Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Και σύ Βαρθολομαίε ;;;;

 
Και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στην υπηρεσία της Παγκοσμιοποίησης-Σιωνισμού και του βδελύγματος της Οικουμενικής Πανθρησκείας;;;

Πολύ ανησυχητικό είναι αυτό που αναφέρει ο Στρατηγός Γ.Αυφαντής. Ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ΓΝΩΡΙΖΕΙ το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας και τη Δημιουργία του Κράτους της Κωνσταντινούπολης ( Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας) που προετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές… συγκεκριμένα αναφέρει ο στρατηγός Γ.Αυφαντής.

 
 
Είχαν φανεί κάποια ΠΕΡΙΕΡΓΑ δείγματα γραφής απο το 1991…

Αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με τους “Ξεβράκωτους” της επανάστασης που διέκοψαν την “ΩΡΑΙΑ” συμβίωση ελλήνων – τούρκων ….:

(κλίκ στο σύνδεσμο για να δείτε τα αποκόμματα των εφημερίδων)
για πολύ καιρό ο κόσμος αναρωτιόταν άν όντως όλα αυτά τά είχε πεί τότε ο Πατριάρχης.

Πάντως δεν τα είχε ΠΟΤΕ διαψέυσει…
http://www.inewsgr.com/61/ontos-ta-eipe-o-patriarchis.htm
Ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων έστειλε μία Επιστολή φωτιά ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο:


http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3767.html αναφέρεται ο Καλαβρύτων, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, και στο θέμα των “ξεβράκωτων” της επανάστασης:

  “Σεις είπατε πολύ παληά για τους Έλληνες Ήρωες του 1821, τα δε λόγια Σας έχουν δημοσιευθή σε Αθηναϊκή Εφημερίδα και ουδέποτε μέχρι το έχετε διαψεύσει! Είπατε πράγματι Παναγιώτατε πως “Μερικοί ξεβράκωτοι Έλληνες έκαμαν την Επανάσταση το 1821″;;; Εκείνοι Παναγιώτατε, δεν ήταν «μεγάλοι ηγέτες» του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα κατά την κρίσιν Σας; Ήταν απλώς «ξεβράκωτοι»; Και αν όντως τα είπατε, πόσο τυχαίο είναι ότι μερικά χρόνια αργότερα εν μέσω δεινής κρίσης στην Ελλάδα κατά το έτος 2011, ο τελών τότε χρέη Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Πάγκαλος, σε διάλεξη που έδωσε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επανέλαβε το ίδιο σκεπτικό με άλλα λόγια: «Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά»;

Πολύ ανησυχητικό είναι αυτό που αναφέρει ο Στρατηγός Γ.Αυφαντής. Ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ΓΝΩΡΙΖΕΙ το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας και τη Δημιουργία του Κράτους της Κωνσταντινούπολης ( Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας) που προετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές… συγκεκριμένα αναφέρει ο στρατηγός Γ.Αυφαντής:

“Πρέπει να γνωρίζετε δε ότι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως! Πριν από ένα ενάμισι χρόνο σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την τουρκική κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το νέο κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα. “


 Όλη η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ αποκάλυψη του Στρατηγού Αυφαντή, και το σχέδιο των Σιωνιστών για ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδας, σε τρία άλλα ΚΡΑΤΗ, υπάρχει εδώ:
http://indobserver.blogspot.com/2013/08/blog-post_8599.html
Επομένως, τι ακριβώς κάνει στις Συναγωγές των Ιουδαίων ο Πατριάρχης; Τις οποίες ο Άγιος Χρυσόστομος περιγράφει ως “κατοικητήριο δαιμόνων”;;;

 

Μάλιστα ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, βάση των λόγων του Χριστού, αναφέρει ότι κανένας Ιουδαίος δεν προσκυνά πραγματικά τον Θεό. Ο Χριστός είπε ότι αν γνωρίζατε τον Πατέρα μου θα γνωρίζατε και Εμένα, αλλά δεν τον γνωρίζετε επειδή ούτε Εμένα γνωρίζετε.

Αν λοιπόν αγνοούν τον Υιό και κατ επέκταση και τον Πατέρα, αν σταύρωσαν τον Υιό και απωθούν την βοήθεια του αγίου Πνεύματος, τότε δεν είναι ο τόπος τους ‘’καταγώγιο δαιμόνων’’; Παρακάτω αναφέρει ότι στις ψυχές των απίστων Ιουδαίων κατοικούν δαίμονες.

Αυτό το στηρίζει στα λόγια του Χριστού που είπε για το πνεύμα το ακάθαρτο που όταν βγει μετά επιστρέφει έχοντας μαζί του άλλα επτά πνεύματα πονηρότερα από αυτό, και ότι εάν βρει τον οίκο άδειο (άδειο από την παρουσία του Θεού), τότε εισέρχεται και γίνονται τα τελευταία χειρότερα των πρώτων (Ματθαίος ιβ 43-45).

Και το αναφέρει ο Κύριος για την γενεά της εποχής Του! Το ίδιο συνέβη και με τους Ιουδαίους που ενώ οι προπάτορές τους ασεβούσαν στους προφήτες, αυτοί υβρίζουν τον Δεσπότη των προφητών.

ΠΗΓΗ:
(Δεν προσκυνούμε τον ίδιο Πατέρα Θεό, Ιουδαίοι και Χριστιανοί, αυτό είναι άτοπο. Εκείνοι σταύρωσαν τον Υιό. Και “Ουδείς οπηγαίνει στον Πατέρα είμή δι εμού”… όπως και: “ο αθετών υμάς εμέ αθετεί, και ο εμέ αθετών, αθετεί τον αποστείλαντά με…” δεν έχουν αυτοί πλέον σχέση με τον Πατέρα Θεό… Πατέρας τους ΔΕΝ είναι ο Θεός Πατήρ της Παλαιάς Διαθήκης… πατέρα έχουν πλέον το διάβολο….) περισσότερα (ανατριχιαστικά) εδώ: http://tiresias-press.blogspot.com/2009/11/28.html


To βίντεο με τον Πατριάρχη στη Συναγωγή της ΝΥ, εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=pN5TFb9fzvo
Προς τί οι συμπροσευχές με τους Παπικούς και μάλιστα επάνω ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ;;;; 

Συμπροσευχή στο Πανάγιο Τάφο 25 Μαίου 2014 :
http://news.am/eng/news/211022.html
το σχετικό βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=id4phO6N_aU

Μετά απο 2 μέρες… Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο Σπήλαιο της Γεννήσεως και συγκεκριμένα στο σημείο του αστέρα, δηλαδή εκεί όπου κατά την παράδοση εγεννήθη ο Χριστός μας. Το σημείο αυτό ανήκει στους ελληνορθοδόξους και πρόσφατα προσευχήθηκαν εκεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος.ΕΛΕΟΣ!!!
http://www.amen.gr/article18178#sthash.plEkeujt.dpuf
ΤΥΧΑΙΟ;;; http://www.katanixis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5520.html#more

 Δηλαδή όλα αυτά τα πράγματα αρμόζουν στον Οικουμενικό Πατριάρχη τον ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;;;
Αν ζούσε ΣΗΜΕΡΑ ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ;;;; 


Καταλαβαίνουμε ο Σιωνιστής ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ Πάπας να προσκυνάει τους Σιωνιστές και τον ΙΔΡΥΤΗ τους…:
http://happycrisis.wordpress.com/2014/06/11/458/
Ομως ο δικός μας Πατριάρχης τι κάνει στις Συναγωγες;;;; Είναι προφανές ότι πάνε για την Ένωση των δύο Εκκλησιών… http://agonasax.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4700.html
Δυστυχώς, ισχύουν οι λόγοι του π.Επιφανίου Θεοδωρόπουλου:

* Βρισκόμαστε στὰ ἔσχατα.


  * Ἡ ἐσχάτη αἵρεση (κατὰ τοὺς Πατέρες) δὲν θὰ καταδικασθεῖ ἀπὸ ἐκκλησιαστικὴ Σύνοδο.


  * Ἡ Ἕνωση ὅλων, ποὺ προωθεῖται ἀπὸ τὴν παγκοσμιοποίηση καὶ τὴν Ν. Ἐποχή, ταιριάζει ἀπόλυτα καὶ εὐνοεῖ τὰ σχέδια τοῦ

Οἰκουμενισμοῦ καὶ τοῦ Ἀντιχρίστου ὡς Παγκόσμιου Ἡγέτη.

  * Οἱ Ἐπίσκοποι εἶναι φορεῖς τῆς αἱρέσεως, γι΄ αὐτὸ καὶ συνυπάρχουν ἁρμονικά –ὡς μία τῶν ἐξουσιῶν– μὲ τὶς ἄλλες ἐξουσίες.


  * Ἡ ἐπίσημη ἐκκλησιαστικὴ ἐξουσία δὲν θὰ ἀγωνισθεῖ κατὰ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, γι’ αὐτὸ ἡ εὐθύνη τοῦ ἀγώνα ἐπαφίεται στὸν καθένα πιστό.


  * Ὁ π. Ἐπιφάνιος Θεοδωρόπουλος εἶχε πεί ὅτι, ὅταν ἀναγνωρίσουν οἱ ὀρθόδοξοι ὡς Ἐκκλησία μὲ μυστήρια ὅ,τι δὲν εἶναι Ἐκκλησία (ὅπως σήμερα οἱ παπικοὶ καὶ οἱ Προτεστάντες, ὁ Πάπας καὶ οἱ τελετές τους ἀναγνωρίζονται ὡς Ἐκκλησία, κληρικοὶ καὶ μυστήρια ἀπὸ τοῦς Οἰκουμενιστές) τότε ἡ Ἕνωση θὰ εἶναι γεγονὸς τετελεσμένο.

ΠΗΓΗ:
http://agonasax.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5029.html
Η αλήθεια είναι ότι, για να φτάσουμε εδώ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ… δείτε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ, περιέχει στοιχεία που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ: http://www.youtube.com/watch?v=Nwhv9bhu-Os
Επίσης, όμοιος ομοίω αεί πελάζει….. : http://logia-tou-aera.blogspot.com/2014/06/blog-post_8682.html 

Μόνο ο Πατριάρχης πλέον θεωρεί “έντιμη” την Ελληνική Κυβέρνηση των Δοσίλογων, τοκογλύφων, αντίχριστων, και αφελληνιστών που επιβάλλουν τους ομοφυλόφιλους και καταργούν την Αργία της Κυριακής….. ΠΟΥ την βλέπει την “ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ο Πατριάρχης;;;


(απο “εντιμότητα” σκίζουν… τώρα ανοίγουν τους λογαριασμούς βουλευτών για να μπορέσουν να τους εκβιάσουν στην ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας… η καταγγελία Ντουκάκη Εδώ: http://lithosfotos.blogspot.com/2014/06/blog-post_1131.htmlχρειάζονται 180 βουλευτές… η εξαγορά είναι πανάκριβη… καλύτερα ο εκβιασμός σου λέει… τόοοση εντινμότητα! )

…άλλοι πάλι, δεν βρίσκουν καθόλου “έντιμα” κάποια πράγματα που κάνει, και του το δείχνουν:
http://www.makeleio.gr/?p=112994

Έλεος πιά με την αλληλοεκτίμηση και τις πρωτοκαθεδρίες… την εκτίμηση του Χριστού την έχετε κύριοι; Θα φανεί στο τέλος…
Εμείς θα ευχηθούμε αυτό που ευχόταν ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης: Ο Θεός να δώσει ΜΕΤΑΝΟΙΑ στον Πατριάρχη, να μη χάσει την ψυχή του! Αλλά πρωτίστως, πρέπει να σώσουμε με τη βοήθεια του Θεού τη δική μας ψυχή. 


Πάνε να βουλιάξουν την ΚΙΒΩΤΟ, που είναι η Εκκλησία, αλλά η ΝΑΥΣ θα επιπλεύσει, ME ή ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ……..
Γιατι ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ….

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου