Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ και η εξόντωση κλιμακίου της ΜΙΤ στην Ελλαδα!


ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

> Σήμερα που κηδεύτηκε ο θαρραλέος ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος -ηγετική φυσιογνωμία του Πολεμικού Ναυτικού στην κρίση του ’87 , αρχηγός ΓΕΝ και θυελλώδης αρχηγός των μυστικών μας υπηρεσιών , αξίζει να «φωτίσουμε» μια σκοτεινή υπόθεση που κατάφερε ο ίδιος να ξεμπλοκάρει, να κάνει επιτήδειους ελιγμούς και να γλυτώσει την πατρίδα απο μια στημένη προβοκάτσια…


> Ο Βασιλικόπουλος ως αρχηγός της ΕΥΠ είχε μία αξιόπιστη πληροφορία για το στήσιμο μιας προβοκάτσιας απο τις Τουρκικές μυστικές υπηρεςσίες που είχαν καταφέρει να «πείσουν» κάποιους ευφάνταστους για τη δημιουργία μιάς φάρμας εκπαιδευσης υποτιθέμενων Κούρδων «τρομοκρατών» οι οποίοι εμφανίζονταν να εκπαιδεύονται στον ανορθόδοξο πόλεμο σε μια απομονωμένη περιοχή της Ευβοιας!!…..

> Τα ντοκουμέντα, οι φωτογραφίες και τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα απο Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ είχαν δοθεί σε συμμαχική υπηρεςσία πληροφοριών κι οι τελευταίοι εκπληκτοι εβλεπαν «Κούρδους κομμάντος » να εκπαιδεύονται σε Ελληνικό εδαφος ….

> Τα «γεράκια » της συμμαχικής υπηρεςσίας πληροφοριών είχαν μείνει αναυδα απο το υλικό που τούς διοχέτευσαν οι Τούρκοι της ΜΙΤ και στα πλαίσια του αγώνα κατά της τρομοκρατίας ήταν ετοιμοι να πιέσουν αφόρητα την Ελληνική κυβέρνηση, να διοχετεύσουν σενάρια πως η Ελλάδα υποθάλπει τρομοκράτες και έτσι να φέρουν σε δύσκολη θέση τούς Ελληνες βουλευτές ολων των κομμάτων που είχαν συστήσει διακομματική επιτροπή για το Κουρδικό και τα θέματα του Ελληνισμού και πίεζαν για τα ανθρωπινα δικαιώματα τη γειτονική χώρα…..

> Πριν ολοκληρωθούν τα σενάρια ασκησης πιέσεων ο Βασιλικόπουλος με μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων της ΕΥΠ φρόντισε να ανατρέψει τα σχέδια των Τούρκων , καταστρέφοντας το μυστικό κάμπ , μπλοκάροντας το δηλητηριώδες σενάριο της Αγκυρας που ζητούσε επιμόνως να εκθέσει την Ελλάδα, ενω φρόντισε να απελαθούν οσοι μετείχαν σε αυτη την προσπάθεια σπίλωσης της πατρίδας και παράλληλα οι «σκληροί » της ΕΥΠ κατ εντολήν Βασιλικόπουλου ισοπέδωσαν το…..χολυγουντιανό σκηνικό, χωρίς να μάθει κανείς το παραμικρό….

> Ο θρυλικός ναύαρχος με την…αυθάδη ναυτική γλώσσα, κράτησε κι αυτό ως ενα απο τα πολλά επτασφράγιστα μυστικά του . Ο αρχηγός δεν ηταν απο εκείνους που δημοσιοποιούν εθνικά μυστικά για να τα ανταλλάξει με την υστεροφημία του κάνοντας δημόσιες σχέσεις. Γνώριζε ομως το πόσο ωφελήθηκε η πατρίδα απο αυτήτην ανατροπή και με τις ενέργειες του «θύμωνε» αρκετά τους γείτονες μας ώστε να τα βλέπουν ολα μπλέ!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου