Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

CIA και Χρύσανθος Λαζαρίδης έριξαν τον Κώστα Καραμανλή;


Το ότι ο πρωθυπουργός της περιόδου Μάρτιος 2004-Οκτώβριος 2009, Κώστας Καραμανλής, δεν έπεσε από την εξουσία φυσιολογικά, είναι κάτι που ολοένα και περισσότερο αποδεικνύεται!


Νέα στοιχεία βγαίνουν σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας. Ήδη από το 2007 (για να μην πούμε και πιο πριν) υπήρχε ολόκληρο σχέδιο αποδόμησης και πτώσης του από την κυβέρνηση. Αρκεί κανείς να σκεφτεί το σχέδιο «Στρατηγός Άνεμος» που κατέκαψε με φωτιές τη μισή Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007. Το σχέδιο «Πυθία» για δολοφονία του Καραμανλή. Ή τα όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2008 στις ελληνικές μεγαλουπόλεις. Τελικά, με τις νέες πυρκαγιές του Αυγούστου του 2009, ο Καραμανλής έλαβε το μήνυμα και αναγκάστηκε να φύγει από την πρωθυπουργία...
Γνωστή είναι και η ιστορία με τα περίφημα “Wikileaks”, το περιεχόμενο των οποίων απεδείχθη πέρα για πέρα αληθινό, σε ό,τι αφορά τη δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Η δημοσιοποίηση μέρους αυτών των συγκλονιστικών στοιχείων συντάραξε τον πλανήτη και πανικόβαλλε τους παρασκηνιακούς κύκλους των ΗΠΑ, μιας και «έκαιγε» μια σειρά συνεργατών τους (ο λαός τους αποκαλεί «ρουφιάνους») σε ολόκληρη την υφήλιο... Ανάμεσά τους και μερικά πρόσωπα από την ελληνική πολιτική σκηνή!

Πριν από λίγες μέρες κόπηκε το «δεξί χέρι» του τυφλού Ιούδα της Μπίλντερμπεργκ, του Αντώνη Σαμαρά, ο Μπαλτάκος, πρώην γ.γ. του «υπουργικού» συμβουλίου των δωσίλογων. Και εδώ μπαίνει στο προσκήνιο το όνομα του Χρύσανθου Λαζαρίδη. Ο Λαζαρίδης είναι το «αριστερό χέρι» του Σαμαρά, αφού στα νιάτα του (μέχρι τη δεκαετία του 1990) παρίστανε τον... «αριστερό»! Είναι το άτομο που εισηγήθηκε στον Σαμαρά όλα αυτά τα αισχρά που βιώνουμε ως Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, επαναπατρίστηκε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Φαίνεται όμως ότι, και όταν παρίστανε τον «κομμουνιστή» και όταν παρίστανε τον «εθνικιστή», οι σχέσεις του με τις ΗΠΑ παρέμεναν στενές και «εκλεκτικές».

Από τα “Wikileaks” (και... όχι μόνο!) γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το ποιόν του σαμαρικού «συμβούλου». Από «αλλού» γνωρίζουμε και άλλα πράγματα. Έγινε π.χ. γνωστό ότι στις 17 Δεκεμβρίου του 2007 ο Λαζαρίδης συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη διπλωματών των... ΗΠΑ (!!!), με θέμα «Ελλάδα και Ρωσία: οι αναπτυσσόμενοι δεσμοί που γίνονται πιο ισχυροί»! Ήταν η περίοδος που ο Κώστας Καραμανλής επρόκειτο να επισκεφθεί τη Ρωσία, με βασικό θέμα τη σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων και τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Ο Λαζαρίδης μάλιστα, στην ως άνω φιδοσυνάθροιση, φέρεται να... συμφώνησε πλήρως (!) με τους Αμερικανούς στις ανησυχίες αυτών για τις κινήσεις του Κώστα Καραμανλή! Και, ασφαλώς, η CIA έλαβε τα μέτρα της για να βγάλει τον Καραμανλή από τη μέση... CIA και Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αρχισύμβουλος του Σαμαρά, με κοινή στόχευση: να «τελειώνουν» τον Κώστα Καραμανλή από την εξουσία!



Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου