Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Βέλγος, ο 17ος νεκρος τραπεζίτης σε τριπλη δολοφονια.

 
Ολα φαίνονταν ησυχα στον τραπεζικό κοσμο, αλλά με μια τριπλή δολοφονία στο Βέλγιο επιστρεφουμε στην εγκληματική πραγματικότητα που ο απλος πολίτης δεν μπορει να καταλάβει .


Ο δέκατος έβδομος τραπεζίτης που πεθαίνει κάτω από περίεργες και ύποπτες συνθήκες , ειναι ο 37 χρονος , Benoit Philippens από το Wezet ( Vise ) στην επαρχία της Λιέγης .


Το βράδυ της Παρασκευης γύρω στις 22.30 πήγε ο Benoît Philippens με την επίσης 37 χρονη σύζυγό του Carole Haid και το εννιάχρονο αγόρι, Esteban στο σπίτι (φωτο) στη Rue de Berneaiun στο Wezet όταν πυροβοληθηκαν.

Ο Benoît Philippens ήταν, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο διευθυντής της BNP Paribas Fortis στο χωριό Ans, στην επαρχία της Λιέγης . Η σύζυγός του Carole εργαζόταν επισης στην ιδια τραπεζα.

Αυτό που κάνει την τραγωδία ακόμη πιο θλιβερη είναι ότι το παιδί που πυροβολήθηκε προφανώς δεν ήταν γιος του ζευγαριού , αλλά η γυναίκα του, Carole , ήταν νονά του μικρού αγοριού.

Αλλη μια προειδοποίηση οτι το φασιστικό οικονομικό φιάσκο που ζουμε φτανει στο τελος του;

Οτι και να προσπαθουν να σκεπασουν δεν θα το καταφερουν, οσους τραπεζιτες και να εκβιασουν, να σκοτωσουν...να τους κανουν να αυτοκτονησουν, η κατιούσα τους εχει ηδη παρει...ο καιρος της απάτης και της αποχαυνωσης ειναι τετελεσμένος!

Το εχουν καταλάβει οι κακοψυχοι....οτι η ψυχη του συστήματος δουλείας του ανθρώπου ειναι νεκρη! Δεν χτυπαει οσες φιάλες οξυγόνου και να της δωσουν

Το σαπιο μηλο ηδη πεφτει....κουράγιο να έχουμε.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου