Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΟΧΙΤΕΣ!!!ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΝΤΑΡ ΜΠΙΝ ΣΟΥΛΤΑΝ [ΦΩΤΟ] ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ..

Φωτογραφία του χρήστη Manolis Prasinos.
 
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΟΧΙΤΕΣ!!!

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΝΤΑΡ ΜΠΙΝ ΣΟΥΛΤΑΝ [ΦΩΤΟ] ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ..

 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ..ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ..
 
ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΩΣ ΑΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙ...Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΥΜΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΓΚΟΓΡΑΝΤ..
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..
 
[ΡΩΣΣΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ]

F.B

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου