Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Πάμε λίγο να σου δείξω πως σε παίζει μπάλα η προπαγάνδα της Υπεροντοτητας !James Foley ο Αμερικανός που τον είδαμε να τον σφάζουν σαν αρνί !


Πολλοί από εμάς τους γραφικούς φωνάξαμε ...ρε αφήστε τα σάπια ρεεεε...Μιας και ο συγκεκριμένος όλο και την πάταγε ,...όπου και αν πήγαινε τον απήγαγαν ....μεγάλος γκαντέμης!

Μετά όμως βγαίνουν οι αυθεντίες -ειδήμονες και πιστοποιημένοι να σου προσφέρουν την αλήθεια δημοσιογράφοι των καναλιών ύπνωσης σου και σε ενημερώνουν πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι συνωμοσιολογος , πόσο χαμερπών είναι να είσαι συνωμοσιολογος , πόσο γελοίο κοκ κοκ κοκ!Στην Αμερική ήδη ετοιμάζουν τον νόμο για όλους εμάς ...ότι θα θεωρούμαστε οργάνωση ..επικίνδυνη σύντομα!

Άλλα στο θέμα μας , εντάξει εντάξει ...αποδείξεις δεν έχουμε ότι ήταν και αυτό στημένο .....δηλαδή δεν έχουμε στα χέρια μας την κασέτα αμοντάριστη να σας το τρίψουμε στα μούτρα ....Έχω όμως μια μεγάλη ερώτηση ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!

Αν όντος τον κακόμοιρη τον έσφαξαν (και το λέω έτσι γιατί κάποια στιγμή άκουσα τα σκολιανά μου που δεν σεβάστηκα τον χαμό του παλικαριού) ...Τότε γιατί στα κανάλια της Αμερικής παρουσιάζουν σαν αδερφή του μια γυναίκα που ήδη έχουμε αποδείξει οτι είναι ηθοποιός σε false flag ...;;;;;

Είναι ανάγκη και εσείς ρε παιδιά δημοσιογράφοι να μας βάζετε ψύλλους στα αυτιά....Τον έσφαξαν τον άνθρωπο και είναι αλήθεια όπως λέτε ....το ψέμα με την αδερφή τι σας χρειάζεται;

Δες το βίντεο ...ρε τοσο μακακες ρε ....μα τοσο;!!!

 

 
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΧΥΝΕΙ ..ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΕΤΣΙΙΙΙ ...ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ

 
STRANGER....

Κατοχικά Νέα
 

 

 
Μαζικός προγραμματισμός συνειδήσεως, τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν μια υποτίθεται πρώην συμμαθήτρια του Adam Lanza, του μακελάρη του Sandy Hook, αυτή τη φορά σαν αδερφή του υποτίθεται μακαρίτη James Foley.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου