Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Και η Αυγή του Σύριζα μετά τον ΣΚΑΙ δεν είδε ναζί να καίνε τους Ρώσους.. Τι έγινε ρε παιδιά; Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν ναζί; Πουθενά αλλου;



Μετά τα Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς που έβαλαν οι ναζί για τον Σκάι - #skai_xeftiles, και η  Αυγή που βλέπει καλέσματα Πούτιν στον Τσίπρα, δεν είδε πουθενά ναζί.

Με λίγα λόγια το παρακάτω άρθρο μας λέει ουσιαστικά ότι:

 Οι εμπρησμοί κτιρίων από μολότωφ εξισώθηκαν με  πυρκαγιές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.


Οι ουκρανοί ναζί έγιναν απλοί κυβερνητικοί υποστηρικτές.
Οι Ρωσόφονοι Ουκρανοί είναι απλώς φιλορώσοι όπως υπάρχουν και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.


Έχασαν την ζωή τους οι δολοφονημένοι. Λές και δεν υπάρχουν δολοφόνοι και ηθικοί αυτουργοί.

Τι δεν καταλαβαίνεις;



Κατά τα άλλα ο Πούτιν δήθεν έκανε κάλεσμα στον Τσίπρα (όπως και ο σύμβουλος του Ντούγκιν έστειλε επιστολή στον Μιχαλολιάκο και παλαιότερα είχε παίξει και το ΛΑΟΣ το χαρτί της Ρωσίας) και σήμερα όλοι μιλάνε πάλι για επαναφορά Καραμανλή στα πράγματα, την οποία επιθυμούν οι Ρώσοι. Του Καραμανλή ναι σε όλα. Για μιά αριστερή πολυπολιτισμική καθυστερά χρειάζεται το αντίβαρο και αυτό είναι ο Καραμανλής. Γερό αντίβαρο ειδικά μετά την πτώση του από την CIA.


Με λίγα λόγια, επειδή ο λαός έχει γενικά θετικές απόψεις για την Ρωσία, όλοι τους κοιτάνε να αρπάξουν καμιά ψήφο. Αλλά στην περίπτωση του Σύριζα με τέτοια φρασεολογία στα γεγονότα της Οδυσσού, ας δουν καλύτερα το Φασισμός Α.Ε.. Μόνο για τέτοια είναι.. Τέλος, φασισμός υπάρχει μόνο στην Ελλάδα γιατί έτσι τους βολεύει..


 
Καλύπτουν τους νεοναζί της Ουκρανίας φίλους της Μέρκελ και της CIA που υποστηρίζει ο Βενιζέλος. Ο ΣΚΑΙ δεν γνωρίζει πως άναψε η φωτιά που έκαψε τους Ρώσους..
 
Δεν υπάρχουν ναζί στην Ουκρανία αλλά ακροδεξιοί ακτιβιστές όπως ακούμε συνέχεια στα ΜΜΕ. Ακτιβιστές που σφάζουν όπως και οι ισλαμοφασίστες. Ακτιβιστές που κάνουν τα θελήματα του σιωνισμού, αλλά καμία εβραϊκή οργάνωση δεν έχει πρόβλημα μαζί τους και ας είναι ναζί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου