το πρόσωπο της γης. Αδέλφια σας καλώ στο όνομα της ανθρωπότητας… Στο όνομα της ανθρωπότητας σώστε μας!…».

Και εκεί δεν μπόρεσε άλλο να συνεχίσει, κατέρρευσε μέσα σε λυγμούς και δάκρυα…


Ξυπνήστε ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου