Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ο προγραμματισμός των ανθρώπων συνεχίζεται σε συνθήκες βίας, πόνου & νοθείας


Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη

Δεν πρέπει να φαίνεται το ένα λένε, δεν πρέπει να καταλάβει ο λαός το άλλο λένε αλλά και το Πνεύμα σε μπουκάλι δεν μπορεί να φυλακίζεται για να οικονομάνε συνέχεια ο Αλή-Μπαμπάς και οι Σαράντα Κλέφτες. Τόσες χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών δεν επικυρώνουν κανένα σωστό αποτέλεσμα που να αξίζει τόσο μεγάλη θυσία.

Στην Ελλάδα υπάρχουν συμμορίες, ανθρωπάκια, παπατζήδες και όλα τα σχετικά. Αυτοί που είναι στο Κορυδαλλό είναι Παρθένες μπροστά σε όσους είναι έξω και αρωματίζουν τον Παρθενώνα. Έχει και ο λαός ευθύνη όμως, έχετε και εσείς ευθύνη που δεν είστε ενεργοί στα πολιτικά δρώμενα. Δεν μπορεί να ψηφίζετε τον κάθε ηλίθιο και τον κάθε κλέφτη που σας δείχνουν τα ΜΜΕ και μετά να τον λέτε μαλάκα. Αυτοί που λέτε μαλάκες είναι έξυπνοι γιατί σας τα τρώνε και εσείς τους αθωώνετε λέγοντας ότι είναι βλάκες.
Κάποτε πρέπει να αντιδράσετε και όχι μέσα απο κόμματα, διότι όλα είναι στο κόλπο (και τα ευχαριστώ για αυτό). Δεν πρέπει να είστε θεατές σε μια ιστορία που σας οδηγεί συνέχεια απο το λάθος στο μεγαλύτερο λάθος.

Βλέπετε πόσο αστείες είναι οι δημοσκοπήσεις. Γιατί τους επιτρέπετε να σας τις δείχνουν; Γιατί επιτρέπετε στο πολιτικό σύστημα της χώρας να σας συμπεριφέρεται σαν να είστε ζώα; Γιατί κάνετε δύσκολο το έργο αυτών των ολίγων και εντίμων που στο τέλος αναγκαστικά θα είναι οι απο μηχανής θεοί; Γιατί θέλετε να τους παραδώσετε έρημο; Μερικά λουλούδια, αγριολούλουδα μεγαλώνουν και χωρίς νερό. Το έχετε ξεχάσει και αυτό. Και αυτοί το έχουν ξεχάσει.

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για ένα θέμα πολύ σημαντικό. Μπορεί να το έχετε ακούσει απο ξένους “συνωμοσιολόγους”, καιρός να το ακούσετε και απο εμένα. Σας έχουν προγραμματίσει να μη βλέπετε και να μη ακούτε τίποτα. Σας έχουν κάνει καταναλωτές και ικανούς να κάνετε μόνο τις φυσικές σας ανάγκες. Σας έχουν κάνει ανθρώπους περιορισμένων δυνατοτήτων. Σας υπνωτίζουν καθημερινά με διάφορους τρόπους (ΜΜΕ, διαφημίσεις, μουσική, μόδα, ειδικές ειδήσεις, επιλεγμένα γεγονότα κοκ) και σας οδηγούν να σκέφτεστε το αύριο με τον τρόπο που αυτοί θέλουν. Ευτυχώς δεν σας αφήνουν και μόνους για να μη σκοτωθείτε. Έχουν κάνει χάρτη των αναγκών και των δράσεών σας και ανα περιοχή έχουν βάλει και τον κατάλληλο χωροφύλακα με το ασκέρι του.


Στο διάγραμμα, σας παρουσιάζω τη μεθοδολογία μέσα απο την οποία επιτυγχάνουν τους σκοπούς τα κέντρα αποφάσεων. Η ασύμμετρη συμπεριφορά σας, η κακοδαιμονία που κυνηγάει τον Έλληνα πηγάζει απο τις αλλαγές στη μνήμη και στην έκφραση που έντεχνα εισάγουν. Μπορούν να το κάνουν και αυτό κάνουν. Σας πλάθουν με ότι τρόπο θέλουν. Νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι. Ποτέ δεν υπήρξατε ελεύθεροι. Ποτέ δεν είχατε την επιλογή να είστε ελεύθεροι.

Πρέπει να φαντάζεστε τον εαυτό σας σαν ένα υπολογιστή που προγραμματίζεται, ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα με Μνήμη, CPU, και συνδεδεμένες συσκευές, που πάντα χρειάζεται ενέργεια για να λειτουργεί (ζεί) αλλά και για να ανταλάσσει μηνύματα. Εσείς ΔΕΝ είστε ο προγραμματιστής και σίγουρα έχετε ένα κύκλο ζωής και εργάζεστε σε ορισμένη συχνότητα.

Τι παριστά στο διάγραμμα το Πνεύμα; Παριστάνει ένα απο μηχανής “Θεό”, ένα εκπαιδευμένο άνθρωπο ή μια ομάδα ανθρώπων, τον αστάθμητο παράγοντα, ένα κατώτερο θεό ή τελικά τη Θεία παρέμβαση. Κανείς δεν είναι εύκολο να γνωρίζει το αποτέλεσμα της παρέμβασης αυτή αν αυτή γίνει ξαφνικά αλλά μπορεί και να μη γίνει ξαφνικά. Δεν είναι σίγουρο επίσης στον ύπνο που είστε αν καταλάβετε κάτι ή αν θα σας το πεί κάποιος ή άν παρανοήσετε απρόβλεπτα. Το ξύπνημα είναι πάντα πιο δύσκολο απο τον ύπνο.

Πρίν κάποιο καιρό οι καθηγητές Μπαμπινιώτης και Νανόπουλος παρουσίασαν στην εκπομπή Αντιθέσεις του Γ. Σαχίνη διεπιστημονικά ένα θέμα με βάση ένα βιβλίο που συνέγραψαν με τίτλο “Από την κοσμογονία στη γλωσσογονία”. Πρόκειται για μια μορφή συνεργασίας ανάμεσα σε ένα Φιλόσοφο και σε ένα Φυσικό που μέσα από μια σύνθεση σκέψεων δείχνουν μια χαμηλή όψη ενός πολύπλοκου δένδρου. Το έργο τους ξεκινάει συμβολικά και είναι πολύ ενδιαφέρον. Σας συμβουλέυω να δείτε το επόμενο video και να προσπαθήσετε να το καταλάβετε γιατί δεν είναι άσχετο με όσα σας λέω. Πρέπει όμως να δείτε και λίγο μακρύτερα απο όσα αναφέρονται. Ελάτε, μη φοβάστε…
 

 
Εμένα θα πρέπει να με βλέπετε σαν την ευρύτερη και αψεγάδιαστη σύνθεση τους σε ένα πρόσωπο, αυτό είναι η έννοια του διεπιστήμονα που δυστυχώς δεν σας αφήνουν να γνωρίσετε. Δεν συμφωνώ με τις απόψειςτου βιβλίου των δύο συγγραφέων. Το θεωρώ χρήσιμο για να καταλάβετε μόνο όσα σας λέω.

Χρειάζεται άραγε να διαβάσεις ένα βιβλίο με απόψεις ή να δείς το όλο θέμα μέσα απο το συμβολισμό ενός διαγράμματος και να το αναλύσεις εκ των υστέρων όπως κρίνεται ένας πίνακας ζωγραφικής; Αυτό να το κρίνετε και εσείς και οι άλλοι…

Γνωρίζει καλά το σύστημα γιατί δεν σας έχει μάθει τί είναι ευθύνη και συνέπεια. Στο μέλλον μάλλον θα απαγορευθεί και η χρήση αυτών των λέξεων με νόμους. Τα μαύρα πρόβατα (έτσι τα λένε μερικές φορές γιατί αυτό το στίγμα διευκολύνει) θα απομονώνονται, όπως και οι σκέψεις τους. Θα υπάρξουν πολλοί νόμοι που θα περιορίζουν την έκφραση σε όλες τις εκφάνσεις. Το μπλοκάρισμα στη μνήμη σας απο παντού θα συνεχιστεί. Θέλουν να σβυστούν όσα δεν πρέπει να θυμάστε. Ερωτώ όμως, τί θα γίνει πρώτα; Θα σπάσει το τσόφλι ή θα πεθάνει το αυγό; Καμμία απάντηση δεν ταιριάζει σε πολιτισμένα κέντρα αποφάσεων που δημιουργούν αιτίες για να κατευθύνουν το κοπάδι.

Ανάμεσα στα άλλα στο video, αναφέρεται η ανάγκη κρίσης των σημερινών καθηγητών των Ελληνικών ΑΕΙ. Δεν θεωρώ, ότι η κρίση των καθηγητών των ΑΕΙ θα λύσει κάποιο πρόβλημα. Άλλα θέματα έχουν άμεση προτεραιότητα στα ΑΕΙ και αυτά πρέπει να βρούν άμεση λύση. Αυτό έχει γίνει παλαιότερα και θεμελίωσε περισσότερο τη συντήρηση του συστήματος των ερευνητών που τροφοδοτείται για να μη παράγει.

Στην Ελλάδα έχουν φροντίσει και φροντίζουν πάντα, ποιοί θα μπούν “πού”, για να μη γίνεται τίποτα. Τα περίπτερα σε γωνία δεν είναι μόνο στα ΜΜΕ είναι και στα ΑΕΙ. Αυτονόητο. Αυτονόητο αλλά το παραβλέπετε. Τα ΑΕΙ και τα πάντα σε αυτή τη χώρα είναι και δικά σας. Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη απο τον εαυτό σας και απο τους άλλους πού είναι εδώ ή που θα έλθουν για τη μη ενεργή συμμετοχή σας στα κοινά, για την αγάπη στην απαξία και στον εύκολο δρόμο, που δεν είναι πάντα ο σωστός.

Οι καθηγητές των ΑΕΙ πρέπει να ενταχθούν παραγωγικά στο τραπεζικό σύστημα με μια σημαντική λεπτομέρεια, να αποτελούν την αιτία των επενδύσεων και όχι το στήριγμα της εξαπάτησης του λαού στα παραστρατήματα του τραπεζικού συστήματος, μέσα απο θέσεις συμβούλων και άχρηστων επιτροπών.

Δεν είναι θεωρητικά αυτά που γράφω. Σε άλλα κράτη γίνονται. Τί περίεργο όμως, μόνο εγώ σας μιλάω για αυτά. Και τί άσχημο, τα τελευταία μου άρθρα να μη αναπαράγονται σε άλλα ιστολόγια και ΜΜΕ. Αυτά τα “λάθη” του πολιτικού συστήματος είναι που με αναδεικνύουν νικητή. Είναι η απόδειξη, ότι χρησιμοποιούν τα όπλα σε λάθος σκοπό. Ας είναι ευλογημένη η στιγμή που το κάνουν, γιατί η Αιτία δεν έχει κάτσει δίπλα τους…

zcode-gr.blogspot.jp

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου