Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΠΟΤΕ κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν καταδίκασε τις εναέριες παραβιάσεις των τούρκων στο Αιγαίο! Προφανώς το θεωρούν ευρωπαϊκό ,όχι ελληνικό αλλα και τουρκικό!


Βίντεο σοκ: Ελληνικό Μαχητικό κυνηγά Τούρκικο F – 16 που έχει μπει παράνομα στον Ελληνικό εναέριο χώρο – Όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Αιγαίο (Βίντεο – Ντοκουμέντο)

Το τι πραγματικά γίνεται στο Αιγαίο λίγοι από εμάς μπορούν να το καταλάβουν και να δούνε απλά κατάματα την αλήθεια!
Το βίντεο δείχνει την πραγματικότητα αλλά και την πίεση των Ελλήνων χειριστών των Μαχητικών που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον Αέρα …!



(Μερικά σημαντικά πράγματα γι αυτό το βίντεο βρίσκονται στην σκηνή 2:22 όπου θα δείτε ένα τουρκικό F-16 να περνά επίτηδες ξυστά από το Ελληνικό F-16).


Ο Τούρκος πιλότος περνάει μπροστά από το Ελληνικό μαχητικό προσπαθώντας να το καταρρίψει. Το βίντεο ανέβηκε στο youtube τον Μάρτιο του 2013. Ο ένας από τους δύο Έλληνες χειριστές που ακούγεται στο βίντεο σύμφωνα με τα όσα γράφει ο «Βετεράνος» δεν είναι πια στη ζωή αφού έπεσε στο καθήκον προσπαθώντας να γίνει καλύτερος! Ποτέ οι Τούρκοι δεν άλλαξαν και δεν θα αλλάξουν τώρα …


Ίσως αν κάποιοι από εμάς μείνουν μερικές ημέρες σε κάποιο νησί του Αρχιπελάγους τότε να καταλάβουν τι πα να πει Τούρκος . Ακόμη αφιερώνεται και σε μερικούς που τρόμαξαν από τις χαμηλές διελεύσεις Ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα!


 makeleio

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου