Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Παγκοσμιοποιητική συσπείρωση δυνάμεων εναντίον της Ρωσίας προαναγγέλει ο Ομπάμα


 Όλο και πιο κοντά στην σύγκρουση οδηγούν τον πλανήτη Η.Π.Α. και σύμμαχοι

Ο Ομπάμα από την Βαρσοβία, πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής του περιοδείας, πρότεινε την χορήγηση μέχρι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για ένα σχέδιο ασφάλειας στην ανατολική Ευρώπη που θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων αμερικανικών δυνάμεων- εναέριων, επίγειων και ναυτικών-, επειδή η Ουάσινγκτον ανησυχεί δήθεν για την ουκρανική κρίση, η οποία προκλήθηκε από τους μισθοφόρους της και τους ναζί.


Οι
παγκοσμιοποιητές φανερώνουν μέσω του Ομπάμα τον πραγματικό τους σκοπό: την δημιουργία στρατιωτικών βάσεων κοντά στην Ρωσία, προκειμένου ο κλοιός να σφίξει περισσότερο. Για τέτοιου είδους σκοπούς διαθέτουν λεφτά. ;Για τόσους πολίτες, που, και εντός Η.Π.Α., ζουν στα όρια της φτώχειας ή τα έχουν ξεπεράσει, έχουν μόνο φόρους και χαράτσια.

«Ξεκινώ από εδώ την επίσκεψη επειδή η ασφάλεια της Πολωνίας, όπως και των συμμάχων μας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δικής μας ασφάλειας», δήλωσε ο Ομπάμα φθάνοντας στην Βαρσοβία, ενώ δίπλα του καμάρωνε ο Πολωνός Πρόεδρος δίχως να αναλογίζεται σε τι περιπέτειες βάζει την χώρα του, αποδεχόμενος τα στρατιωτικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών (θυμηθείτε
εδώ).

Κατά την ευρωπαϊκή του περιοδεία σε Βαρσοβία, Βρυξέλλες, Παρίσι και Νορμανδία, στόχος του Ομπάμα, σύμφωνα με την «WSJ», να συσπειρώσει ΝΑΤΟ, G7 και ανατολική Ευρώπη ενάντια στην «ρωσική απειλή». Μέχρι στιγμής πάντως η τακτική των κυρώσεων και της «ρωσικής απομόνωσης» δεν φέρνει αποτελέσματα.

Πάρα ταύτα, οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να λυγίσουν γεωστρατηγικά την Ρωσία του Πούτιν, ο οποίος παρακολουθεί όσο πιο ψύχραιμα γίνεται τις εξελίξεις. Η Ρωσία τους πήρε με συνοπτικές διαδικασίες την Κριμαία και τώρα προσποιείται ότι αφήνει χώρο στους Δυτικούς, προκειμένου να φανερώσουν στην κοινή γνώμη τις πραγματικές τους προθέσεις, όπερ και γίνεται. Ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα, ειδικά όταν ο «εχθρός» πλησιάζει τα ρωσικά σύνορα και ο αριθμός των θυμάτων στην Αν. Ουκρανία ανεβαίνει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου