Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ποιοί κρύβονται πίσω από το ''Ποτάμι''. ΣΗΜΙΤΗΣ - ΜΠΙΣΤΗΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ



Του Γιώργου Θεοχάρη

Αυτόν τον Σταύρο Θεοδωράκη γνωρίσαμε από την τηλεοπτική δημοσιογραφία και ιδιαίτερα μέσα από τους "Πρωταγωνιστές" του MEGA.


Όμως ο κυρ Σταύρος μάλλον θα μας διαψεύσει. Στα δημοσιογραφικά στέκια και τα πολιτικά ...καφενεία δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για τη γέννηση του νέου πολιτικού σχήματος, το Ποτάμι...


Εγκυρες πηγές αναφέρουν στο BriefingNews ότι πίσω από το "Ποτάμι" είναι ο Κώστας Σημίτης με διαμεσολαβητή τον Νίκο Μπίστη ο οποίος εδώ και δυο χρόνια είναι θαμώνας στο εστιατόριο του Σταύρου.



Είναι ολοφάνερο ότι πίσω από αυτή τη κίνηση βρίσκεται το εκσυχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ με τον Σημίτη να τραβάει μπροστά ,διότι ως γνωστόν ,διεκδικεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο και μάλιστα από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας!!!

Επίσης, η Αννούλα Διαμαντοπούλου, ένα ακόμα τέκνο των εκσυχρονιστών και του Σημίτη φαίνεται ότι θα έχει σπουδαίο ρόλο στο ΄΄Ποτάμι΄΄.


Να προσέχουν, ο κίνδυνος είναι ορατός: Να τους συμπαρασύρει όλους το ορμητικό ποτάμι και εάν εξελιχθεί σε τσουνάμι, ακόμα χειρότερα!


Τι θέλει ο Σημίτης ακόμα από τη ζωή μας; Αντί να απολογείται για την ασύδοτη Ελλάδα που δημιούργησε κι αυτός, επιθυμεί να γίνει ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας;


Πάντως , ο κυρ Σταύρος, είναι ολοφάνερο ότι εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία και ρίχτηκε στη πολιτική μετά από πολύ συζήτηση με εκδότες και άλλους διαπλεκόμενους που αποτελούν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ .


Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, όπως τα ΝΕΑ , που ξαφνικά μιλούν για ένα σωτήριο ποτάμι παρουσιάζοντας τον Θεοδωράκη ως ΜΕΣΣΙΑ!


Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας από την κεντροαριστερά, πολλοί μιλούν για ποσοστό που θα αγγίξει το 10%.


Ίσως όμως εάν ήταν μία ανεξάρτητη πολιτική κίνηση να είχε πολύ μεγαλύτερη διείσδυση. Για αυτό λοιπόν , ας μην διαλαλούν ότι πρόκειται για ένα αυτόνομο πολιτικό σχήμα με οράματα και παραμύθια...


Εκτίθενται!!!

Πηγή
 



7 σχόλια :

  1. Όσα προσωπεία και άν φορέσουν, δεν μπορούν να κρυφτούν.
    Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιχνίδια πάνε και έρχονται στην Ελλάδα και ο σκοπός ποιος κανένας όλα αυτά που κάνουν και αυτό το μίσος που έχουν για τη χώρα μας και το κοσμάκη που υποφέρει θα γυρίσουν όλα Πάνο τους για αυτό να είστε σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως σκεπτόμενη ψηφοφόρος θα ήθελα πολύ να ανέφερε το άρθρο ΠΟΙΕΣ είναι οι "εγκυρες πηγές αναφέρουν στο BriefingNews ότι πίσω από το "Ποτάμι" είναι ο Κώστας Σημίτης με διαμεσολαβητή τον Νίκο Μπίστη ο οποίος εδώ και δυο χρόνια είναι θαμώνας στο εστιατόριο του Σταύρου..."

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ειναι ανιψιός του Σημιτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλληνες και Ελληνίδες !

    Είμαι στην πολύ ευχάριστή θέση να σας ανακοινώσω την πρώτη ΝΙΚΗ και επίτευξη στόχου του Πατριωτικού Κινήματος Ελλήνων ( ΠΚΕ ).

    Τα καταφέραμε με υπομονή και επιμονή !

    Ο επόμενος στόχος είναι τα 2.000 ''μου αρέσει'' στο φατσαμπουκ !

    Ο μεθεπόμενος στόχος είναι να συγκεντρώσουμε 200 υπογραφές για την ίδρυση του κόμματος.
    Αυτές οι υπογραφές θα κατατεθούνε στον Άρειο Πάγο.

    Έλληνες είμαι πολύ περήφανος για τον στόχο που πετύχαμε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλούς ακόμα στόχος και από εδώ και πέρα πάντα και ανώτερους !

    Ο Πρόεδρος

    Γεωργίσης Αθανάσιος
    https://www.facebook.com/PatriotikoKinimaEllinon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα είμαι Mason Diego, ένα αξιόπιστο & διαπιστευμένο προσωπικό δάνειο δανειστή που δίνει ζωή χρόνο ευκαιρία δάνεια. Δίνουμε έξω όλα τα είδη του ΔΑΝΕΊΟΥ με ένα πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εγχώριας, Φοιτητικό Δάνειο, δάνειο επαγγελματικής, Επενδυτικό δάνειο, σταθεροποίηση χρέους, και περισσότερο. Έχουν απορριφθεί από τις τράπεζες και άλλες οικονομικές υπηρεσίες; Χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; Αναζήτηση πλέον όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματα σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς δάνειο κεφαλαίων έξω να άτομα & εταιρεία ανάγκη από οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 2%. Δεν αριθμός κοινωνικής ασφάλισης που απαιτείται και δεν πιστωτικό έλεγχο που απαιτείται, 100% εγγυημένα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσουμε ότι μας καθιστούν αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο. Έτσι μας σήμερα στο email: diegoloancompany@yahoo.com να υποβάλλει αίτηση για ένα δάνειο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως χρειάζεστε μια γεωργική, φοιτητής, το χρέος, την κατασκευή, ή δάνειο εξυγίανσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε Yakubu Afentokhai επιχειρήσεις δανείου LTD στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (yakubuafentokhai@yahoo.com) ή (yakubuafentokhailoans@admin.in.th).

    ΑπάντησηΔιαγραφή