Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Νέα επίθεση ισλαμιστών: Στη Δανία λιθοβόλησαν κοπέλα επειδή είχε σκύλο [εικόνες-βίντεο]

 
Λιθοβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και την πέταξαν σε μια λίμνη. Έτσι τελείωσε η νύχτα για την Sara Illum Lund-Jensen, από το Όντενσε της Δανίας.
 
Η 23χρονη κοπέλα λέει ότι είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της όταν τέσσερις μουσουλμάνοι νεαροί άνδρες ήρθαν πάνω της. Πρώτα, άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις για το σκύλο, αλλά γρήγορα ξέσπασαν πάνω της.
 
«Ένας άρχισε να κλωτσά το σκυλί μου, κάτι το οποίο με αγρίεψε. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς πέταξε μια πέτρα, η οποία χτύπησε το σκυλί μου», λέει η Sara.
 
Όταν προσπάθησε να προστατεύσει το σκυλί της από τις πέτρες, οι μουσουλμάνοι άρχισαν να πετάνε πέτρες πάνω της.
 
«Με έριξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε, στη συνέχεια, με έριξαν στη λίμνη. Ενώ είχα πέσει εκεί μαζί με το σκυλί μου, μας έριχναν συνέχεια πέτρες», λέει.
 
Οι τέσσερις άνδρες στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και μια ηλικιωμένη γυναίκα ήρθε και βοήθησε την Sara να βγει από τη λίμνη.
 
Το πρόσωπο και το σώμα της ήταν μελανιασμένα από τις πέτρες και τον ξυλοδαρμό. Στο τέλος λέει «Εάν δεν τους αρέσουν τα σκυλιά να μείνουν μακριά μας». 
 
 


 
 

 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Σχόλιο: Η πολυπολιτισμικότητα των αγρίων η οποία προάγει αντι να απομονώνει και να εξαλείφει φανατικά θρησκευόμενα ανθρωποειδή κατάλοιπα εις βάρος μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου