Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που με την δράση του κάνει τα γραφόμενα Ρεπούση να φαντάζουν με εθνικιστικό παραλήρημα... Aυτοί οι γερμανοτσολιάδες ανατράφηκαν πλάι στον Γιωργάκη και τον Ρόντο... 

του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΡΗ

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος λοιπόν, υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, σχολιάζοντας την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο
XanthiPress.gr δηλώνει ότι δούλεψε για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Σαμπιχά και πρόσθεσε: ''οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα!!! αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, "Πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών''!!!

Ούτε ο Νταβούτογλου δεν το έχει θέσει τόσο προκλητικά! Όμως η δράση του δεν σταμάτα εδώ...


Ξεκινά με την...
υποστήριξη των Νατοϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία για να πέσει ο εθνικιστής Μιλόσεβιτς!!!

Ως ενεργό μέλος του ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων) προωθούσε την λειτουργία σκοπιανικής "Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού" στη Φλώρινα !!!
Αξέχαστη ήταν και η ημερίδα λίγες μέρες μετά την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, που διοργάνωσε στη Πάντειο, για την Τσαμουριά και τους Τσάμηδες!!!

Έγινε κεντρικό θέμα στις εφημερίδες λόγω του θέματος που επέλεξε να εξετάσει τους φοιτητές του στη Πάντειο με πρώτο θέμα «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια»!!! και τρίτο, το βιβλίο του Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ στο οποίο μεταξύ άλλων ο Ιησούς εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών!!!

Το 2010 ανέλαβε τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη παρέχοντας μόνιμη και απρόσκοπτη προβολή του Καμίνη στα Μέσα, από την εκπομπή της συζύγου του Μαριλένα Κασίμη, στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ).

Αυτός ο άνθρωπος δήλωσε την επομένη της επιλογής του για την συνυποψήφια του Σαμπιχά:
«Δύσκολα θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με ένα πρόσωπο που στο στο χώρο της μειονότητας της Δυτικής Θράκης εκφράζει η υποψηφιότητα από το Δροσερό Ξάνθης που ευτυχώς αποσύρθηκε».

Και δυστυχώς αντί να εκδιωχθεί κλοτσηδόν ο ίδιος, τώρα μπορεί απρόσκοπτα να προπαγανδίσει τις θέσεις του και την υποψηφιότητα του σε ένα ''καθαρό'' ψηφοδέλτιο που του αρμόζει… Μην ξεχάσουμε παιδιά να τον στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο.
SIBILLA-GR

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου