Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

“Εχουν αποφασίσει για την μοίρα σου…καιρός να αποφασίσεις για την δική τους

 
Δύο ειδήσεις ως επικεφαλίδες μας έκαναν εντύπωση σήμερα μπαίνοντας στο διαδίκτυο

ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Δικαιοσύνη «δύο ταχυτήτων»: Δικογραφία με ποινικές ευθύνες για Ε.Βενιζέλο & Γ.Παπακωνσταντίνου διαβιβάστηκε στη Βουλή κατόπιν παραγραφής!  

Προφανώς καταλάθος;;;;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;;;;ΟΕΟ;


indexC9028D891B7B561ED4BFBF1A00307626
68082E4BCEF586B9D3F8C44DB4FF58CC

ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Πολεμικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου: «Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη»

Σε συνδιασμό με το γεγονός ότι απο την μία η Ντόρα με τον Γλύξμπουργκ (κλικ ΕΔΩ) κάνουν εξωτερική  πολιτική απο την βίλα, ενώ το ΣτΕ ψηφίζει υπέρ ανέγερσης τεμένους, καταλαβαίνουμε το μέγεθος της περιφρόνησης που δείχνουν για την μάζα των ελλήνων, για αρχές, πίστη, έθνος και όλα αυτά που συνθέτουν την ιδιοπροσωπεία της υπαρξής μας.

Ειδικά αυτό που έγινε με τον Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου, δεν είναι τυχαίο.

Ένα σκάνδαλο εθνοκτόνο, οι ρεπουμπλικανοί του αποφασίζομεν και διατάσομεν, το παραγράφουν και είναι όλα μέλι γάλα και ο λαός συνεχίσει να το παίζει Μάνος Σέργιος με την ΕΘΝΙΚΗ;;;
Έχουμε τρελλαθεί τώρα;

Η ίδια ανεξάρτητη δικαιοσύνη που σπρώχνει το τέμενος της Ντόρας, η ίδια περιφρονεί την θέληση του έθνους για τιμωρία των ενόχων.

Είναι προφανές ότι δεν υπολογίζουν το έθνος….
“Εχουν προδιαγράψει την μοίρα του, έχουν αποφασίσει και για την δική σου μοίρα.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι ετοιμάζονται για αυτό που πρέπει….

Εμείς;;;

Εμείς προφανέστατα ετοιμαζόμαστε με ράψιμο στολών ορκωμοσίας …..
ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ παρακαλώ…..κλικ ΕΔΩ

Η Δικαστική εξουσία , καλύπτει νομικά την ΑΠΑΤΗ των ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που σχετίζεται με την Εθνική άμυνα, ταυτόχρονα μέσω του ΣτΕ, οι δικαστές, στηρίζουν το Ισλάμ και την ίδια στιγμή που και οι Τούρκοι μας ταχυδρομούν νωρίτερα την σφαλιάρα που έρχεται, οι ΕΔ ασχολούνται με το πρωτόκολο….

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν αξκοί, οι δικαστές είναι συγκεκριμένου τύπου και εχθροί του δικαίου, οι πολιτικοί είναι μικροδικτάτορες και εχθροί του έθνους.
Η Πόλις Εάλω εκ των έσω

Όλοι αυτοί που αποτελούν έναν εσμό, ένα σμάρι εξουσιών διαπλεκόμενων κα αλληλοεξαρτώμενων, που περνά καλά. Ταξιδάκια, δεξιώσεις, αντιπροσωπείες, πρεσβείες, δουλίτσες…εις βάρος του μαλάκα του έλληνα.

Κοτζαμπάσηδες και τσιράκια  έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν εσένα και την μόνη περιουσία σου….την ελευθερία σου και την ταυτότητά σου, για να συνεχίσουν να περνάν καλά….κόρακας κοράκου μάτι δεν θα βγάλει…

Αυτοί οι άθλιοι, που σε κφ συνθήκες δεν θα έπρεπε να καθαρίζουν ούτε την κοπριά απο τα γίδια, αλλά τώρα το παίζουν πολιτικοί, δκαστές και εξουσιαστές, έχουν προαποφασίσει για το μέλλον μας…

ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου