Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

“ΚΟΥΚΟΥΛΑ” ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!


Κανένας περιοριστικός όρος δεν επιβλήθηκε στους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου οι οποίοι απολογήθηκαν στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στις πράξεις του πρώην υπουργού είναι η Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδης καθώς και ο Ανδρέας Ροσσώνης, σύζυγος της άλλης εξαδέλφης του Γ. Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.


Σύμφωνα με πληροφορίες , στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία που αντιμετωπίζουν και υποστήριξαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να ζητήσουν από τον εξάδελφό τους και πρώην υπουργό να διαγράψει τα ονόματα τους από τη λίστα Λαγκάρντ αφού οι καταθέσεις τους είναι νόμιμες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΣΑΓΩΝΟ “ΠΟΠΑΫ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ- Ο “ΛΑΔΙΑΡΗΣ” ΚΥΡΙΟΣ “ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ CD ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…” ΠΛΗΡΩΣΕ 30.000 ΕΥΡΩ & ΚΑΘΑΡΙΣΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου